2012 m. birželio 29 d., penktadienis

Victorios Justice grožio paslaptys


Žurnalui „SELF“ jaunutė aktorė atskleidė savo nepriekaištingos išvaizdos paslaptis: odos ir plaukų priežiūrą, makiažą ir kitas. Victoria teigia, jog grožis slypi viduje : „Kai atrodau prastai, geriau pasijausti man padeda sveikas maistas ir vanduo“. Norėdama išlaikyti nepriekaištingą odą aktorės ir dainininkė kiekvieną vakarą prieš einant gulti kruopščiai nusivalo makiažą. Anot Victorios tamsius paakius geriausiai gydo geras miegas ir maskuojamasis pieštukas, kuris taip pat yra nepakeičiama priemonė, kovojant su nepageidaujamais inkštirais. Grožio patarimus dukrai dalija anksčiau disko karaliene buvusi gražuolės motina.
Foto
19 – metė galvodama apie ateitį ir norėdama išvengti raukšlių propoguoja sveiką gyvenimo būdą.Kalbėdama apie plaukus paauglių dievaitė atskleidė nemėgstanti prašmatnių šukuosenų ir begalės plaukų modeliavimo priemonių. Ji mieliau renkasi natūraliai žvilgančius ir gaiviai kvepiančius plaukus. „Victorious“ žvaigždė tik išplovus plaukus įsuka juos į rankšluostį, tuomet kruopščiai nusausina ir džiovintuvu džiovina tik viršutinius plaukus, taip suteikdama jiems glotnumo, o spindesio plaukams, anot Victorios, suteikia šalto dušo terapija.
Foto
Foto
Natūralų grožį dievinanti dainininkė savo grožį paryškina tik pagrindinėmis makiažo priemonėmis : makiažo pagrindu,vandeniui atspariu blakstienų tušu, lūpų blizgiu ir truputėliu skaistalų. Katės akių efektą aktorė sukuria į rudų atspalvių šešėlius pamirkius drėgnu akių kontūrų šepeltėliu apvedus viršutinį voką ir kiek ryškiau paryškinus jo kamputį. Vaikinams patinka natūralumas, tad geriausia priemonė žavioms lūpoms pabrėžti yra natūralaus atspalvio lūpų dažai. Kalbant apie nagų lakus, jaunutė aktorė atskleidė itin mėgstanti neutralias spalvas, nes jos puikiai dera prie bet kokio stiliaus ir spalvų drabužių.
Foto

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą