2013 m. birželio 6 d., ketvirtadienis

Džinsiniai šortai pagal figūros tipą. Išsirink idealiai tinkančius šortukus!

Džinsai - pats universaliausias ir dažniausiai dėvimas drabužis. Vasarai rinkis kiekvienų atostogų atributą - trumpus džinsinius šortukus. O kaip rasti sau tinkamiausius?

Puikiai žinome, kad tai, kas tinka vienai merginai, nebūtinai tiks kitai. Viena gražiau atrodys vilkėdama trumpučius šortukus, o kitai galbūt priimtinesni ilgesnio kirpimo. Renkatis džinsinius šortus būtina atsižvelgti į figūros tipą, kitaip nesijausi nei patogiai, nei patraukliai.
TRUMPOS KOJOS


Idealūs šortukai mažesnio ūgio panelėms yra tie, kurių apačia baigiasi ties šlaunies viduriu. Ilgesni šortai netinka, nes optiškai kojas tik dar labiau sutrumpinsi. Geriausia - besitampančios medžiagos šortukai, prie kurių derink batus su platforma ir akimirksniu atrodysi aukštesnė!
LIEKNAS SUDĖJIMAS


Lieknoms merginos pasisekė, nes turint puikią figūrą tinka beveik viskas! Tačiau jei esi itin liesa, tau padės lengvo kirpimo trumpučiai šortai, kurie suteiks tavo siluetui teisingas proporcijas. Rinkis kuo ryškesnius, juk vasara!
STAMBI APATINĖ KŪNO DALIS

Jeigu esi "kriaušytė" ir gali didžiuotis apvaliu užpakaliuku, tau geriausiai tiks vienspalviai minimalistiniai vidutinio ilgio šortukai. Papildomos detalės (įplėšimai, raštai, užtrauktukai) optiškai didins tavo apatinę kūno dalį, todėl jų venk.
RAUMENINGOS KOJOS

Dažnai sportuoji ir gali pasigirti tobulais kojų raumenimis? Jokiu būdu jų neslėpk! Vasarai rinkis trumpus, aptemptus ir kiekvieną kūno linkį išryškinančius šortukus.
NEIŠRAIŠKINGAS LIEMUO

Nerimauji, kad tau trūksta išraiškingų apvalumų? Rinkis trumpučius šortukus aukštu liemeniu, kurie pabrėš užpakaliuką ir paryškins liemenį. Vaikinai dėl tokių eina iš proto!
STAMBUS SUDĖJIMAS

Stambesnio sudėjimo merginoms reikėtų vengti šortų žemu liemeniu ir ryškių spalvų. Geriausias pasirinkimas - tamprūs tamsiai mėlygi arba vos vos blukinti šortukai, kurių apačia - ties ploniausia šlaunies vieta. Su tokiais šortais tavo kojos atrodys lieknesnės, o riebaliukai ant klubų nevirs per kraštus.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą