2013 m. birželio 6 d., ketvirtadienis

Žvaigždės figūra: Beyonce. Kaip jai pavyksta išlaikyti tobulas kūno linijas? (VIDEO)

Žvaigždžių išvaizdą stebi visas pasaulis. Todėl kiekvienas papildomas kilogramas ar celiulito kauburėlis jiems kaip baisiausias košmaras.

Todėl įžymybės lieja devynis prakaitus sporto salėse ir bėga galybes kilometrų, kad tik išlaikytų puikią išvaizdą. O kaip sportuoja ir savimi rūpinasi geriausių kūnų titulus ne kartą gavusios žvaigždės? Pašniukštinėkim naujausiose Panele.lt rubrikoje "Žvaigždės figūra"!
BEYONCE
"Aš tikrai negaliu nesportuoti ir valgyti ką tik užsigeidusi, mano kūnas jautriai reaguoja į papildomas kalorijas. Laukdamasi dukros priaugau net 30 kg!" - apie savo figūros ypatumus pasakoja žymioji dainininkė.


Kai nesiruošia turui ar svarbiems pasirodymams, Beyoncehttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-YuvvkjHouk sportuoja 4-5 kartus per savaitę. Treniruotės užima daugybę laiko, todėl jos asmeninis treneris ieško universalių pratimų, kurie vienu metu treniruoja kelias raumenų grupes. Efektyviausi - pratimai su svareliais (pritūpimai, įtūpstai, lenkimaisi į šoną).
Kardio treniruotėms Beyonce renkasi intervalinį intensyvumą, taip ji sudegina tą patį kiekį kalorijų, tik per trumpesnį laiką. Tai lengviausia daryti bėgant ant bėgimo takelio. 5 minutes bėgi įprastu tempu, o minutę skuodi iš visų jėgų. Dvigubai trumpesnė treniruotė, o kalorijų išdega galybė!
Beyonce visuomet svarbu tikslas. Ji motyvuoja save, kitaip jai būtų sunku siekti svajonių. Nesvarbu, ar tai "Oskaro" vertas vaidmuo, naujas intensyvus turas ar pasakiška fotosesija - Beyonce visuomet ras priežastį, dėl ko verta treniruotis.

Sveiko kūno sudėjimo Beyonce visuomet pabrėžia, kad gyvenimas be malonumų - nieko vertas. "Kad atsikratyčiau tų 30 kg aš dienas leisdavau sporto salėje ir valgiau vien salotų lapus. Niekam nelinkiu tokio drastiško režimo!" Po tokio staigaus lieknėjimo kūnas patiria didžiulį stresą, todėl dabar Beyonce stengiasi nuolat maitintis sveikai. Laikydamasi mažai angliavandenių turinčios dietos ji numetė svorio, bet tik trumpam, todėl nusprendė iš esmės keisti savo valgymo įpročius ir taip normalizuoti savo svorį.
Pusryčiams ji dažniausiai valgo rupios duonos sumuštinius, pietums renkasi įvairias salotas, o vakarais pasmaguriauja žuvies. Tačiau vieną dieną per savaitę ji leidžia sau valgyti viską, ko tik įsigeidžia. "Negaliu ilgai ištverti be picos ar gero mėsainio!" - ne kartą interviu yra minėjusi Beyonce.
Nori turėti puikią figūrą? Daryk Beyonce pratimus!http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kgkhs3P6jrE

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą