2012 m. gruodžio 26 d., trečiadienis

      Tigriniai raštai: stilingiau nebūna ☺

Pats laikas pradėti žvalgytis naujamečių apdarų. Ką rengtis, kad atrodytume geriau už kolegę ar seniai matytą giminaitę? Tigrinė suknelė arba tunika su leopardo raštais – idealus pasirinkimas.

 

Tiesa, reikėtų paminėti, kad dažnai damos, norėdamos atrodyti pritrenkiamai, padaro kelias akivaizdžias stiliaus klaidas. Todėl norėdamos jus apsaugoti nuo stiliaus fiasko, pateikiame jums pagrindinius patarimus, susijusius su tigrinių raštų drabužiais.

 

  • Drąsiai rinkitės bet kokių spalvų tigrinių raštų gamą. Gali būti tigriuko raštas ir tamsiai rudas, ir žalias, ir nude spalvos. Taip taip, drąsiai rinkitės bet kurias tigriuko spalvas – tiek žemiškas, tiek dirbtines.

  • Tigriniai raštai ir oda – nuostabus tandemas. Kai antroji oda priglus prie kūno, o pečius papuoš tigrinė skraistė, pasijusite vakaro karaliene. Drąsiai rinkitės šią idėją.

  • Tigriniai raštai puikiai dera su raudona spalva. Jos neturėtų būti per daug, todėl turėtumėte tinkamai sudėlioti akcentus: raudonas lūpdažis ir raudonas nagų lakas.

  • Drabužiai su tigriniais raštais dažnai būna iššaukiantys, todėl pasistenkite nepadauginti masyvių papuošalų ir aukštakulnių. Labai svarbu sudėlioti tinkamai akcentus ir atsižvelgti į tai, kas svarbiausia: arba gili dekoltė, arba seksualios apnuogintos kojos.

     

     

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą