2012 m. gegužės 21 d., pirmadienis

Madingi akiniai 2012 metais



watsget_equalizer_panelems_ltAkiniai nuo saulės, foto prancūziška mada nenustoja mus stebinti savo naujovėmis: visada drąsi idėja, ryškūs modeliai ir atsidavimo tradicija. Tokius akinius gamina prekybinis ženklas, toks kaip Watsget. Dizaineris sukūrė nepakartojamą akinių kolekciją: kiekvienas modelis turi individualias ir unikalias savybes.
Akiniai merginoms
Susiruošei į vakarėlį? Reiškias modeliai Equalizer, Tribalnight ir Gothik papuoš tavo klubinį įvaizdį, o spalvotos tatuiruotės ant akinių, atrodys įspūdingai.
Nori kažko daugiau? Tada Gothik nustebins tave fotochrominiu efektu, arba kitaip vadinamu „chameleono“ efektu. Vasarą paplūdimyje tokie akiniai apsaugos jūsų akis, šviečiant saulei jie patamsėja. O tamsiu paros metu akiniai tampa skaidresni, taigi ryškiai bus galima matyti aplinką.
Stilingi akiniaiWatsget-poker
Populiarus kortų žaidimas pokeris pastūmėjo žymų prancūzų dizainerį sukurti saulės akinių liniją Carre d‘as (Poker).
Šie akiniai ne tik suteiks jums žavesio, bet ir padės paslėpti jūsų akis, kurios išduoda jūsų emocijas. Šie akiniai keičia spalvą, priklausomai nuo žiūrėjimo kampo nuo perlamutrinės raudonos iki auksinės. Tai būtų puiki dovana vyrui, kuris yra šio populiaraus žaidimo mėgėjas ar netgi profesionalas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą