2012 m. birželio 29 d., penktadienis

2012 metų vasaros akių makiažo tendencijos pagal R. B. Rouge


Aptariant įvairius požiūrius į grožį šią vasarą, kosmetikos priemones gaminanti įmonė „Rouge Bunny Rouge“ pasirinko vaivorykštinių ir šaltų matinių atspalvių „Nest of plenty“ akių makiažo priemonių kolekciją. Peržvelkite šią naują kolekciją ir atraskite jaudinantį mados pasaulį bei aukščiausios kokybės kosmetiką!
Naujasis vasaros sezonas atskleidžia įspūdingiausias makiažo priemonių kolekcijas, kurių tikslas išryškinti natūralų grožį iki tobulumo. Kalbant apie skirtingus būdus atskleisti grožiui, kuriuos šį sezoną pasirinko makiažo priemonių dizaineriai, „Rouge Bunny Rouge“ akcentuoja blyškius alyvinius ir melsvai pilkus atspalvius savo 2012 vasaros „Nest of plenty“ akių makiažo priemonių kolekcijoje. Atspalviai, kurių dėka galima išgauti šiltą padūmavusių akių makiažo efektą tinka tiek dieniniam tiek vakariniam makiažui ir yra labai madingi.
Kad užtikrintų, jog jūs visuomet atrodytumėte pritrenkiamai, „Rouge Bunny Rouge“ atskleidė didžiausią savo naujovę, pakartotinai papildomą dviejų ar trijų atspalvių akių šešėlių paletę. Tad susipažinkite su šia kolekcija ir leiskite sau pakeliauti po stebuklingą aukštos kokybės kosmetikos pasaulį.
Nest of plenty dvigubi/trigubi akių šešėliai su pakartotinai naudojamu laikikliu
Laikykite savo mėgstamus Nest of plenty akių šešėlių atspalvius saugiai ir paruoštus naudojimui naujoje itin madingoje juodoje „Rouge Bunny Rouge“ paletėje su nuostabiais gėlių motyvų įspaudais viršuje. Kelioninio dydžio kompaktiškos paletės yra dviejų dydžių: viena iš jų talpina du jūsų mėgstamiausių akių šešėlių atspalvius, o kita tris. Abi šios paletės pažymėtos RBR ženklu, t.y. paletės gali būti naudojamos pakartotinam papildymui. Šešėlių laikikliuose taip pat rasite dvigubus aplikatorius, todėl kiekvieną kartą galėsite keisti akių makiažą be jokios sumaišties.
Foto

Nest of plenty akių šešėlių palečių užpildai
Šie atskiri akių šešėliai yra paruošti akimirksniu patenkinti jūsų poreikius. Blyškūs alyviniai ir melsvai pilki matiniai ar chameleoniniai atspalviai dominuoja naujoje kolekcijoje, tad išsirinkite sau labiausiai tinkančius atspalvius ir sukombinuokite juos madinguose „Rouge Bunny Rouge“ laikikliuose. Naujoje Nest of plenty kolekcijoje galite rasti šių atspalvių palečių užpildus:
  • Alyviniai violetiniai – padūmavę alyviniai atspalviai su aksominiu užbaigimu
  • Saulėgrąžų su melsvu atspalviu – pusiau matiniai pilkšvai rožiniai arba gelsvai rudi smėliniai atspalviai
  • Ryškūs pilki – tamsūs grafito spalvos chameleoniniai atspalviai, sumaišyti su melsva alyvine spalva
  • Tamsiai rudi, raudoni – chameleoniniai tamsaus šokolado atspalviai
  • Nepamirštami gelsvi – švelnūs metališki šviesaus aukso atspalviai
  • Seksualūs pilkšvi – metalinės bronzos su auksiniu paryškinimu atspalviai
  • Bohemiški pasteliniai – chamaleoniniai šampaniniai bronzos atspalviai
  • Auksiniai rudi – chameleoniniai blyškūs auksiniai atspalviai
  • Pilkšvi alyviniai – chameleoniniai blyškūs alyviniai atspalviai

Foto
Foto

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą