2012 m. gegužės 21 d., pirmadienis

2012 metų pavasario – vasaros mada



mada_2010_panelems_ltJau tuos pasitrauks šaltukas ir ateis šiltesni orai. Jums įdomu, kokios yra pavasario –vasaros mados tendencijos? Smalsu, kokie drabužiai bus madingi, kokia avalynę rinktis, kaip šukuotis? Pasiūlysime 10 nuostabių mados idėjų 2012 metų pavasariui – vasarai.
1 Mados idėja
Madinga įvairios spalvos. Tavo marškiniai, suknelės, kelnės šį sezoną gali būti bet kokios spalvos – nuo juodos-baltos klasikos, pastelinių spalvų iki ryškios oranžinės, salotinės, žalios, melsvos, raudonos. Eksperimentuok ir derink tai, kas tau patinka. Tapk pati sau dizainerė ir atrask sau mėgstamas ir tinkamas spalvas.
2 Mados idėja
Madinga lengvumas. Pagrindinės medžiagos – šifonas, šilkas ir visi kiti ploni ir lengvi audiniai. Plonos medžiagos pridės ne tik lengvumo, bet ir seksualumo.
3 Mados idėja
Madinga 60-ųjų mini sijonai, tačiau su naujom interpretacijom: iš nėriniuotos medžiagos, lengvų audinių, iš kutų, įvairių raukinukų.
4 Mados idėja
Madingas auksinis ir sidabrinis blizgesys, kosminiai drabužiai iš fantastinių pasakų, blizgantys džinsiniai rūbai. Pažangios technologijos ir medžiagos sukuria naują moterišką stilių: gundantį ir blizgantį.mada_2010m_panelems_lt
5 Mados idėja
Madinga „užmirštos senos“ basutės su atviru priekiu, tačiau su originaliu dizaino pateikimu.
6 Mados idėja
Madinga efektinga, sunki bižuterija grandinės formomis, neįprasti karoliai ant šilkinės moteriškos suknelės.
7 Mados idėja
Madinga dideli skaidrūs rankinukai.
8 Mados idėja
Madinga „laukinių“ plaukų stilius ir pynimai įvairiais būdais.
9 Mados idėja
Madinga įvairios skarelės, šaliai, stilingos juostos ant galvų, kurios puikiai dera prie lengvos suknelės ir palto, ar netgi kailinių.
10 Mados idėja
Madinga nauja plaukų spalva: nuo baltos iki violetinės.
Jūs nežiūrite į madą pernelyg rimtai? Tau tai tik žaidimas? Taigi jūs nepulsite kopijuoti visų madingų idėjų, o sukursite savo originalią kolekciją, sumaniai naudojant dizainerio patarimus.
Būkite stilingos ir nepriekaištingos!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą