2012 m. liepos 23 d., pirmadienis




Madingiausi 2012 m. akiniai: trys modeliai favoritai


Madingiausi 2012 m. akiniai: trys modeliai favoritai nuotrauka, foto
Scanpixe
Praėjusį pavasarį ir vasarą populiariausi buvo Johno Lennono ir kietų vyrukų iš "Matricos" akiniai, o šį sezona klasika patyrė esminių pokyčių.  Kelią į populiariumo viršūnę skinasi "Verkiančios akys" ir "Katės akys".
"Verkiančios akys"
Naują populiarų šio sezono modelį pasiūlė Dries Van Noten. Iš esmės tai "aviatoriai", tik tarsi išversti į kitą pusę. Atrodo, lyg būtų kiek nuslydę nuo veido.

Dries Van Noten, 2012 pavasaris/vasara Scanpix nuotr.

"Aviatoriai"
Kiekvienam naujam sezonui dizaineriai sugalvoja vis kitokią "aviatorių" versiją.  Šis pavasaris - ne išimtis. Dizaineriai varijuoja nuo "aviatorių" plastikiniais arba metalo rėmeliais iki dekoruotų oda. Didžiausias šios formos pranašumas - universalumas: jie tinka ir apskritaveidžiams, ir kitų veido formų žmonėms.

Garsenybės bene labiausiai mėgsta "aviatorius"; tarp didžiausių jų mėgėjų - Bradas Pittas, Victoria Beckham ir t. t.  Victoria Beckham

"Katės akys"
Šios formos akinius išgarsino aktorė Audrey Hepburn. Per liemenį įimtas švarkelis, pūstas sijonas, skarelė ant galvos ir akiniai "Katės akys" - populiariausias jos įvaizdis. Taip norėjo atrodyti kiekviena 6-ojo dešimtmečio mergina. Tačiau tada tokie akiniai kainavo beprotiškus pinigus.
Šiais laikais tokios formos akinių galima rasti kone kiekvienoje kolekcijoje: ir labiau klasikiniais raginiais rėmeliais, ir ekstravagantiškesnių - pavyzdžiui, pitono odos.

Dita Von Teese Kim Kardashian

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą