2012 m. gegužės 29 d., antradienis

Šukuosenų tendencijas pavasariui diktuoja žvaigždės 

Šukuosenų tendencijas pavasariui diktuoja žvaigždės

Viešame renginyje retai sutiksite garsenybę, kuri šukuoseną tai progai darėsi pati. Savo plaukus pramogų pasaulio atstovai mielai patiki savo stilistams, kurie puikiai išmano tai, ką daro, todėl rezultatai visuomet būna puikūs. Tad drąsiai rekomenduojame kopijuoti jums savo mylimiausių žvaigždžių šukuosenas, kadangi jos ne visuomet būna itin sudėtingos ir tinkamos tik žengiant raudonuoju kilimu. Štai jums keletas pavasariui tinkamų šukuosenų, kurias įvariomis progomis demonstravo mums gerai pažįstamos garsenybės.  

ŠONINIS SKLASTYMAS + GARBANĖLĖS 

madingos šukuosenos
Šiltuoju metų laiku garbanoti plaukai tampa must-have. Todėl net tiesiaplaukėms rekomenduojama kart nuo karto paįvairinti savo šukuoseną lengvomis beach style garbanėlėmis (kaip Jessicos Albos) arba kur kas rafinuotesnėmis retro stiliaus bangomis (kaip Stacy Keibler).  

PYNUTĖS 

madingos šukuosenos
Tikrai dar neišbandėte visų pynimo būdų ir variantų, tad kasdien galite išmąstyti kažką naujo. Jennifer Morrison ir Lauren Conrad pynutes tiesiog dievina, kadangi puikiai žino, jog romantiškas įvaizdis visuomet sveikintinas. 

NETVARKINGA ARKLIO UODEGA ANT ŠONO 

madingos šukuosenos
Kaip jau minėjau, garbanos ateinančius šešis mėnesius bus labai populiarios. Nenorite jų palaidų? Užmeskite ant šono ir apvynuojusi savo plaukų sruoga sukurkite netvarkingą arklio uodegą. Norite atkartoti šią Hillary Duff šukuoseną? netvarkingai susukite savo banguotą arklio uodegėlę ir kas porą centimetrų suriškite plonomis plaukų gumytėmis. 

GARBANOTAS "SUKELTUKAS" (UPDO) 

madingos šukuosenos
Niekaip nesugalvoju, kaip lietuviškai pavadinti UPDO, tai tiesiog vadinsiu jį sukeltuku arba šiuo atveju tinka ir susegtukas (padėkite man ir komentaruose parašykite lietuvišką šio žodžio atitikmenį). 
Taigi, garbanų sukeltukas (labai juokingai skamba) yra labai paprasta ir nesudėtinga šukuosena. Sugarbanokite savo plaukus ir segtukais susekite ties kaklu. Trumpesnes priekines sruogas palikite romantiškai kyboti. Štai jums ir puiki šukuosena išleistuvėms, vestuvėms ar bet kokiai kitai progai.  

KUODAS  

madingos šukuosenos
Bene patogiausia plaukų šukuosena šiltajam sezonui, kai norisi, jog kaklą švelniai glostytų gaivus vėjelis. Tvarkingas balerinos kuodelis ar kasdieniškas veltinukas - jūsų pasirinkimas. 

PLAUKŲ AKSESUARAI 

madingos šukuosenos
Plaukų aksesuarai
- visuomet puiki išeitis norint pagyvinti net ir labiausiai pabodusią šukuoseną.  

PLAUKŲ LANKELIS AR JUOSTA 

madingos šukuosenos
Plaukų lankelis ar plona plaukų juosta padės jums sukurti pasakišką princesės įvaizdį, puikiai tinkamą atšilusiems orams. Tiesiog susukite kuodą ir užsidėjusi lankelį ar juostą šiek tiek pakelkite višugalvio plaukus. Paprasta, tačiau labai žavinga.  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą