2012 m. gegužės 21 d., pirmadienis

5 grožio paslaptys



42-21797511_250Norite pasikeisti, pakeisti šukuoseną, makiažą ir parodyti save nauju įvaizdžiu? Pats geriausias būdas – pasižiūrėti į save profesionalo akimis. Galite kreiptis pas stilistus ar grožio specialistus – rezultatas jus tikrai nustebins.
1 Nauja šukuosena – kirpimas
Kiek galima vaikščioti su ta pačia šukuosena? Susigarbanokite plaukus, nusikirpkite plaukus trumpai arba atvirkščiai plaukus prisiauginkite. Plaukų stilistas tikrai išrinks jums tinkamą šukuoseną ir plaukų spalvą. Tiesiog maži, bet profesionalūs pasikeitimai padarys iš jūsų tikrą gražuolę.
2 Plaukai
Būtinai pakeiskite plaukų spalvą. Pasirinkite madingą plaukų spalvą – pats laikas tapti ryškesne.
Visiems žinoma, kad išoriniai pokyčiai, taip keičia ir vidų, pakeitusios įvaizdį – mes atskleidžiame kažką naujo. Kokia aš būsiu nusidažius plaukus nauja spalva? Dažniausios priežastys dėl ko mes dažomės plaukus yra aiškios: plaukų spalva dera su jūsų išvaizda, plaukai prarado spindesį, matyti žili plaukai ar tiesiog pasikeitė nuotaika.
Profesionalai tokiu atveju siūlo plaukų dažymą ir laminavimą.
3 Storos blakstienos
Visi žino, kad akys – sielos veidrodis. Aišku, kiekvienai merginai norisi turėti dideles išraiškingas akis ir paslaptingą žvilgsnį. Ir svarbų vaidmenį čia vaidina blakstienos. Kaip gražu, kai jos ilgos ir storos. Bet ką daryti, jeigu jūsų blakstienos ne tokios? Dabar toks laikas, kad purias, ilgas ir storas blakstienas gali turėti kiekviena. Profesionaliai priklijuotos ir padažytos blakstienos jūsų žvilgsnį padarys romantišką, paslaptingą ir seksualų.
4 Madingas makiažas
Gražus makiažas – tai jūsų vizitinė kortelė. Makiažas atspindi jūsų požiūrį į madą ir jus pristato. Kai makiažas atspindi jūsų vidų ir nuotaiką, jis daro jus patrauklią: tuomet ne tik puikiai atrodote, bet ir nuostabiai jaučiatės.
Šiuolaikinis makiažas turi pabrėžti kiekvieną jūsų veido detalę. Makiažas gražus bus tik tada, kai jis visiškai bus užbaigtas. Netgi, jeigu norite, kad ant veido nesimatytų kosmetikos, norite taip vadinamo „švaraus veido“ makiažo, vis tiek  veidą padengiame plonu sluoksniu toninio kremo, akis švelniai padažome  šešėliais, apvedame kontūru, blakstienas taip pat padažome, o lūpas bent šiek tiek patepame lūpų blizgiu.
5 Manikiūras, nagų priauginimas
Neįmanoma įsivaizduoti save prisižiūrinčios merginos be tvarkingų nagų. Ne paslaptis, kad dailioji lytis, norėdama būti žavia ir gražia ir negalėdama turėti natūraliai ilgų nagų, darosi nagų priauginimo procedūrą. Tai leidžia ne tik ištaisyti trūkumus, koreguoti ir pailginti nagus, bet ir sukurti tvarkingos ir prisižiūrinčios moters įvaizdį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą