2013 m. vasario 21 d., ketvirtadienis

Kaip atrodo stilingiausi Holivudo mažyliai?


Garsenybės nevengia savo atžaloms parinkti madingų apdarų, tad kartais mažyliai atrodo lyg miniatiūriniai džentelmenai ir damutės. Kurie mažieji šiuo metu stilingiausi žvaigždžių kalvėje – Holivude?
Levi McConaughey
Levi yra aktoriaus Matthew McConaughey ir Camilos Alves sūnus. Panašus į tėtį, Levis dažniausiai pasirodo vilkėdamas laisvalaikio ir sportinio stiliaus drabužius. Madingi sportbačiai, laisvi marškinėliai, skarelės bei šiaudinės skrybėlės, atraitoti džinsai, tarytum nerūpestingai suvarstyti aulinukai ir vėjavaikiškos bangos – taip atrodo 4-erių metų M.McConaughey mažylis.
Levi McConaughey

Suri Cruize
Aktorių Tomo Cruize'o ir Kate Holmes dukra Suri ne pirmą kartą atsiranda stilingiausių sąrašuose, jai net yra dedikuoti keli stileivų tinklaraščiai. Tarytum tikra princesė, mergaitė dažniausiai pasirodo vilkėdama vaiskius rausvus apdarus, jos elegantiškas įvaizdis – giriamas, bet sumos, išleidžiamos mažosios Suri įvaizdžiui – smerkiamos. K.Holmes negailėdama atseikėja krūvas šlamančių „Burberry“ puspalčiui, „Armani“ bateliams ar kitų garsių mados namų apdarams, kuriais puošiasi Suri.
Suri Cruize
Suri Cruize


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą