2012 m. gruodžio 26 d., trečiadienis

     Makiažas pagal tavo akių spalvą

 

 

Keli patarimai, padėsiantis Jums išsirinkti tinkamus šešėlius, kurie visuomet tiks ir pabrėš Jūsų akių spalvą.
Mėlynoms akims
1. Išbandyta ir patvirtinta:  purpurinis, pilkas, violetinis bei tamsiai mėlynas atspalviai – labiausiai tinkantys mėlynakėms moterims. Dar svarbu paminėti, kad ypač norėdamos pabrėžti savo akių mėlynumą, naudokite bent vienu tonu tamsesnius šešėlius. Jums taip pat puikiai tiks ir šešėlinis dūminis efektas (juodą spalvą sumaišykite su švytinčia mėlyna).
2. Taip pat galite drąsiai rinktis sidabro, turkio spalvas ir džiauktis kerinčiu žvilgsniu.
Žalioms arba lazdyno spalvos akims
1. Išbandyta ir patvirtinta: labiausiai tinka ruda, chaki, violetinė ir miško žalumo spalvos. Šios spalvos priklauso žaliosios spalvos ir atspalvių gamai, kurios ypatingai išryškina žalias akis.
2. Kitas madingas ir tinkantis pasirinkimas žaliaakėms: aukso žėrinti spalva, kalkių, šviesiai žalia ir violetinė.
Rudoms akims
1. Išbandyta ir patvirtinta: vario, bronzos, šampaniniai ir rudi atspalviai labiausiai tinka būtent rūdų akių savininkėms. O jei norite užburti savo žvilgsniu, tuomet rinkitės bei šauniai atrodykite su chaki žalumo ir rausvais atspalviais.
2. Norite valiūkiško žvilgsnio? Tada nepabijokite ir ryškesnių spalvų: mėlynos, mandarinų oranžinės ir rožinės.
Visoms akims
1. Išbandyta ir patvirtinta: kad Jūsų pasirinktų akių šešėlių spalva atrodys dar gražiau, jei akių kontūrus (akies apatinę ar viršutinę dalį) paryškinsite tamsesniais, anglies spalvos, kontūrais. Tik pernelyg nepersistenkite su tamsiomis spalvomis.
2. Ir dar: sidabrinė spalva visoms akims suteikia aštresnį žvilgsnio įvaizdį. Todėl, kai kitą kartą norėsite ką nors “nužudyti” akimis, būtinai rinkitės sidabrinę.
Taigi, nepamirškite išsirinkti sau tinkamiausius šešėlius ir atrodyti puikiai. Juk akys tos vilioklės…

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą