2013 m. vasario 22 d., penktadienis

Ką rankinės nešimas byloja apie jūsų asmenybę?

Ar kada susimąstėte, kokios rankinės jus traukia, kaip jas nešate? Pasirodo, tokia ženklų kalba taip pat sako šį bei tą apie jūsų asmenybę.
 
Stilinga rankinė pakabinta ties alkūne
Kone visos paparacų medžiojamos žvaigždės būtent taip nešioja rankines. Toks nešimo stilius spinduliuoja pasitikėjimu savimi ir jėga. Šioms moterims kliūčių, rodos, nėra, tad jei jaučiatės nejaukiai, pabandykite rankinę pakabinti ties alkūne, galbūt tapsite drąsesnė.

Olivia Palermo
Olivia Palermo

Po pažastimi nešama rankinė, prilaikoma ranka
Taip rankines laiko tos, kurios yra praktiškos. Joms svarbiausia pasiekti tikslą, ne itin rūpi, kaip atrodo rankinė – įdomesnis jos turinys.
Kristen Dunst
Kristen Dunst

Didesnė rankinė laikoma už trumpų rankenų
Tos, kurios rankines neša už trumpesnių rankenų, kartais ilgąjį diržą palikdamos tiesiog kabėti, paprastai kažkur skuba, turi aiškų tikslą. Dažniausiai tai moterys iš verslo pasaulio, kurių rankinės sveria nemažai, joms svarbu nukakti į reikiamą vietą, reikiamu laiku. Taip pat toks rankinės nešimas sufleruoja apie tvirtą charakterį, asmenybę.
Victoria Beckham
Victoria Beckham
Rankinė ilgu dirželiu pakabinta skersai kūno
Dažnai tokios rankinės nešamos šiek tiek pasuktos į priekį lyg norint prisidengti. Iš vienos pusės tai patogu, nes rankos lieka laisvos, o iš kitos – byloja apie drovumą, pasitikėjimo savimi trūkumą. Dažniausiai taip rankines nešioja jaunos merginos.
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow

Delninė laikoma priekyje
Turbūt ne kartą matėte pozuojančia garsenybę ar draugę, kuri stovi sukryžiavusi kojas, delninę laiko abejomis rankomis priekyje ir mergaitiškai šypsosi. Nors tokia stovėsena yra žavi, ji siejama su susivaržymu, taip stovinti moteris vakarėlyje ar prieš fotografų objektyvus jaučiasi ne itin jaukiai. Jei taip stovima bendraujant su vyru – moteris nežino, kur pakryps bendravimas, gal tai flirtas, kuris tęsis ilgiau, o galbūt pokalbis baigsis čia ir dabar.
Stacy Keibler
Stacy Keibler

Nedidelė per petį kabanti rankinė
Jei dažniausiai rankinę kabinate ant peties (paprastai tai būna rankinės ilgu dirželiu), vertėtų susirūpinti – galbūt jūsų gyvenimui stiprią įtaką daro kiti? Teigiama, kad tokioms moterims stinga ryžto ir valdingumo, jos nelinkusios ginti savo nuomonės, yra veikiamos aplinkinių emocijų.
Ant peties pakabinta rankinė prilaikoma ranka
Taip rankines dažnai nešasi didesniuose, ypač kosmopolitiškuose miestuose gyvenančios moterys. Nevalingai ranka prilaikoma rankinė byloja apie savisaugą. Tai gatvės gudruolės, kurios pamena mamų mokymus, kad rankinę reikia saugoti it akis.
Karolina Kurkova
Karolina Kurkova

Daugiau nei viena rankinė
Tos, kurios dažniausiai nešasi daugiau nei vieną rankinę, greičiausiai yra šiek tiek atitrūkusios nuo realybės. Jos paskendusios savuose reikaluose ir darbuose, kažin ar svarbu, kokios rankinės bei krepšiai. Šioms moterims reikėtų daugiau dėmesio skirti sau ir sulėtinti tempą, pernelyg skubėdamos jos nė nepastebės, kaip praskries žavingos gyvenimo akimirkos.
Heidi Klum
Heidi Klum

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą