2012 m. gegužės 29 d., antradienis



Tobulai raudonų lūpų paslaptis

 

"Lūpos kaip vyšnios, tokios jos ryškios..." - būtent taip turėtų atrodyti jūsų lūpos, padažytos raudonais lūpų dažais - skaniai ir ryškiai. Ši makiažo priemonė jau nebe pirmą sezoną yra pripažįstama kaip būtiniausia jūsų kosmetinėje. Tačiau kas iš tų raudonų lūpų, jei nemokame gražiai jų padažyti, kad jos atrodytų viliojančiai ir gundančiai, o ne atstumiančiai. Taigi, duodame jums teorinę medžiaga, kaip išsirinkti tinkamą atspalvį ir teisingai paruošti bei padažyti lūpas. Na, o praktikos įgysite besipraktikuodamos. 
Visų pirma pasirinkite jums tinkamiausią raudoną atspalvį ir lūpdažio tekstūrą. Prieš pirkdama šią kosmetikos priemonę, būtinai ją išbandykite ir įsitikinkite, ar ji jums tikrai tinka ir patinka. Dažniausiai šviesiaplaukėms šviesios odos merginoms labiau tinka gaiviai raudoni, o tamsesnių plaukų ir odos savininkėms - tamsiai raudoni, bordo atspalviai.
Taip pat reikėtų apsispręsti, kokios tekstūros lūpų dažų norite. Vieni jų būna sausi ir matiniai, kiti - blizgesni ir suteikiantys lūpoms drėgmės. Plonų lūpų savininkėms rekomenduojami drėgnesni lūpų dažai, kad suteiktų lūpoms putlumo. Norint sudaryti dar putlesnių lūpų įvaizdį, galima raudonai padažytas lūpas dar perbraukti bespalviu ar panašaus atspalvio lūpų blizgiu. Tuo tarpu putlių lūpų savininkėms pakanka ir matinių lūpų dažų, tačiau vakare norint dar labiau išryškinti jų putlumą, galima papildomai naudoti šiek tiek lūpų blizgio. 
NIEKADA nedažykite lūpų ryškiais lūpų dažais, jei lūpos yra suskeldėjusios, nelygios. Atrodysite visiškai neskaniai, net vulgariai. Prieš dažydamos, jas nušveiskite ir pamaitinkite, kad būtų švelnios ir lygios. Nušveisti jas galite labai natūraliu ir skaniu būdu: ant nenaudojamo dantų šepetuko užtepkite šiek tiek medaus ir minutę švelniais sukamaisiais judesiais pamasažuokite lūpas. Tada nuplaukite drungnu vandeniu ir patepkite vazelinu. Jos taps itin švelnios ir pasiruošusios ryškiam makiažui. 
Lūpas dažykite nuo vidurio kraštų link. Stenkitės neišeiti už lūpų kontūro ribų. Lūpas dažais apvedžiokite keletą kartų, kad išgautumėte gražią spalvą. Taip pat nepamirškite, jog norint, kad ryškus lūpų makiažas atrodytų gražiai, reikia jį reguliariai atnaujinti. Po valgio, gėrimo ar tiesiog praėjus tam tikram laiko tarpui būtinai atgaivinkite blunkančią spalvą.  
raudoni lūpų dažai 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą