2013 m. vasario 21 d., ketvirtadienis

5 makiažo klaidos



42-22957637_250Geriau  jau visai nesidažyti, nei pasidažyti netinkamai. Deja, šios taisyklės paiso toli gražu ne visos. Kad ir tu netaptum viena iš jų, perskaityk penkias pagrindines makiažo klaidas ir išmok jų vengti.
1 klaida – ruožais nutepta kreminė pudra
Dažnai gatvėje tenka matyti rusvų atspalvių ruožais mirgančius veidus. Prasto vaizdelio priežastis labai paprasta: netinkamai pasirinkta kreminės pudros spalva ir netolygiai priemone nuteptas veidas. Taigi kreminę pudrą rinkis pagal savo veido odos spalvą. Tepk specialia kempinėle. Jei oda sausa, prieš tepdama kreminę pudrą veidą padenk plonu tavo odai tinkamu dieninio kremo sluoksniu. Be to, nepamiršk kaklo. Pasistenk, kad veido spalva nesiskirtų nuo kaklo spalvos.
2 klaida – per daug pajuodintos akys
Nors šiuo metu juodai apvestos akys – madingas makiažo akcentas, dienai šis grožio triukas tikrai netinka. Taip padažytos akys atrodo labai grėsmingai. Be to, tikrai ne kiekvienai tinka. Todėl dieną akis tik paryškink rusvais ar pilkšvais šešėliais. Jei pieštukas netinka, jo geriau iš viso atsisakyk.
3 klaida – ryškus lūpų kontūras
Išties negražiai atrodysi lūpas apvedusi keliais tonais tamsesniu pieštuku nei lūpų dažai. Tai prasto skonio ženklas. Dieną lūpas geriausia tik paryškink pastelinės spalvos blizgesiu. Atrodysi gaiviai ir viliojamai. Jei visgi nuspęsi lūpas dažytis lūpų dažais, pieštuką rinkis tokio paties atspalvio kaip lūpų dažai. Lūpų ir kontūro spalvą gali suvienodinti ir bespalviu blizgesiu.
4 klaida – labai ryškūs antakiai
Juodas antakių pieštukas tinka tik juodaplaukėms! O joms antakių dažniausiai nė nereikia dažytis, nes jie ir taip juodi bei tankūs, jei tavo plaukai ne juodi, šios spalvos antakiai tave labai sendins. Antakius padažyk plaukų spalvos arba šiek tiek tamsesniu pieštuku. Itin natūraliai jie atrodys padažyti šešėliais.
5 klaida – tarsi nušalę skruostai
Raudoniu plieskiantis veidas nepuoš nė vienos merginos. Ryškios dėmės ant veido gali sugadinti net tobuliausią makiažą. Todėl tiek rinkdamasi skaistalus, tiek ir dažydamasi būk ypač atidi. Veidas turi atrodyti taip, tarsi iš viso nebūtų padažytas. Turi atrodyti tiesiog tobulai graži!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą