2013 m. vasario 21 d., ketvirtadienis

9 moterų mėgiami madingi dalykai, kurių vyrai tiesiog nekenčia


Kiekvienas sezonas atneša ypač madingą daiktą, kurį mados besivaikančios merginos ir moterys skuba įsigyti. Tačiau neskubėti aklai pirkti to, ką siūlo dizaineriai: kartais madingi dalykėliai jums gali iškrėsti piktą pokštą ir vietoj geidaujamo efekto jus paversti net pajuokos objektu. Sužinokite, kokių devynių moterų itin mėgiamų neva madingų daiktų vyrai tiesiog negali pakęsti.
1. Plaukų puošmenos
Pasirodo, vyrams visiškai nepatinka nei kaspinai, nei segtukai, nei kitos puošmenos, kurių pilna mylimosios plaukuose. Priežastis labai paprasta – vyrams patinka kada panorėjus panardinti pirštus į švarius, gražius plaukus - be jokių trukdžių.

Katy Perry, Diane Kruger
Katy Perry, Diane Kruger

2. „Aladino “ kelnėsJas dar vadina „ali babos“ ar afganiškomis kelnėmis. Ant podiumo jas prieš trejus metus parodė „Yves Saint Laurent“ mados namai, ir nuo to laiko modistės negali jų nusimauti... O štai vyrai jums pasakys, kad tai yra visiškai neseksualu. Ir dar pridurs, jog jomis apsimovusi moteris atrodo lyg būtų užsisegusi sauskelnes.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

3. Kombinezonai
Ir apie juos vyrai atsiliepia nepalankiai. Kaip pasakė vienas apklausos dalyvių, kombinezonu vilkinti moteris geriausiu atveju panaši į didžiulį kūdikį, kuris tik ką pradėjo vaikščioti, o blogiausiu – į jo mamą 1970-aisiais. Tačiau nepaisant vyrų nuomonės moterys juos dėvi ir nejaučia jokio nepatogumo.

S.J.Parker, F.Janssen, J.Lopez, J.Morrison
S.J.Parker, F.Janssen, J.Lopez, J.Morrison


4. Ugsai
„Šiuos baisius australiškus batus moterys aunasi eidamos ir į karą, ir į dvarą,“ - skundžiasi vyrai. Nesvarbu – karšta lauke ar šalta, švaru ar purvina – jos visada apsiavusios ugsais. Pliuso neprideda ir tai, kad jie – visiškai beformiai, neatskleidžiantys gražių kojos linkių. O kai kurie vyria net juos pauostė ir konstatvo, kad „kvepia“ ne itin maloniai.


5. Gladiatoriaus basutės
Reikia gerokai pavargti, norint jas apsiauti, o galiausiai jas nusiėmus ant kojų lieka negražūs dryžiai. Dar blogiau – tokia galybė blauzdą juosiančių dirželių vizuliai trumpina kojas.

"Versace"


Mary-Kate Olsen, Lindsay Olsen
Mary-Kate Olsen, Lindsay Olsen



6. Tamprės
Jos nepalieka jokios paslapties – štai koks jų trukūmas. Akivaizdžiai matomi visi kūno kontūrai. Dar vyrai skundžiasi, kad jas užsitempia moterys, kurių figūra tikrai ne iš dailiausių.

E.R.Wood, E.Lozada, W.Port, P.Ecclestone 7. Smokingai
Mes moterys dažnai manome, kad vilkėdamos šį vyrišką drabužį atrodome stilingai. Tačiau vyrai – būtybės paprastos, kurios norėtų matyti mūsų kojas, rankas ir šiek tiek dekoltė, o ne griežtas smokingo linijas. 
Alexa Chung
Alexa Chung
8. Kombinezonas-šortai
Paprastai jie pagaminti iš džinsinio audinio, taigi puikiai sugeba paslėpti tai, ką vyrai mumyse taip mėgsta – taliją ir krūtinę. „Šitaip apsirengusi moteris primena statybininkę. O kam tai patinka?“ - stebisi vyrai. 

9. Didžiuliai saulės akiniai
„Gražiausia moteryje – jos akys, - nebejoja vienas apklausos dalyvių. - Tai kodėl jas reikia slėpti?“ „Iškart kyla įtarimas, kad po jais moteris slepia mėlynes arba raukšles“, - pastebi kitas. O be to, kai moteris juos nešioja, labai nepatogu bučiuotis – tai vyrus itin glumina.
Rachel Zoe ir Rodgeris Bermanas
Rachel Zoe ir Rodgeris Bermanas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą