2012 m. gruodžio 26 d., trečiadienis

         Mini į darbą? Žinoma, galima! 

 

 Net ir pats griežčiausias aprangos stilius nedraudžia jums nešioti mini sijono. Netikite?

 Dėkui Coco Chanel už mini, ko gero, patį moteriškiausią ir seksualiausią drabužį. Tiesa, kai kurie darbdaviai per daug yra kritiški ir šios aprangos netoleruoja. Gali būti, kad jie yra teisūs, kad nereikia darbo vietos paversti į pramoginį klubą. Tačiau tai nereiškia, kad mini reikėtų atsisakyti. Štai keletą patarimų, kaip suderinti aprangos kodą ir trumpą sijoną.

Ilgis

Einant į vakarėlį galimas bet koks ilgis, o štai į darbą – tokia taisyklė: patikrinkite, kad sijono kraštai nebūtų aukščiau nei pirštų galiukai, kai ranka laisvai nuleista palei šoną. Žemiau – galima, aukščiau – tai jau kvepia klubo apranga, todėl neišvengsite „kreivų“ savo kolegų žvilgsnių.

Nepermatomos pėdkelnės

Su tokiu aksesuaru dėl ilgio galima ir negalvoti, todėl pirmąjį punktą galite drąsiai praleisti. Jei jūs dėvite nepermatomas bet kokios spalvos pėdkelnes arba leginsus – tuomet galite drąsiai segtis bet kokio ilgio sijoną ir tikrai nesulauksite pastabos, kad užmiršote jį užsisegti.

Šortai arba antrasis sijonas

Jei šortukai bus tokio pačio ilgumo kaip ir sijonas, o gal netgi ir iš tos pačios medžiagos – tai labai tinkamas variantas net ir pačiam griežčiausiam aprangos stiliui. Tačiau galima eiti ir pačiu drąsiausiu keliu, po trumpu sijonu užsimovus „tenisininko“ šortukus. Beje, tiks ir šilkiniai šortukai, kuriuos galima rasti apatinio trikotažo parduotuvėse. Antrasis sijonas, šiek tiek daugiau apgulantis, taip pat tinkamas. Tai gali būti neutralesnės spalvos sijonukas: juodas arba bespalvis, o gali būti ir iššaukiantis – ryškių spalvų.

Laisvo stiliaus viršutinė dalis

Laisvi marškinėliai, marškiniai – puikiai kompensuos sijono trumpumą. Ir jūsų viršininkas net nepastebės minisijono. Marškiniai be talijos linijos, siekiantys sijono kraštą, neprivers užduoti klausimo, ar ne per trumpą sijoną užsisegei šiandien?

Plokščiapadžiai

Atminkite paprastą taisyklę: trumpas sijonas + aukštakulniai = seksuali naktis. Trumpas sijonas + baleto bateliai = dalykinė mergina. Nebijokite apsiauti plokščiapadžius – tai nėra bibliotekininkių su storais akinių rėmeliais avalynė. Patikėkite, ir tokiu atveju neatsiginsite palydinčių vyriškų žvilgsnių.

Teisingi apatiniai

Pagrindinė klaida – tai galvoti, jog minisijonas įpareigoja vilktis ir minimalias kelnaites. Atvirkščiai, nei kelnaitės su virvele, nei tangos, nei pažemintos talijos kelnaitės netinka prie minisijono. Drąsaus ilgio sijonas turi priglusti taip, kad nepriverstų jūsų raudonuoti. O tai garantuoja tik gerai parinktos kelnaitės pagal jūsų figūrą. Beje, jei jie aptempia jūsų figūrą, paslepia ir visus jos trūkumus. Nors „bobučių“ kelnaitės nėra patrauklios, tačiau su jais jūs atrodysite tikrai seksualiau, kadangi formas jie tikrai puikiai išlygins.

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą