2012 m. gegužės 21 d., pirmadienis

Madingos šukuosenos ir kirpimai 2012 metais



Norite pakeisti išvaizdą? Kartais tiesiog užtenka kitaip apsikirpti arba bent pakeisti šukuoseną į madingą ir stilingą. Toliau siūlome, pasiskaityti ką siūlo mados dizaineriai ir išsirinkti keletą idėjų ir sau.
Moteriškos šukuosenos
hair-fashion-02Garbanos – tikriausiai tokia šukuosena visam laikui bus madinga klasika. Garbanos sukuria moteriškumo ir seksualumo įvaizdį.
Prie tokios šukuosenos tiktų natūralus makiažas iš šviesios rožinės, persiko ar aukso spalvos tonų. Tačiau vakarui rinkitės ryškų makiažą.
„Susivėlusio“ stiliaus šukuosenos ir kirpimai
Pačios tingiausios šiais metais gali pamiršti apie šukas ir tapti pačiom madingiausiomis, nes „suveltos“ šukuosenos vėl madinga!
Ilgų plaukų šukuosenos
Pati populiariausia šukuosena ilgiems plaukams – tai supintos kasos. Populiarūs įvairūs pynimai.
Su tam tikru laiku šukuosenas ilgiems plaukams pradėjo vadinti „ilgos šukuosenos“.  Šiandien pati populiariausia tokia darosi paprastai: vakare tereikia supinti kasytes. Ryte kasytes išpinkite, iššukuokite ir šukuosena jau paruošta.
Tačiau iššukuoti nėra būtina. Tokią šukuoseną labai madinga papuošti įvairiais smeigtukais ar kaspinais.
Kita populiari ir madinga šukuosena ilgiems plaukams – skirtingi kuodukai iš plaukų.
Plaukų spalva
Neįprastų plaukų spalva dabar tampa vis populiaresnė.
Retro – šukuosena
Dar viena populiari tendencija šiais metais – retro šukuosena. Tokios šukuosenos primena mums kino žvaigždes iš  praėjusių metų.  Su tokia šukuosena atrodytum kilniai ir moteriškai. Visgi reikia surasti stilistą, kuris mokėtų tokį stebuklą sukurti.
Ledi įvaizdis
Jeigu jūs norite atrodyti, kaip ledi, tai nei vienas plaukas neturi išsiskirti, viskas turi atrodyti tvarkingai. Tokiai šukuosenai rinkis tiesų sklastymą, be jokių zigzagų arba plaukus sušukuok nuo prie atgal nedarydama jokio sklastymo.
Tokia šukuosena netinka toms, kurių veido forma yra apvali. Prie šios šukuosenos darykitės ryškų makiažą, ypač akcentuokite akis ir lūpas.
Madingi kirpimai ir šukuosenos trumpiems plaukams
Labai madinga sezono tendencija – ypač ilgi kirpčiukai arba nevienodo kirpimo kirpčiukai.
Spindintys plaukai
Tiktais sveiki ir prižiūrėti plaukai atkreipia dėmesį. Darydamasi šukuoseną, pasikonsultuok su stilistu, kaip geriau prižiūrėti savo plaukus namų sąlygomis.  Savo kirpėjo pasiklausk, ar reikia masažų, kokias kaukes naudoti, kokį plaukų šampūną pasirinkti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą