2013 m. kovo 17 d., sekmadienis

Kelios gudrybės, kaip paslėpti pilvuką


Pasitelkuios keletą gudrybių nepageidaujamą pilvuką paslėpsite greitai ir efektyviai, niekas nė nepastebės vieno kito papildomo kilogramo.
Formuojantys apatiniai
Figūrą formuojantys apatiniai – vienas populiariausių būdų sukurti tobulesniam siluetai. Specialios kenaitės glaudžiai apspaudžia pillvuką, šlaunis ir sėdmenis, esama ir formuojančių triko, kurie ne tik paslepia figūros trūkumus, bet ir pakelia krūtinę. Tokius apatinius reikėtų rinktis pagal drabužį po kuriuo juos dėvėsite. Figūrą formuojančius šortus patariama mūvėti po pieštuko silueto ir kitais sijonais, triko tiks toms, kurios norėtų pabrėžti kūno linkius elegantiška suknele.
Lengvi audiniai
Pridengti atsikišusį pilvuką padės ir lengvai krintančio audinio palaidinės bei struktūriško švarkelio derinys. Šiandien galite drąsiai eksperimentuoti vyrišku arba moterišku įvaizdžiais: stilingai atrodysite apsivilkusios marškinių tipo palaidinę ir grubesnio audinio minimalistinį švarką arba lengvą palaidinę „V“ formos iškirpte ir liemenuotą švarkelį. Siluetas atrodys lieknesnis, jei šverkelį vilkėsite prasegtą, galbūt rasite įžambiomis kišenėmis– įstrižos linijos taip pat liaunina. Patariama rinktis apdarus, kurie nebūtų apkrauti dekoro elementais. 

Megztinis,
Megztinis, "Mango"

Palaidinė,
Palaidinė, "Mango"

Švarkas,
Švarkas, "Mango"

Aukštakulniai
Aukštakulniai bateiliai prailgina kojas ir vienu mostu atima keletą kilogramų. Įspūdingo rezultato pasieksite išsirinkusios batelius smailesne nosele, kulnas turėtų būti bent 5 cm aukščio. Atminkite, kad patogesni aukštakulniai tie, kurie po nosele turi platformą – ne taip paskausta priekinę pėdos dalį. Grakštumo suteiks plonas kulnas, tačiau, jei su tokiais jaučiatės nestabiliai, rinkitės masyvesnius, bet siaurėjančius.
"Fendi"

Bateliai,


Vienspalvis kostiumas
Tos pačios spalvos švarko ir kelnių derinys sudarys liaunesnio ir aukštesnio silueto įspūdį. Jei norite paslėpti stambesnius klubus, tiks ilgesnis švarkas. Apsivilkusios elegantišką palaidinę, įvaizdžiui suteiksite moteriškumo, o išsirinkusios įmantresnę iškirptę ar apykaklę – akcentuosite dekoltė ir veidą.
Christina Hendricks
Christina Hendricks

Christina HendricksMasyvesnė rankinė
Didesnė rankinė gali padėti paslėpti keletą rizikingų zonų, svarbu, kad tiktų rankinės forma ir rankenų ilgis. Apvalesnei figūrai rekomenduojama kampuota rankinė, toms, kurios turi platesnius klubus ar apvalesnes šlaunis reikėtų atkreipti dėmesį, kad rankinė nekabėtų ties problemine vieta – arba aukščiau, arba žemiau.
Jessica Simpson
Jessica Simpson

Rankinė,
Rankinė, "Giorgio Armani"

Rankinė,
Rankinė, "Giorgio Armani"

Tinkama suknelė, draperijos ir juostos
Jei planuojate vilkėti suknelę, tačiau jaučiatės nepatogiai dėl atsikišusio pilvuko, ieškokite tokios, kuri ties juosmeniu būtų surišama platesnėmis juostomis. Apvyniojusios juostas kartą ar pora apie liemenį, galėsite audinį kiek paraukti, suklostuoti. Ant juosmens suformuotos juostelės vizualiai jį susiaurins ir pilvukas nebus toks pastebimas. Jei suknelė yra vienspalvė, be jokių raštų ar dirželių, galite juosmenį perrišti margintu šalikėliu, nors jis akcentuos pilvo sritį, optiškai susiaurins liemenį. Taip pat pilvuką paslėps ir ties liemeniu drapiruota palaidinė ar suknutė, draperijos ir klostelės turėtų eiti įstrižai.
Berenice Marlohe
Berenice Marlohe


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą