2013 m. kovo 19 d., antradienis

Untitled #38

Untitled #38

White top
$45 - bluebanana.com

Skinny leg black jeans
$27 - owntherunway.com

Knapsack bag
$23 - bluebanana.com

Black shawl
$9.05 - bluebanana.com

Fingerless glove
$8.98 - littleblackcherry.co.uk


Emo stilius



Jaunimas, paaugliai, mada, emo
Kas gi tie berniukai ir mergaitės, užtvindę gatves juodai rožine beprotybe? Emo mada – keista gatvės mados kryptis, gimusi, kaip tai dažnai atsitinka, iš muzikinio žanro. Emo jau seniai pavergė jaunuolius, nieko bendro neturinčius su emotional rock muzika, jiems tiesiog patiko kedai rausvais raišteliais ir suplėšytos pėdkelnės.

Tikrieji emo vadina tokius „pozuotojais“ arba fake’ais, keiksnodami juos už nepakankamą pagarbą savo kultūrai. Bet tai visai natūralus procesas. Niekas neprivers mūsų išmokti atmintinai visų grupės „Kiss“ dainų žodžių prieš pasirodant mieste su odine striuke.
Nesigilindami į nereikalingas smulkmenas, pasakykime tik tiek, kad emo arba ymo save vadina jaunimas, teikiantis didelę reikšmę savo emociniams išgyvenimams, o emo muzikos šaknys slypi 80-ųjų hardroke.





Kas tai? Na, kad suprastum, kas patinka emo, reikėtų paklausyti ko nors iš „Fall Out Boy“, „The Used“, „Panic! At The Disco“, „My Chemical Romance“, „Saosin“ ir t.t.




Tačiau jei apnuoginti nervai ir grynos emocijos, lydimos gitaros ritmų nepadarė tau jokio įspūdžio, o noras persipjauti venas tave aplanko ne dažniau nei kartą ar du per metus, vis tiek gali būti, kad užsimanysi pasiskolinti iš emo stiliaus keletą gerų idėjų. Taigi koks yra emo stilius?


Šukuosena




Jaunimas, paaugliai, mada, emo
Tikras emo: tiesūs, dažniausiai juodi plaukai, kreivi prilaižyti kirpčiai, dengiantys pusę kaktos, o pakaušyje plaukai pakelti ir suvelti. Plaukai gali būti ir ne juodi, tačiau dalis sruogų bus nudažytos juoda arba rožine spalvomis.

Kaip tuo pasinaudoti: juodi plaukai tinka daugeliui, o griežti kirpčiai visada atrodo stilingai.


Makiažas


Tikras emo: išbalintas veidas, blyškios lūpos ir labai ryškiai apibrėžtos akys. Kartais emopiešia ant veidų juodus „nutekėjimus“, tarsi nuo ašarų būtų nubėgęs tušas, arba piešia juodu pieštuku ašarėles. Nagai lakuojami juodai. Vaikinų - taip pat.


Kaip tuo pasinaudoti: labai susižavėti tuo nereikėtų, tačiau blyški oda ir tik akių paryškinimas atrodo labai aristokratiškai.


Pirsingas


Tikras emo: pirsingas – neatskiriama tikrojo emo įvaizdžio dalis. Pirsingas ant lūpų ir šiaip bet kurioje veido vietoje.


Kaip tuo pasinaudoti: saikingai


Avalynė


Tikras emo: jie ištikimi savo mėgstamom firmom: avi „Converse“ ir „Vans“. Kedai pageidautina kad būtų juodi arba juodai baltai languoti. Galbūt su rausvais raišteliais.


Kaip tuo pasinaudoti: druskos ir pipirų pagal skonį. Tai yra, pati savaime tokia avalynė yra gana neutrali ir gali tikti prie įvairaus stiliaus.


Drabužiai




Jaunimas, paaugliai, mada, emo
Tikras emo: aptempti tamsios spalvos džinsai, kokiais dviem dydžiais per maži marškinėliai marškinėliai, ant kurių pavaizduoti animacinių filmų herojai arba roko grupių pavadinimai. Visi drabužiai apgludę. Megztiniai V formos iškirpte su rombeliais. Dryžuoti ir languoti daiktai.

Pagrindinės emo spalvos – juoda, balta, raudona ir rožinė.


Kaip tai panaudoti: marškinėliai su aplikacijomis – tikrai madinga. Juostelės ir langeliai – sezono hitas. Skinny – niekada nebuvo išėję iš mados. Kaip visa tai derinti – skonio reikalas.


Aksesuarai


Tikras emo: rankinės per petį su animacinių filmų herojų atvaizdais. Diržai su kniedėmis, geriausia baltos spalvos, grandinės.


Labai svarbi įvaizdžio dalis yra akiniai stambiais raginiais ar bent jau šiaip tamsiais rėmeliais. Ant kaklo nešiojamos „arafatkės“: juodai baltos arba raudonai baltos. Ir, be abejo, ženkliukai.


Languoti, su žvaigždutėmis, su širdelėmis arba paprasčiausiai skelbiantys tiems, kas dar nesusiprato, kad jų nešiotojas yra ne kas kitas, o emo. Ženklelius galima segti kur tik nori – ant skarelės, rankinės, džinsų ar net batų. Ant emo rankų dažnai galima išvysti apyrankes, dengiančias randus. Juk kiekvienas save gerbiantis emo privalo turėti polinkį į savižudybę. O gal jiems tiesiog norisi, kad jūs taip apie juos galvotumėte?


Kaip tai panaudoti: šiaip jau emo aksesuarai atspindi jų jauną amžių, tad jei esi jau baigęs mokyklą, tai vertėtų apsistoti ties kuo nors solidesniu.


Jei tau kažkuo patiko emo stilius, tai žinok, kad madingų drabužių rasi ne tik firminėse emo parduotuvėse, bet ir bet kokiose madingų drabužių, ypač nebrangių ir skirtų jaunimui, parduotuvėse.

2013 m. kovo 17 d., sekmadienis

Kaip išlaikyti manikiūrą ilgiau nei 5 dienas?


Ne viena skundžiamės, kaip greitai nutrupa nagų lakas, ir vos kelių dienų manikiūras atrodo lyg po intensyvios namų darbų ruošos. Ar egzistuoja ilgalaikis manikiūras (šįkart nekalbame apie gelinį), ar nepriekaištingi nagai gali išlikti ilgiau nei savaitę?
Norint išlaikyti tvarkingus nagus ilgesnį laiką be didelių pastangų, reikėtų pasirūpinti šiomis priemonėmis:
1) aliejus odelių priežiūrai,
2) purškiamas valomasis skystis,
3) nagų lako valiklis be acetono,
4) nagus stiprinantis lako pagrindas,
5) bespalvis nagų lakas.

Nagų stipriklis
Nagų stipriklis "Nail SPA Biotin Nail Hardener"

Odeles aplink nagus patepkite odelių priežiūrai skirtu minkštinamuoju aliejuku, šiek tiek palaukite. Tuomet papurškite valomojo skysčio, kuris paruoš nagus ir rankas manikiūrui: pašalins riebalinį sluoksnį ir nešvarumus, padės nagų lakui tvirčiau „sukibti“ su nago paviršiumi.
Medinę nagų priežiūros lazdelę apvyniokite nedideliu gabalėliu vatos ir suvilgykite nagų lako valikliu be acetono. Šis nepažeis nagų struktūros, jų nedžiovins, ypač tiks silpniems ir lūžinėjantiems nagams. Lazdele atstumkite odeles, išvalykite panages.


Nulakuokite nagus stiprinančiu pagrindu, kuris suteiks nagams tvirtumo ir atsparumo. Lakuokite kruopščiai, nepalikdamos tuščių plotų ties kraštais, leiskite priemonei išdžiūti.
Beyonce
Beyonce

Nagų lako džioviklis
Nagų lako džioviklis "Dry & Go Drops"
Dabar nagus nulakuokite pasirinktu bespalviu nagų laku, svarbu, kad lakas apgobtų ir nago galiuką bei panagę, tuomet krašteliai ne taip greitai nusinešios.
Garsenybių pamėgta manikiūro specialistė Dawn Sterling teigia, kad sekdamos šiais patarimais, tvarkingais nagais džiaugsitės mažų mažiausiai 5 dienas.

Pavasarinis grožio krepšelis: priemonių TOP 5


Pavasaris pamažu skverbiasi į gatves atnešdamas naujus grožio kanonus. Dabar madingiausias – gaivus ir natūralus įvaizdis, kurį susikurti padės atnaujintas kosmetikos ir kūno priežiūros priemonių krepšelis – kuo jį papildyti?
Visų pirma patariama pasirūpinti higiena. Kadangi pavasarį spartėja tempai, užgriūva gausybė darbų ir susitikimų, dažniau patiriame stresą, greičiau suprakaituojame. Kosmetikos kompanija NIVEA pristato „Stress Protect“ dezodorantus antiperspirantus, tai naujoji speciali formulė, padedanti apsisaugoti nuo prakaitavimo net ir stresinėse situacijose. Streso sukeltas prakaitavimas, palyginus su prakaitavimu nuo karščio ar fizinio krūvio yra greitesnis, jo kvapas – stipresnis.
Naujieji NIVEA dezodorantai turi unikalią antibakterinę formulę, kuri susijungia iš dviejų sudedamųjų dalių – „Stress Protect“ aktyviųjų medžiagų ir cinko komplekso. Ši formulė suteikia papildomą apsaugą, taip pat dezodoranto sudėtyje esama ir avokadų aliejaus, puoselėjančio pažastų odą.

Dezodorantas NIVEA
Dezodorantas NIVEA "Stress Protect"


NIVEA „Stress Protect“ dezodorantai, kaina 11,20 Lt


Jei pasirūpinote tinkamu dezodorantu, nepamirškite ir gaivių aromatų, kurie prikels pavasariškas fantazijas. Laikas pakeisti sunkius žiemiškus kvapus į gėlių, citrusinių vaisių ar gaiva dvelkiančius miško aromatus, kurie pakylės nuotaiką ir suteiks energijos.
Aromatas ''Valentina Assoluto'', VALENTINO (nordstorm.com archyv. nuotr.)
Aromatas ''Valentina Assoluto'', VALENTINO (nordstorm.com archyv. nuotr.)
© Gamintojo nuotr.
Toms, kurios pasiilgo romantikos, – naujas prekių ženklo „Trussardi“ tualetinis vanduo „Delicate Rose“: šiuolaikiškas, rafinuotas ir žadinantis geismą. Aromatą kuria kinkanų, kvapiųjų mandarinų ir bambukų derinys, kvapų širdyje – moteriškos ir subtilios lotosų žiedų, rožių ir jazminų natos su spontaniškumo ir savitumo suteikiančiu obuolių dvelksmu. Kompoziciją baigia švelni muskuso kvapo glamonė, ją lydi rafinuotas baltos medienos ir geismingumą perteikiantis kedrų bei santalų kvapas.
Aromatas
Aromatas "Delicate Rose", TRUSSARDI

Skirkite dėmesio ir savo odai, kad ji atrodytų sveikai bei nepriekaištingai, pavasarėjant pravers lengvesnės tekstūros makiažo pagrindai. Itin tinkama kosmetikos priemonė – BB kremai, kurie ne tik išlygins ir patobulins veido odą, bet ir apsaugos nuo pavojingų UV saulės spindulių.
Šiltuoju metų laiku madingiausi bus vaiskūs lūpų dažai, toms, kurios nesiryžta spalvų proveržiui, patariama rinktis švelnius atspalvius. Bespalviai ar rausvų tonų blizgesiai tiks kiekvienai, suteiks gaivumo ir jaunatviškumo įspūdį. Jei norisi daugiau spalvos, išbandykite oranžinį ar fuksijų atspalvio blizgį. Kadangi blizgesiai yra lengvesnės konsistencijos, padengia lūpas perregimu sluoksniu, jie neapsunkins įvaizdžio ir neįpareigos.


Aktorė Keira Knightley
Aktorė Keira Knightley

Kosmetikos kompanija „Lancôme“ pristatė spalvingus ir praktiškus lūpų blizgius nedidelės talpos pakuotėse. Tokiai priemonei lengvai atrasite vietos rankinėje, praktiški mažučiai blizgesiai puikiai tiks ir kelionėms. „Lancôme“ paletėje yra 5 jausmingi atspalviai, kurie pabrėš valiūkiškumą arba subtilų moteriškumą.
Lūpų blizgiai Nepamirškite ir rankų, šaltymečiu jas slėpėme pirštinėse, o vis dažniau kutenant saulės spinduliams, pirštinės liks tik dekoro elementu, galbūt įsigysite madingas atvirais pirštų galais. Elegantiškai nulakuoti nagai taps vienu svarbesnių grožio akcentų. Manikiūro meistrai pavasariui ir vasarai siūlo pastelinius šerbeto atspalvius: rausvą, persikų, mėtų, taip pat kūno spalvas ar švelnius violetiškus nagų lakus.
Nagų lakai
Nagų lakai "Ciate" ir "Estée Lauder"

6 madingos šukuosenos apvaliaveidėms


Pakoreguoti veido formą padės tinkama šukuosena. Kokią rinktis, kad apskritas veidas taptų idealiu ovalu?
Banguoti plaukai
Sluoksniuotas kirpimas apvaliam veidui suteikia griežtumo, tačiau jo neįrėmina. Neretai turinčios apvalesnį veidą daro klaidą, pasirinkdamos įrėminančią šukuoseną, kuri sutrumpina veido ovalą ir pabrėžia jo apvalumą. Minkštai krintančios ir sluoksniais iškarpytos bangos ilgina veidą, pabrėžia moteriškumą.

Dizainerė ir rašytoja Lauren Conrad
Dizainerė ir rašytoja Lauren Conrad

Iškarpyti kirpčiukai
Tinkami kirpčiai taip pat gali vizualiai pakoreguoti veido ovalą. Šiek tiek ilgesni, iškarpyti ir link šonų ilgėjantys kirpčiai pabrėš skruostikaulius, veidas atrodys struktūriškesnis. Tokio stiliaus kirpčiukai pastaruoju metu ypač madingi, jie ne tik įvaizdžiui prideda koketiškumo, veržlumo, bet ir išryškina žvilgsnį, nukreipdami dėmesį nuo apvalesnės veido formos.
Dizainerė Nicole Richie
Dizainerė Nicole Richie

Retro stiliaus šukuosena
Dainininkė Adele dažnai renkasi papurusią 7-ojo deš. šukuoseną raitytais plaukų galais. Toks retro įvaizdis padeda nukreipti dėmesį nuo plačiausios veido vietos – skruostų, nes šukuosenos svoris perkeltas į apačią (užriestus galus). Šiek tiek pavelti ir viršugalvyje sukelti plaukai veidą ilgina, kuria klasikinio ovalo įspūdį.
Nusmailintas pixie kirpimas
Toms, kurių veidas apvalesnis, nereikėtų bijoti trumpų plaukų šukuosenų. Vienas iš madingiausių kirpimų – pixie, tai trumputė berniokiška šukuosena, kurią pamėgo aktorės Emma Stone, Charlize Theron, Ginnifer Goodwin ir kitos ekranų gražuolės. Griežtesnio stiliaus kirpimas išryškins veido bruožus ir šis atrodys ne toks apskritas.


Aktorė Ginnifer Goodwin
Aktorė Ginnifer Goodwin

Ilgi ištiesinti plaukai
Tiesūs ir glotnūs plaukai prailgina veidą, padeda maskuoti apvalumą. Didesnį efektą pasieksite, jei kirpėjas palengvins šukuoseną, iškarpydamas plaukus sluoksniais. Tačiau prižiūrėti ilgus plaukus nėra lengva, juos reikia reguliariai pakirpti, maitinti kaukėmis, o galiukus puoselėti aliejais. Tokia šukuosena skirta toms, kurios ne tik nori pakoreguoti veido ovalą, bet ir turi pakankamai laiko plaukų priežiūrai.

Skyrimas per šoną
Šone esantis skyrimas taip pat padės susiaurinti veidą, pavyzdžiui, aktorės Kirsten Dunst veidas – apvalokas, tačiau ji puikiai moka manipuliuoti šukuosenomis. Per šoną perskirti plaukai ir kirpčiukai kuria liaunesnio veido iliuziją. Dėl įvairaus ilgio iškarpymų šukuosena atrodo lengva ir nerūpestinga, ją paprasta prižiūrėti. Skyrimas per šoną bus ypač madingas pavasarį ir vasarą.
Aktorė Kirsten Dunst
Aktorė Kirsten Dunst

Šį pavasarį madingas bohemiškas įvaizdis - išbandyk!


Artėjant šiltesniems orams madingas tampa šiek tiek nerūpestingas bohemiškas įvaizdis: palaidos bangos ar sušiaušti kirpčiukai, vos pastebimas makiažas ir natūralios spalvos. Išbandykite!
Svarbus bohemiško įvaizdžio elementas – atsaini šukuosena, tai gali būti ir ilgi plaukai, ir trumpas kirpimas. Šį pavasarį madinga kiek ilgesnė pečius siekianti bob stiliaus šukuosena. Taip pat į madą grįžta ilgi kirpčiai, ypač stilingai atrodys kirpčių ir ilgų plaukų derinys, tokią šukuoseną pamėgo ir aktorė Jessica Biel.

Aktorė Jessica Biel
Aktorė Jessica Biel

Trumpesnis kirpimas taip pat gali būti bohemiškas, tereikia subanguoti plaukus karštomis žnyplėmis arba įprastais suktukais. Pataršykite šukuoseną rankomis, kad ji atrodytų valiūkiškesnė.
Dianna Agron
Dianna Agron

Karlie Kloss
Karlie Kloss

Pasak vizažisto Tomo Pecheux, yra gausybė bohemiško makiažo variantų, tačiau jis siūlo išbandyti lengvą ir paprastą variaciją, kuriai reikės kokybiško makiažo pagrindo bei pudros, sidabrinių ar perlamutrinių šešėlių, blakstienų tušo ir matinių bordinio atspalvio lūpų dažų.
1. Nuvalius ir sudrėkinus veidą, jį reikia padengti veido pagrindu, sutvirtinti biria pudra.
2. Akių vokus patepkite pasirinktais perlamutru žibančiais šešėliais, bet tik šiek tiek, kad akies vokas nežymiai žėrėtų.
"Derek Lam"

3. Blakstienas kruopščiai nudažykite juodu tušu, tačiau jo nepadauginkite, kad blakstienos neapsunktų.
4. Lūpoms naudokite matinį burgundiško atspalvio atspalvio lūpdažį, tačiau lūpų juo nedažykite. Patepkite šiek tiek spalvos ant pirštų ir jais patapšnokite lūpas, tuomet šios atrodys svajingai ir viliokiškai.

Kaip pačiai pasigaminti gėlių kvepalus?


Jeigu mėgstate švelnius, romantiškus gėlių kvapus, nebūtina jų ieškoti parfumerijos salonuose. Norimą kvapą galima pasidaryti ir namų sąlygomis.
Gėlių vandeniui reikės:
Didelio metalinio puodo
Stiklinio dangčio
Keraminio indelio, atsparaus karščiui
Pjaustymo lentelės
Peilio
Stiklinio buteliuko gėlių kvapui laikyti
Švaraus vandens
Ledo kubelių (poros saujų)
Gėlių
Rekomeduojamos gėlės
Rožės
Jazminai
Kamelijos
Levandos
Apelsinmedžių žiedai
Verbenos
Bijūnai

Į metalinį puodą įdėkite keraminį indelį – jame kaupsis gėlių vanduo.
Nuskabykite gėlių žiedlapius ir šiek tiek pasmulkinkite peiliu – taip išlaisvinsite kvapą. Puodeliais pamatuokite, kiek priskabėte žiedlapių (tai bus svarbu nustatant reikiamą vandens kiekį).
Išdėliokite žiedlapius metaliniame puode aplink keraminį indelį.
Įpilkite į puodą vandens: 1 puodeliui žiedlapių reikia 1,5 puodelio vandens. Svarbu, kad vanduo būtų švarus, geriau ne iš čiaupo.
Užvožkite ant puodo stiklinį dangtį priešinga puse (kad dangčio laikiklis būtų puodo viduje).
Ant dangčio suberkite saują ledo kubelių – tai paspartins gėlių vandens kondensaciją puode.
Užkaiskite puodą, temperatūra turėtų būti silpna, negalima gėlių užvirti. Tirpstant ledo kubeliams nuvalykite ant dangčio susikaupusį vandenį, ištirpusius kubelius pakeiskite naujais.
Stebėkite gėles, kai jos praras spalvas – metas baigti. Keraminiame indelyje turėtų susikaupti nedidelis kiekis skaidraus gėlių vandens.
Išplaukite paruoštą stiklinį buteliuką, nusausinkite ir pipete sulašinkite į jį pasigamintą gėlių vandenį.
Kol buteliukas bus sklidinas, gėlių vandens gamybos procesą greičiausiai teks pakartoti kelis sykius.

Kaip efektyviai sulieknėti per kelias dienas


Paprastai šis klausimas tampa aktualus prieš ypatingas šventes, pasimatymus, išleistuves. Nors žinome, kad greitas lieknėjimas ne itin gerai veikia sveikatą, tačiau jam ryžtamės dėl gražesnės figūros.
Pateikiamos net kelios greito lieknėjimo dietos - dažniausiai jos numatytos 3 dienoms, ir jos padeda atsikratyti 2-3 kilogramų. tačiau nepamirškite, kad greitai atsikračius kelių kilogramų ir grįžus prie įprasto mitybos režimo, kilogramai neabejotinai grįš.
Sulčių dieta
Tris dienas gerkite sultis ir - jokio kieto maisto. Atkreipkite dėmesį - sultis geriau ruošti pačioms, nes parsineštosiose iš parduotuvės - daug konservantų, saldiklių, aromato stipriklių ir kitų jūsų organizmo nereikalingų priedų. Sako, geriausio efekto sulaukiama geriant salierų sultis - jos ypač gerai degina riebalus. Jei turite problemų dėl virškinimo sistemos, sultis būtinai skieskite vandeniu.

Grikių dieta
Tai gana populiari dieta, ir ją ypač mėgsta žvaigždės. Jei ją renkatės ir jūs, kasdien valgykite vandenyje be jokių prieskonių, druskos, cukraus ir sviesto virtus grikius. Skurdų racioną paįvairins nesaldinta žalia arbata ar vanduo.
Kopūstų nuoviro dieta
Laikytis šios (o ir kitų) dietų galima tik sveikatos problemų neturintiems žmonėms. Žemiau siūlomas meniu yra vienodas visoms 3 dienoms:
- Ryte nubudus: 150 ml vandens su 1 valg. šaukštu medaus ir citrinos sultimis.
- Pusryčiai: nesaldi arbata arba kavos puodelis.
- Pietūs: virtas vištienos gabaliukas (labiausiai tinka krūtinėlė), šviežios daržovės.
- Vakarienė: kopūstų nuoviras, paruoštas iš 150-200 g baltagūžio kopūsto ir 2/3 stiklinės vandens (dėti druskos ar prieskonių negalima).
- Prieš miegą - neriebus kefyras.
Fiziniai pratimai
Siekiant efektyviau sudeginti riebalinį sluoksnį, nepakenks padidinti fizinį aktyvumą. Kadangi jūsų maisto racionas nėra kaloringas, persitempti nereikėtų, tačiau ilgi pasivaikščiojimai gryname ore tikrai nepakenks.
Papildomos procedūros
* Neteksite daugiau svorio, jei apsilankysite saunoje - šiluma tirpdys riebaliukus, o tuo pačiu ir organizmą išvalys.
* Jei turite galimybę paplaukioti baseine, pasinaudokite ja. Vanduo, lyg ir masažuodamas kūną, padeda numesti svorio.
* Kam priimtina, padeda valomosios klizmos (rekomenduojama rytais).
Kam negalima greitai mesti svorio
Greitai lieknėti draudžiama:
- sergantiems cukriniu diabetu,
- turintiems kasos problemų,
- sergantiems skrandžio opomis,
- linkusiems į depresiją,
- ką tik persirgusiems infekcinėmis ligomis.
Sulieknėti per 3 dienas įmanoma, tačiau prieš laikydamiei dietos, nuspręskite, ar verta.


Kaip efektyviai sulieknėti per kelias dienas

Madingas duetas: ryškūs aksesuarai ir nagų lakas


Nuspalvinkime niūrias vasario dienas sodriais atspalviais! Ryškūs aksesuarai dvelkia pavasariu, o derantis spalvingas lakas paliks neišdildomą dueto įspūdį.
Artėjantis pavasaris – pats metas ryškesniam įvaizdžiui. Po pilkos ir išblyškusios žiemos atnaujinkite garderobą spalvinga puošmena ir ryškesniu nagų laku. Manote, kad spalvoti nagų lakai – pernelyg vaikiška? Drąsiau! Mados pasaulyje amžiaus ribos pamažu nyksta, šiandien ryškių nagų nevengia ir brandesnio amžiaus moterys: Salma Hayek, Halle Berry, Eva Mendes, Heidi Klum ir kitos. Džiaukitės gyvenimo akimirkomis ir skleiskite optimizmą sodriomis spalvomis!

Heidi Klum
Heidi Klum

''Dsquared 2'' 2013-2014 m.
''Dsquared 2'' 2013-2014 m.

Šįmet madingos įvairios rausvos, raudonos ir oranžinės kombinacijos. Šios spalvos aktyvios, stiprios, tačiau puikiai dera bendroje kompanijoje – tai iššūkis bebaimėms mados gerbėjoms. Jei turite raudoną arba avieičių spalvos rankinę, prie jos šauniai atrodys ugniniai nagai, ypač jei rankoje laikysite delninę. Jei rankinė oranžinė, tiks ir švelnesnio rausvo, ir fuksijų atspalvio nagai. Įkvėpimo aksesuarų ir nagų lako deriniams semkitės iš gamtos pasaulio, pavyzdžiui, gėlių ar paukščių spalvyno.
Rankinė
Rankinė "Emporio Armani", nagų lakai "Butter London" ir "Lancome" (gamintojo archyv. nuotr.)

Gabriella Wilde
Gabriella Wilde

"J.Mendel"

Rankinė
Rankinė "s.Oliver", nagų lakai "Nordstorm"
Stilingai atrodys spalvingi aksesuarų deriniai, nevenkite kontrastų, jie įvaizdžiui suteikia charizmos, išskirtinumo. Išbandykite raudonos ir žalios derinį – tai ypač gyvybinga sąjunga, jei nedrąsu, ieškokite subtilesnių atspalvių, pavyzdžiui, raudoną pakeiskite burgundiško vyno, o žalią išmainykite į smaragdinę. Derindamos skirtingų spalvų aksesuarus ir nagų laką, galėsite vieną spalvą prigesinti, o kitai suteikti pagrindinį vaidmenį. Svarbu, neperlenkti lazdos renkantis apdaro spalvą, lai ji būna neutrali, tuomet aksesuarai ir ryškesni akcentai atsiskleis visu grožiu.
''Dsquared 2'' 2013-2014 m.
''Dsquared 2'' 2013-2014 m.
Kim Hee
Kim Hee

Sodrus mėlynos, geltonos ir mėtų atspalvio derinys toms, kurios trykšta optimizmu ir gera nuotaika. Kuklesnė ir subtilesnė alternatyva – garstyčių, violetinės ir dangaus atspalvių variacijos.
Rankinė
Rankinė "s.Oliver", nagų lakai "NARS" ir "Butter London" (gamintojo archyv. nuotr.)

''Dsquared 2'' 2013-2014 m.
''Dsquared 2'' 2013-2014 m.

Rankinė ir apyrankė
Rankinė ir apyrankė "Mango", nagų lakai "NARS" (gamintojo archyv. nuotr.)
© DELFI montažas
Iš tendencijų nesitraukia metalu žėrintys nagai, tokius vis dar demonstruoja garsenybės ant raudonojo kilimo. Aukso ar sidabro atspalviu nulakuoti nagai įspūdingai atrodys prie masyvių metalinių papuošalų. Jei metalinius aksesuarus mėgstate, o tokie nagai atrodo per įmantriai, pasižvalgykite kakavos, rusvų ar pudros atspalvių nagų lako.
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale



Kelios gudrybės, kaip paslėpti pilvuką


Pasitelkuios keletą gudrybių nepageidaujamą pilvuką paslėpsite greitai ir efektyviai, niekas nė nepastebės vieno kito papildomo kilogramo.
Formuojantys apatiniai
Figūrą formuojantys apatiniai – vienas populiariausių būdų sukurti tobulesniam siluetai. Specialios kenaitės glaudžiai apspaudžia pillvuką, šlaunis ir sėdmenis, esama ir formuojančių triko, kurie ne tik paslepia figūros trūkumus, bet ir pakelia krūtinę. Tokius apatinius reikėtų rinktis pagal drabužį po kuriuo juos dėvėsite. Figūrą formuojančius šortus patariama mūvėti po pieštuko silueto ir kitais sijonais, triko tiks toms, kurios norėtų pabrėžti kūno linkius elegantiška suknele.
Lengvi audiniai
Pridengti atsikišusį pilvuką padės ir lengvai krintančio audinio palaidinės bei struktūriško švarkelio derinys. Šiandien galite drąsiai eksperimentuoti vyrišku arba moterišku įvaizdžiais: stilingai atrodysite apsivilkusios marškinių tipo palaidinę ir grubesnio audinio minimalistinį švarką arba lengvą palaidinę „V“ formos iškirpte ir liemenuotą švarkelį. Siluetas atrodys lieknesnis, jei šverkelį vilkėsite prasegtą, galbūt rasite įžambiomis kišenėmis– įstrižos linijos taip pat liaunina. Patariama rinktis apdarus, kurie nebūtų apkrauti dekoro elementais. 

Megztinis,
Megztinis, "Mango"

Palaidinė,
Palaidinė, "Mango"

Švarkas,
Švarkas, "Mango"

Aukštakulniai
Aukštakulniai bateiliai prailgina kojas ir vienu mostu atima keletą kilogramų. Įspūdingo rezultato pasieksite išsirinkusios batelius smailesne nosele, kulnas turėtų būti bent 5 cm aukščio. Atminkite, kad patogesni aukštakulniai tie, kurie po nosele turi platformą – ne taip paskausta priekinę pėdos dalį. Grakštumo suteiks plonas kulnas, tačiau, jei su tokiais jaučiatės nestabiliai, rinkitės masyvesnius, bet siaurėjančius.
"Fendi"

Bateliai,


Vienspalvis kostiumas
Tos pačios spalvos švarko ir kelnių derinys sudarys liaunesnio ir aukštesnio silueto įspūdį. Jei norite paslėpti stambesnius klubus, tiks ilgesnis švarkas. Apsivilkusios elegantišką palaidinę, įvaizdžiui suteiksite moteriškumo, o išsirinkusios įmantresnę iškirptę ar apykaklę – akcentuosite dekoltė ir veidą.
Christina Hendricks
Christina Hendricks

Christina HendricksMasyvesnė rankinė
Didesnė rankinė gali padėti paslėpti keletą rizikingų zonų, svarbu, kad tiktų rankinės forma ir rankenų ilgis. Apvalesnei figūrai rekomenduojama kampuota rankinė, toms, kurios turi platesnius klubus ar apvalesnes šlaunis reikėtų atkreipti dėmesį, kad rankinė nekabėtų ties problemine vieta – arba aukščiau, arba žemiau.
Jessica Simpson
Jessica Simpson

Rankinė,
Rankinė, "Giorgio Armani"

Rankinė,
Rankinė, "Giorgio Armani"

Tinkama suknelė, draperijos ir juostos
Jei planuojate vilkėti suknelę, tačiau jaučiatės nepatogiai dėl atsikišusio pilvuko, ieškokite tokios, kuri ties juosmeniu būtų surišama platesnėmis juostomis. Apvyniojusios juostas kartą ar pora apie liemenį, galėsite audinį kiek paraukti, suklostuoti. Ant juosmens suformuotos juostelės vizualiai jį susiaurins ir pilvukas nebus toks pastebimas. Jei suknelė yra vienspalvė, be jokių raštų ar dirželių, galite juosmenį perrišti margintu šalikėliu, nors jis akcentuos pilvo sritį, optiškai susiaurins liemenį. Taip pat pilvuką paslėps ir ties liemeniu drapiruota palaidinė ar suknutė, draperijos ir klostelės turėtų eiti įstrižai.
Berenice Marlohe
Berenice Marlohe