2012 m. gegužės 21 d., pirmadienis

Kaip rengtis per Valentino dieną?



42-16547698_250Esu tikra, kad šventės išvakarėse kiekviena mergina ir moteris ims galvoti, ką gi apsirengus per Valentino dieną? Su kokiu drabužiu atrodysiu geriau? Meilės vakarą būti gražiai ar žavingai? Atrodyti meiliai ar gundančiai?
Metuose nėra tiek daug švenčių, kada galime leisti sau atrodyti romantiškai, žavinga ir koketiškai apsirengus. Ir būtent toks apsirengimas galėtų būti per Švento Valentino dieną. Meilės šventė netoleruoja kasdieninių santykių, todėl ji taip pat netoleruoja kasdieninio pasirengimo. Šią  dieną galite leisti sau viską! Galite užsidėti suknelę arba kostiumėlį, svarbiausia atkreipkite dėmesį į detales, smulkmenas, subtilybes ir niuansus. Juk, jūs norite būti dėmesio centre? Viskas jūsų rankose!
Per Meilės dieną norite atrodyti: elegantiškai? O gal seksualiai?  Taigi, kaip rengtis per Valentino dieną priklauso tik nuo jūsų pačių. Tik jūs pati galite išsirinkti sau tinkamiausią ir mieliausią drabužį, su kuriuo jausitės puikiai.
Norite atrodyti elegantiškai ir rafinuotai? Tada būtinai skirkite dėmesio visoms detalėms! Suknelė, rankinukas, batai, aksesuarai – būtiną į kiekvieną smulkmeną atkreipti dėmesį. Rafinuotumas, ir tuo pačiu paprastumas ir elegancija turėtų tarpusavyje derėti. Taip pat su malonumu parodykite, kokia jūs esate nuostabi, koks subtilus jūsų skonis ir kaip gerai jūs mokate parinkti aksesuarus ar kitas detales. Pagrindinė taisyklė – visa tai daryti natūraliai ir protingai.
Taip pat drabužį Valentino dienai rinkitės pagal savo temperamentą, stilių ir vaizduotę. Svarbiausia, kad drabužis atspindėtų jūsų asmenybę. Ir žinoma neturime užmiršti  gražaus šilkinio apatinio trikotažo! Juk apatinis trikotažas labai svarbi detalė per visų įsimylėjėlių dieną!
Mylėkite ir būkite mylimos!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą