2012 m. gegužės 29 d., antradienis



Madingiausia plaukų spalva 2012 - ar išdrįsi? [5]

Madingiausia plaukų spalva 2012 - ar išdrįsi? Iki šiol merginos plaukus arba šviesindavo, arba tamsindavo. Dabar galima tikėtis visko. Nebestebina jau ir ryški raudona. Rožinės spalvos plaukų galiukai taipogi atrodo gana įprastai. Tad siekiančios neįprasto ar stebinančio efekto, ieško
alternatyvų. Viena populiariausių šį sezoną - violetinė. Violetinė arba purpurinė patraukli tuo, jog yra šelmiškesnė nei rožinė, įdomesnė nei raudona, mažiau šokiruojanti nei mėlyna ir ne tokia neįprasta kaip žalia. Tai lyg aukso viduriukas ryškiaspalvėj vaivorykštės skalėj. 
Violetinis atspalvis - ryškesnis ar šviesesnis - priklauso nuo jūsų plaukų spalvos, ant kurios tepsite violetinius dažus. Tad nemanykite, jog nusipirkusi dažus ir nusidažiusi plaukus gausite tokį pat efektą koks pavaizduotas ant pakuotės. Atspalvis gali būti įvairus, o kaskart plaunant galvą tokia spalva vis šviesės ir šviesės.
Jeigu esate drąsi, ištroškusi naujovių, siekiate atkreipti dėmesį ar netgi šokiruoti, šį sezoną nerasite nieko patrauklesnio nei purpurinių plaukų efektas. Bijote dažyti visą galvą? Dažykite tik galus arba įmeskite keletą plaukuose pasislėpusių ir retkarčiais vėjyje sušmėžuojančių sruogelių. Saugus, tačiau vis tiek įdomus variantas.  
madingi violetiniai plaukai 2012

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą