2012 m. gegužės 29 d., antradienis



 ilga suknelė vasarai 

Must - have: ilga suknelė vasarai Drabužiai moterims
Man atrodo, jog po praėjusios vasaros neliko nė vienos merginos,
kuri savo spintoje nebūtų apgyvendinusi ilgos vasarinės suknelės. Jei ir tu esi viena iš jų, tuomet labai gerai padarei, nes šią vasarą ir vėl galėsi tokią drąsiai dėvėti ir jaustis lyg undinėlė. Vėjyje plazdanti lengvo audinio suknia, šluojanti pagrindą tau po kojomis, šiemet turėtų būti tavo geriausia draugė. Ją lengva dėvėti, nes nereikia ilgai galvoti, ką ką prie ko derinti. Tiesiog įlendį į šią ilgą audinio skiautę ir esi pasirengusi romantiškam pasimatymui su žaviu draugu, saulėtai popietei paplūdimyje, šaltos kavos gėrimo ritualui su draugėmis ar ilgai pašėlusiai nakčiai naktiniame klube.
Kadangi didžiausias šios maxi suknelės privalumas yra tas, jog ji yra pagrindinis akcentas, tau nebereikia prie jos derinti nieko, kas nukreiptų dėmesį nuo suknelės. Užteks auskarų, keleto apyrankių ar ilgo kaklo pakabuko, tačiau ne visko vienu metu.
sukneles vasarai
Labiausiai tinkanti avalynė prie šio drabužio – lygiapadės basutės, gladiatoriaus basutės arba platforminės basutės pintu padu. Kadangi ši suknelė suteikia lengvumo įspūdį, neapsunkinkite savo įvaizdžio grubia avalyne.
sukneles
Sėkmės „šluojant“ gatves, paplūdimius ir vaikinų širdis....

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą