2012 m. birželio 29 d., penktadienis

Lietuvoje naujausias plaukų šukuosenų tendencijas pristatė D. Vinokurovas


Birželio 14 – 18 d. “Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos” kvietimu Lietuvoje lankėsi visame pasaulyje garsus top stilistas, kirpėjas – modeliuotojas Dmitrijus Vinokurovas su savo komanda. Garsusis svečias – vienas iš renginio “Alternative Hair Show” globėjų, kompanijos “Wella Professionals” naujų tendencijų ir kolekcijų kūrėjas, savo vardo grožio centrų ir mokyklos Maskvoje įkūrėjas bei savininkas, begales apdovanojimų ir ordinų už meno, mados ir grožio populiarinimą ir skleidimą pelnęs meistras.
Kartu su stilistu į Vilnių atvyko ir jo komanda: Dmitrijaus Vinokurovo grožio studijos kūrybos direktorius Aleksei Ladnov, meno direktorius Mikhail Mozgovoi, ir kirpėjas – stilistas Sergei Zhilinski. Užsienio stilistai, padedami mūsų šalies meistrų, birželio 15 d. laisvalaikio ir pramogų centre „Forum Palace“ pristatė naujausias plaukų kirpimų, dažymų ir šukuosenų tendencijas bei neįtikėtiną šou programą. Buvo pristatytos keturios mados kryptys: urbanistinė „Celest“, glamūrinė “Roxy”, etninė “Blaze” ir romantinė “Grace”. Dmitrijus į mūsų šalį atvyko ne tik su visa savo kūrybine komanda, bet ir kelis šimtus kilogramų sveriančiu garderobu modeliams papuošti.
Vilniuje surengtas pristatymas – vienintelis toks meistro paisrodymas Baltijos šalyse, taigi į sostinę pasigrožėti nuostabiais darbais bei pasimokyti naujovių atvyko ir nemenkas būrys grožio meistrų iš kaimynių šalių - Latvijos bei Estijos, taip pat garbingi svečiai iš Vokietijos, Italijos ir kitų šalių. Birželio 16 – 17 d. Vilniuje taip pat vyko ir praktiniai meistriškumo seminarai, kurių metu mūsų bei kaimyninių šalių meistrai patys išbandė top stilisto ir jo komandos rodomas kirpimų bei dažymų technikas.
 “Kirpėjų ir grožio specialistų asociacija” džiaugiasi, jog kartu su svečiais aptarė tolimesnio bendradarbiavimo galimybes ir pažada, jog tai nebuvo paskutinis bendras KIGSA ir Dmitrijaus Vinokurovo projektas.
“Kirpėjų ir grožio specialistų asociacija” taip pat pažymi, jog šis pasaulinio garso meistrų vizitas tikrai nebūtų įvykęs be rėmėjų pagalbos. Taigi KIGSA labai dėkoja pagrindiniam renginio rėmėjui “Wella Professionals” kosmetikos oficialiam atstovui Lietuvoje UAB “Sirowa Vilnius”, UAB „Krinona“ ir grožio prekių profesionalams tinklui „Cascada“, dekoratyvinei kosmetikai „Max Factor“, informaciniam rėmėjui „Diena Media News“ bei visiems vienaip ar kitaip prisidėjusiems.

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą