2013 m. birželio 6 d., ketvirtadienis

Šukuosena vasarai - gudri pynė. Imituok drastišką skutimą! (VIDEO PAMOKA)

Mada - nuolat besikeičiantis dalykas. Tačiau plaukų mados - lėtesnės. Štai jau kelerius metus karaliaujantis "ombre" dažymas net nesiruošia trauktis, o 2009 išpopuliarėjęs smilkinio skutimas šį sezoną - ne toks drastiškas.
Rihanna ir Ellie Goulding vardan stiliaus negaili plaukų, o štai savo kasas saugančios žvaigždutės renkasi gudrų ir nė vieno plauko skutimo nereikalaujantį triuką.


Praėjusią savaitę vykusiam "Met Ball" modelis Cara Delevingne pademonstravo gudrią madingojo skutimo variaciją. Ne kiekviena mergina išdrįstų dėl mados aukoti kad ir dalį savo plaukų ir nusiskusti dalį galvos plikai. Išeitis - tvirta pynė, imituojanti skutimą. Būtent tokį ir pasirinko Cara.


Kaip tokį plaukų šedevrą susikurti namuose?
Padaryk plaukų skyrimą šone ir surišk plaukus, kurie liks palaidi. Tada pradėk pynimą iš trijų plonų sruogelių. Kuo stipriau supinsi, tuo tikroviškiau atrodys tavo "skutimas". Gali pinti tiek paprasta, tiek išvirkštine "eglute". Pink plaukus, kol pasieksi linkį už ausies. Tada pynę gali sutvirtinti permatoma gumele ar prisegti plaukų segtukais. Purkštelk laku, išleisk surištus plaukus ir tavo šukuosena baigta!
Jeigu nenori ar nemoki pinti, plaukus gali paprasčiausiai prisegti segtukais, kaip šioje video pamokoje:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zpb7kGSV3IA

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą