2013 m. balandžio 6 d., šeštadienis



Madingiausios šukuosenos 2013 pavasariui


2013 metų madingiausios pavasario šukuosenos apima kelis skirtingus stilius, yra unikalios, šelmiškos ir tikrai įdomios. Keletą idėjų, kaip susitvarkyti plaukus, galite rasti čia:
1. Atgal sušukuoti plaukai
Tokia šukuosena dar kitaip vadinama „šlapių plaukų efektu“. Atrodysite tikrai gaivi ir pavasariška, o pastangų įdėsite visai nedaug.
 
2. Supinti plaukai
Taip supinti plaukai ne tik atrodo stilingai, bet ir padeda apsisaugoti nuo saulės šiltesniais orais. Mados ekspertai sako, kad galimos įvairios plaukų pynimo variacijos, todėl kiekviena gali išsirinkti sau tinkamą.

3. Šoninis plaukų sklastymas
Šį pavasarį mados ekspertai pataria taip šukuoti plaukus, bet nederėtų pamiršti: jei kakta plati, tokį sklastymą geriau daryti aukštoje šukuosenos pusėje  jeigu veido forma yra trikampė, skritulio ar kvadrato formos -  sklastymas daromas žemesnėje šukuosenos pusėje.

4.„Sporto salės“ šukuosena
Kadangi dauguma moterų dažniausiai būna labai užimtos, „sporto salės“ šukuosena – visiškai naujas ir unikalus būdas atrodyti gerai, skiriant vos kelias minutes per dieną. Plaukai surišami ir susukamas nerūpestingas kuodukas – nenaudojamos jokios šukuoseną fiksuojančios priemonės.

5.Retro stilius
Retro stiliaus šukuosenos bus ypač madingos šį sezoną. Jei turite lakią vaizduotę, retro stiliaus šukuoseną galite darytis kasdien, ir tikrai neatrodysite nuobodžiai.

6.Kuodukai
Šį sezoną nesuklysite, jei pasirinksite kuoduką. Galite plaukus rišti mazgeliais, perpinti kasomis – leiskite pasireikšti vaizduotei.

1 komentaras: