2012 m. gegužės 30 d., trečiadienis

Judantys paveiksliukai (Funny gif pictures) kaskodel katy pery nepatiko si mergina :DDDD
  smagiu ir linksmu jums atostogu:*
  
shortai  

Ką veikti prie jūros?

Rugpjūtis 13th, 2008 // Autorius: Žavinta // Kategorija: Iš mūsų gyvenimo | Komentarų: 3 »
Kai oras gražus galima tiesiog mirkti vandeny ir degintis. Tačiau kai saulė dingsta už debesų iškyla natūralus klausimas: ką veikti? O prie jūros galima veikti daug ką, tik pasitelkite fantaziją.
Smėlio skulptūrų lipdymas
Ne vien vaikai stato smėlio pilis. Suaugę irgi tai gali! Ir dar kokias skulptūras gali pastatyti. Galima netgi konkursą surengti kas originaliau padarys.



Pozavimas
Jie turite fotoaparatą, labai smagu išpaišyti savo vardus smėlyje, ką nors sudėlioti iš akmenukų, ar tiesiog prie savo smėlio skulptūrų pozuoti ir fotografuotis. Labai interaktyvus pozavimas yra kai bandai įamžinti visus kabančius ore. T.y. visi bando vienu metu pašokti ir bandoma nufotografuoti tą momentą kai visi pašokę sekundės dalį kabo ore.

Žaidimai
Prisimenate tokį žaidimą „klasė“? Patikėkite – šokinėti „klases“ ant smėlio visai kitokia patirtis nei ant asfalto. Net vaikinams patinka. Šarados, mįslės irgi geras laiko praleidimas. Visi sėdi ratu ir kramto užkandžius, o kas prisimena kokią nors šaradą ar mįslę – užduoda, o kiti sprendžia. Tiesa-drąsa? O kodėl gi ne?

Dar vienas bent jau man naujas buvo žaidimas kurio net pavadinimo nežinau. Esmė tame, jog kiekvienas turi po penkis saldainius ar kažką kitą ką būtų lengva permesti(jei žaidėjų daugiau nei 6, užtenka 3 saldainių). Pirmasis žaidėjas turi pasakyti teiginį apie save(ką darė, kur buvo, ką mėgsta, ką turi) vienu sakiniu. Esmė tame, jog turi pasakyti kažką tokio ko kiti nėra darę. Jei teiginys kitiems netinka, jie permeta žaidėjui po vieną savo saldainį. Jei pasakytas teiginys tinka – pasilieka saldainį. Pvz, aš sakau jog niekada neskridau lėktuvu. tomas skrido – tuomet duoda man vienaą saldainį, Linas neskrido – neduoda. Toliau sako kitas žaidėjas(einama ratu pagal laikrodžio rodyklę). Laimi tas, kas susirenka visų žaidėjų saldainius.
Savaime suprantama dar yra tinklinis bei paplūdimio futbolas.
Ką jūs veikiate prie jūros?

2012 m. gegužės 29 d., antradienis


Pasidaryk pati: garbanotas manikiūras

Pasidaryk pati: garbanotas manikiūras
Jeigu geometrinės formos jums per aštrios ir šiltu metų laiku norisi kažko romantiškesnio, mielesnio bei saldesnio, siūlome išmėginti garbanoto retro stiliaus ledų ar saldainių kioskelio stogo manikiūrą (bent jau man šis manikiūras asocijuojasi būtent su juo). Sudėtingumo lygis - pats žemiausias, o simpatiškumo - pats aukščiausias. Tad nėra ko delsti, bandom! 
Išsirinkite jums patinkančią spalvą ir pasiimkite du skirtingus jos atspalvius - vieną - šviesų, kitą - tamsų. Taip pat jums prireiks apsauginio sluoksnio ir greitai džiūstančio viršutinio sluoksnio nagų lako, kad manikiūras išliktų kuo ilgiau. Bangelėms daryti jums prireiks teptuko, arba bet kokio kito instrumento, kuriuo galima formuoti taškelius.  
garbanotas manikiūras
Visų pirma nagus padenkite apsauginiu sluoksniu, o tada nulakuokite juos šviesesniu nagų laku. Ant popieriaus užlašinkite kelis lašelius tamsaus nagų lako. 
garbanotas manikiūras
Paėmusi teptuką pamirkykite jo galiuką į lašelius ir...
garbanotas manikiūras
...ir formuokite bangeles dėliodamos taškelius vieną šalia kito. 
garbanotas manikiūras
Galiausiai tamsiu nagų laku padenkite nago galiukus ir nulakuokite nagus bespalviu nagų laku. 
garbanotas manikiūras
Štai ir viskas! Greita, nesudėtinga ir skanu.
garbanotas manikiūras
Būtinai pasidalinkite savo rezultatais, jeigu mėginsite šį manikiūrą!!! 

Pasidaryk pati: manikiūras su palmėmis

Pasidaryk pati: manikiūras su palmėmis

Kai svajojate apie pačias nuostabiausias atostogas tolimiausiame pasaulio kampelyje, ar savo svajonių peizaže matote palmes? Aš tai tikrai matau. Gili žydra jūra, minkštas baltas pajūrio smėlis ir didžiuliais kokosais apkibusios palmės. Jeigu ir jūsų vizija panaši, tačiau artimiausiu metu neplanuojate jos įgyvendinti, palmėmis galite pasigrožėti žiūrėdama į savo nagus. Tam jums prireiks keleto spalvų nagų lako ir šiek tiek kruopštumo. Rezultatas - atpalaiduojantis. Pabandom?
Čiumpam oranžinės, geltonos ir rožinės spalvos nagų lakus saulėlydžiui, ir juodą - palmėms piešti.
nagai su palmėmis
Saulėlydį ant kiekvieno nago pieškite vis skirtingai, nelygiais kraštais, sudarydamos išsiliejusį horizonto vaizdą. 
nagai su palmėmis
Kai išdžius jūsų horizontas, plonu teptuku juodu nagų laku ant pasirinktų nagų pieškite palmes. Atkreipkite dėmesį, jog lenktas medžio kamienas apačioje turėtų būti kiek storesnis nei viršūnėje. 
nagai su palmėmis
Jeigu jūs nevykstate pas palmes, tegu jos atvyksta pas jus!




Karščiausia 2012 vasaros manikiūro tendencija: geometrija lipnios juostelės pagalba [5]

Karščiausia 2012 vasaros manikiūro tendencija: geometrija lipnios juostelės pagalba

Savimi besirūpinanti mergina privalo turėti prižiūrėtus ir tvarkingus nagus, o stilinga - stilingai nulakuotus nagus. Šiais laikais manikiūras yra stiliaus dalis, tad mados gerbėjos seka ne tik naujausias drabužių
bei aksesuarų tendencijas, bet ir vaikosi manikiūrinių mados vėjų. Taigi, jei turi kantrybės bent porą kartų per savaitę pasikrapštyti prie savo nagučių, gali įgyvendinti daugybę stilingų manikiūro idėjų. Viena jų - geometrinis manikiūras.   Ar žinojote, jog populiariausias namuose daromo manikiūro įrankis yra paprasčiausia lipniajuostė? Tai pats geriausias pagalbininkas toms, kurios turi drebančias rankeles ir niekaip nesugeba nupiešti tiesių linijų. O tokių tikriausiai yra dauguma. Įskaitant mane. Išeitis rasta, tačiau dar reikia išmokti ja teisingai naudotis. Yra keletas taisyklių:
1. Jeigu lipnią juostą klijuojate ant jau laku padengto nago, visų pirma įsitikinkite, jog jis jau labai gerai nudžiūvo. 
2. Lipnios juostos nuplėšimo momentas: palaukite kol lakas pradžius, tačiau ne per ilgai. Nes kai lakas visiškai sukietės ir plėšite juostą, liks šiurkštoki ir ryškus kraštai. Kita vertus, jei bandysite plėšti ją per anksti, manikiūras gali susigadinti. Tad lipniajuostės plėšimo momentą reikia tiesiog pajausti, o įgijus praktikos viskas pavyks savaime. 
madingas geometrinis manikiūras
Na o dabar grįžkime prie karščiausios šių metų manikiūro tendencijos - geometrijos. Lipnios juostelės paslaptis visuotinai atskleista tikriausiai tapo tik šiemet, todėl išpopuliarėjo ir šio metodo pagalba atliekamas naminis manikiūras, pasižymintis įvairiausiomis kampuotomis formomis. Tiesios linijos ant nagų naudojantis asmeniniais įgūdžiais lig šiol buvo tik svajonė. O dabar - paprasčiau nei du kart du. Tad merginos
ėmėsi jas įgyvendinti. Rezultatas - modernus ir šiuolaikiškas manikiūras, įgyvendinamas savomis jėgomis.  Išmėginkite ir pasidalinkite savo geometriniais šedevrais. Bei nepamirškite nuo šiol lipnią juostelę laikyti nebe kanceliarinių priemonių skyrelyje, o manikiūrinėje. 
madingas geometrinis manikiūrasmadingas geometrinis manikiūrasmadingas geometrinis manikiūrasmadingas geometrinis manikiūrasmadingas geometrinis manikiūrasmadingas geometrinis manikiūrasmadingas geometrinis manikiūrasmadingas geometrinis manikiūrasmadingas geometrinis manikiūrasmadingas geometrinis manikiūrasmadingas geometrinis manikiūrasmadingas geometrinis manikiūras