2012 m. gegužės 21 d., pirmadienis

2012 metų Pavasaris: stilingiausi džinsai


2012 metų Pavasaris: stilingiausi džinsai
Daugelis merginų nešioja džinsus dėl to, kad jie patogūs ir praktiški. Keičiantis sezonui, ateina laikas atnaujinti ir savo garderobą. Turbūt kiekviena mergina pirksis ir naujus džinsus, o gal net ir kelis. Taigi dabar beliko atsakyti tik į klausimą:  kokie madingi džinsai šiais metais pavasarį?
Džinsai-dūdelės – patys populiariausi džinsai jau kelintą sezoną iš eilės. Jeigu jums jau pabodo mėlyni ir žydri džinsai, šiam pavasariui džinsus galite rinktis šilto pieno spalvos. Pati įdomiausia džinsų detalė yra juosta, kuri eina po pėdomis. Būtent tokius džinsus galime rasti šio pavasario kolekcijose.
Prie tokių siaurų džinsų puikiai tinka bateliai ir basutės ant aukštų kulnų. Toks derinys vizualiai tavo
kojas padaro ilgesnes ir lieknesnes.
Jau kurį sezoną nepraranda savo pozicijos ir aptrinti džinsai. Pats drąsiausias variantas – džinsai su didelėmis skylėmis ant kelių, kuklesni modeliai – turi mažus pratrynimus, išsidėsčiusius palei visą ilgį.
Dėmės, mazgeliai ir spalvoti lašeliai – patys originaliausi dekoravimo elementai. Susidaro toks įvaizdis, kad džinsai pabuvojo menininko rankose., kuris atsitiktinai ant jų užpylė dažus. Visi šie modeliai puikiai dera prie klasikinio švarkelio ir baltos maikutės.
Sutrumpinti ir palenkti keliais centimetrai džinsai iš pradžių atrodo ne patys stilingiausi modeliai. Vengti jų visgi nereikėtų – užsidėjusios juos kartą, jūs rizikuojate įsimylėti juos visam laikui.
Kaip ir mėlyni, žydri ar balti džinsai, taip ir juodi vis dar išlieka populiarūs. Iš modelių galite rinktis tiek ir tiesius, siaurus ar net platėjančius. Juodi džinsai gali būti dekoruoti blizgučiais, siuviniais ar šniūreliais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą