2013 m. balandžio 24 d., trečiadienis

Lūpas derink prie kasų! Koks lūpdažis tinka skirtingiems plaukų atspalviams?

Pavasarį norisi kuo daugiau spalvų ir gamtoje, ir tavo makiažo priemonių krepšelyje. Tikrai neprašausi savo įprastą lūpdažį pakeitusi nauja pulsuojančia spalva. O kaip išsirinkti tinkamiausią?
Spalvų derinimas - sudėtingas mokslas. Todėl panele.lt skuba tau į pagalbą ir pataria, kaip priderinti lūpdažį prie savo plaukų spalvos. Išrinkome du variantus - vieną kasdienai, kitą - ypatingesnei progai.
LEDINĖ BLONDINĖ
Jeigu esi šviesiaplaukė, tau tiks šalti rožiniai tonai, ypač, jei kaip ir Taylor Swift turi mėlynas akis bei šviesią odą. Nebijok rožinės, saikingai naudojama ji gali būti labai subtili! Dienai rinkis lengvą tekstūrą turinčius lūpų dažus, o jei trūksta efekto, visuomet gali ant viršaus užtepti lūpų blizgio.
Maža gudrybė - ryškius lūpų dažus "prislopinsi" lūpdažiu per lūpas ne braukdama, bet lengvai spaudinėdama. Taip spalva atrodys gyva ir natūrali.

Vakarėliui tiks koralų raudonumo lūpdažis. Kuo ryškesnis lūpdažis - tuo optiškai baltesni atrodo dantys. Tačiau blondinės turėtų vengti slyvos atspalvio, nes tiesiog atrodysi lyg sušalusi. Aktorė Dianna Agron iškilmingai ceremonijai renkasi tamsaus koralo spalvos lūpų dažnus, tobulai priderintus prie suknelės atspalvio.
UGNINĖ RAUDONPLAUKĖ

Raudoną plaukų spalvą turinčios merginos - išskirtinės asmenybės, tokios kaip dainininkė Florence Welch. Prie ryškių plaukų puikiai dera sodrios tamsesnės spalvos, tokios kaip tamsios slyvos arba prisirpusios avietės.

Vakarui raudonplaukėms puikiausiai tiks tamsaus rubino spalvos lūpos. Savo šaltais tonais jos derės prie auksu tviskančių plaukų ir privers akis spindėti.
PASLAPTINGA BRUNETĖ
Brunetėms pasisekė, nes joms tinka daugelis tiek ryškių, tiek blankesnių atspalvių. Jei turi tamsius plaukus, dienai gali lūpas dažyti neutralia balintos kavos ar šviesaus cinamono spalva. Aktorė Mila Kunis garsėja savo tradiciniu dūminių akių makiažu, prie kurio subtiliai derina natūralaus atspalvio lūpas. Toks lūpdažis - geras pasirinkimas lūpdažių naujokėms, kurioms sudėtinga brėžti švarias linijas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą