2012 m. gegužės 29 d., antradienis

Lengvai paruošiamos kaukės plaukams 

Lengvai paruošiamos kaukės plaukams P

Grožis - tai nėra tik gražus veidelis ir puikus kūnas. Grožis susideda iš daugybės smulkesnių detalių, tokių kaip sveiki dantys,
skaisti oda, tvarkingi nagai ir, žinoma, sveiki stiprūs ir gražūs plaukai. Kiekviena mergina, bent kartą per savaitę privalo palepinti plaukus kokia nors kauke. Jeigu neturite nusipirkę jokių plaukų kaukių ar tiesiog nežinote, kokią pirkti, mes jums siūlome keletą plaukų kaukių, kurias lengvai galite pasidaryti namuose. Taigi, mėginkite bei eksperimentuokite.

Stiprinančioji kaukė su petražolėmis

Jums reikės 1 valgomojo šaukšto degtinės arba brendžio, 2 valgomųjų šaukštų alyvuogių aliejaus ir šiek tiek petražolių. Supjaustykite petražolę ir sumaišykite ją su degtine ir alyvuogių aliejumi. Įtrinkite šiuo mišiniu plaukų šaknis ir apvyniokite galvą plėvele arba maišeliu, bei apriškite rankšluosčiu ir palaikykite valandą. Po to išplaukite ir išskalaukite plaukus drungnu vandeniu.

Maitinamoji plaukų kaukė su kiaušinio tryniu

Jums tereikia į indelį įpilti žalio kiaušinio trynį ir 1 puodelį pieno. Išmaišykite ir mišinį paskirstykite tolygiai ant visų plaukų, bet ant galiukų užtepkite daugiau. Po 10 – 15 minučių išskalaukite.

Jogurto kaukė riebiems plaukams

Sumaišykite 1 kiaušinį su 50 gramų jogurto ir užtepkite ant jau išplautų plaukų. Palaikykite 5 minutes ir nuskalaukite drungnu vandeniu.

Drėkinamoji kaukė sausiems plaukams  

Sumaišykite 1 puodelį jogurto, 1 šaukštą šviežių citrinų sulčių ir 1 žalio kiaušinio trynį. Ištepkite šia mase plaukus ir palaikykite 20 minučių. Po to nuplaukite ir išplaukite plaukus su šampūnu bei kondicionieriumi.

Alyvuogių aliejaus kaukė sausiems ir pažeistiems plaukams

Alyvuogių aliejus yra geriausias vaistas sausiems plaukams. Sušildykite 20 ml alyvuogių aliejaus, ištepkite juo plaukus, daugiausia galiukus, ir iššukuokite. Palaikykite 30 minučių ir nuplaukite šampūnu. Jeigu jūsų plaukai yra labai pažeisti, galite išteptus plaukus laikyti per naktį ir išplauti tik ryte. Tai sustprins jūsų plaukus bei suteiks jiems žvilgesio.  

Kaukė nuo plaukų slinkimo

Jeigu jums pradėjo slinkti plaukai, išbandykite tokią plaukų kaukę: nulupkite 1 bulvę ir išspauskite iš jos sultis. Sumaišykite 2 šaukštus bulvių sučių, 2 šaukštus alijošiaus sulčių ir 1 šaukštą medaus. Įmasažuokite gautą kaukę į plaukų šalknis ir galvos odą. Apvyniokite galvą plėvele arba maišiuku bei užvyniokite rankšluostį.
Po dviejų valandų išplaukite plaukus su šampūnu. Darykite šią kaukę dukart per savaitę.

Maitinamoji kaukė visiems plaukų tipams

Gerai išmaišykite 1 šaukštą romo ir 1 šaukštą stiprios juodosios arbatos. Pirma ištrinkite gautu mišiniu šaknis, o po to ir visus plaukus. Palaikykite 1 valandą ir išplaukite plaukus šampūnu.

Plaukų kaukė išsišakojusiems plaukų galiukams

Sumaišykite 2 šaukštus medaus su 1 šaukštu acto ir 1 šaukštu migdolų aliejaus. Ištepkite šia mase plaukų galiukus ir po 30 minučių nuskalaukite karštu vandeniu.

Greita ir efektyvi plaukų kaukė iš kiaušinių

Jums reikės: 1 žalio kiaušinio trynio ir 3 šaukštų brendžio, jeigu jūsų plaukai trumpi, o jeigu jūsų plaukai ilgi – 5 šaukštų brendžio. Sumaišykite ingridientus ir masę užtepę ant plaukų, palaikykite 20 minučių ir nuskalaukite drungnu vandeniu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą