2012 m. liepos 8 d., sekmadienis

Kaip dailiai atrodyti be makiažo?


Makiažas yra tikras stebuklas, tačiau kartais pavargstame nuo „pasidažyk-nusivalyk“ rutinos. Natūralaus grožio išryškinimas, tikrai gali sutaupyti jums nemažą sumą pinigų, kuriuos išleidžiate brangioms kosmetikos priemonėms. Jei jums įdomu, kaip galite atrodyti stulbinamai be makiažo, perskaitykite šiuos patarimus.
Foto
Pirmasis ir būtinas dalykas norint atrodyti gražiai nepasidažius yra geras miegas. Aštuonios valandos ramaus, nepertraukiamo miego pašalins bet kokius maišelius po akimis ir veido patinimą.

Foto
Šaltas vanduo, šaltas drėkinamasis kremas ar tiesiog šaltas kompresas taip pat labai geras vaistas nuo maišelių po akimis ar patinimo. Be to, jei norite ryte greitai pabusti, ar atsigaivinti dienos bėgyje, šaltas vanduo yra labai geras pasirinkimas.

Foto
Rūpinimasis oda. Šveitimas ir maitinimas. Norint gražiai atrodyti be makiažo jūsų oda turi spindėti. Todėl šveiskite veido odą kartą per savaitę ir naudokite veido prausiklį prieš tepant maitinamąjį ar drėkinamąjį kremą. Jei to nedarysite vietoj spindinčios odos turėsite užsikimšusias poras ir patamsėjusią, nelygią odą.
Jei naudojate makiažą, neikite miegoti jo nenusivaliusios, kitaip jūsų oda taps nelygi ir praras sveikos odos išvaizdą.
Foto
Gerkite daug vandens norėdamos, kad jūsų oda taptų glotni ir švelni. Ne tik įžymybės mano, kad vanduo padeda išlikti jaunoms ir gražioms. Ekspertai rekomenduoja kiekvieną dieną gerti daug švaraus vandens, kad iš organizmo pasišalintų toksinai, o tai atsiliepia ir jūsų grožiui. Sveika mityba taip pat daro didžiulę įtaką jūsų odai.
Foto
Akiniai nuo saulės turėtų būti dėvimi kiekvieną dieną tiek vasarą, tiek ir žiemą, pasidažius ar nenaudojant makiažo. Šiurkštus aplinkos poveikis, ypač saulės spinduliuotė, vargina mūsų odą ir ji senėja. Taip pat akinius reikėtų dėvėti bet kokiu sezonu, kad išvengtumėte raukšlelių aplink akis.
Foto
Jei norite atrodyti gražiai be makiažo, turite gerai pasirūpinti savo veido bruožais. Dailiai išpešioti antakiai visuomet turėtų puošti jūsų veidą. Jei jums nepatinka jūsų antakių spalva, galite juos dažyti specialiais dažais, bet kurioje kirpykloje. Taip pat naudokite blakstienų rietiklį – tai ne makiažas, tačiau puikiai išryškina akis ir suteikia joms gražią formą.
Foto
Gražūs plaukai ir dailus kirpimas gali taip pat pagelbėti siekiant atrodyti žaviai be makiažo. Jūsų lūpos turėtų būti glotnios bei sveikai atrodančios ir jums tikrai neprireiks nei lūpų blizgio, nei lūpų dažų – užteks paprasčiausio lūpų balzamo.
 Kaip jau žinote blogi įpročiai turi neigiamą poveikį jūsų sveikatai ir odai, todėl jų atsikratymas – tai milžiniškas žingsnis norint atrodyti pritrenkiamai nenaudojant makiažo priemonių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą