2012 m. liepos 23 d., pirmadienis

Džinsų mados 2012


#
Turbūt nerastume moters, kurios spintoje nebūtų bent vienos džinsų poros. O ką jau kalbėti apie džinsinius švarkus, liemenes ar šortukus karštai vasaros dienai. Kokie džinsai bus madingi kitamet?
Kitame ypač stilingai atrodys ypač aptempti džinsai iki kauliukų. Prie jų derink masyvius aukštakulnius, o viršutinei daliai pasirink hipišką palaidinę, marškinėlius ar liemenę.

Būk drąsi ir nebijok kaubojiško stiliaus. 2012 metais atgims kaunojų stilius – nutrinti šviesiai mėlyni džinsai, suriški marškinėliai ir kaubojiški ilgi batai.

Moteriškumas valdo. Visi stilingiausi dizaineriai, kaip susitarę kartoja šią frazę, kalbėdami apie 2012 madas. Kitais metais būtinai rinkis aptemptus džinsiukus (nors daugelyje parduotuvių vitrinų rasi ir itin plačių džinsų), kurie pabrėš tavo liemenį. Juk tu nori, kad visi pastebėtų liekną tavo liemenį ir grakščias kojytes.

Džinsams labai svarbu spalva. Kitamet mėgaukis klasika! Ypač stilingi bus juodi, pilki, šviesiai mėlyni ir tamsiai mėlyni džinsai.

Išbalinimai bus madingi tik tiek, kiek tu juos derinsi su kaubojišku stiliumi. Vietoj jų geriau rinkis siuvinėtus džinsus, puoštus akmenėliais, sagelėmis, raišteliais. Į madą atžygiuoja ir džinsai, derinti su zomša, šilku ir net... medvilne!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą