2012 m. liepos 23 d., pirmadienis



Madingiausi 2012 metų pavasario/vasaros aksesuarai

Diržai. Šį pavasarį vienas populiariausių akcentų bus zomšinis, kombinuotos odos arba reptilijos odos diržas. Jis gali būti platus arba siauras, bet būtinai ant juosmens turi būti stačiakampio formos sagtis. Taip pat madingi pinti bei lakuoti diržai. Populiariausios spalvos: juoda, balta, pilka ir smėlio.
Papuošalai. Praėjusį sezoną dominavo maksimalizmas - jis išlieka ir 2012 m. pavasarį. Didelės sagės gali papuošti rankines, šalikus ir megztukus. Plačios masyvios apyrankės pabrėš rankos grakštumą. Šį pavasarį rinkitės apyrankes su pakabučiais. Populiarumo viršūnėje - auksinė grandinėlė su daržovių arba lašo formos pakabučiu, miniatiūriniais spalvingais karoliukais. Madingi gėlių formos žiedai. Ypač populiarūs raudonojo aukso papuošalai.
Auskarai. Dideli, apskriti, dažniausiai disko formos, neoninių atspalvių. Madingi ilgi auskarai iš grandinės.
Pirštinės. Ilgos pirštinės lieka madingos.  Gali būti nukirptais galais arba su didžiuliais kaspinais, gėlėmis, nertos, šilkinės, atlasinės...
Karoliai. Antkaklio formos, iš odos, įvairaus metalo. Gana šiurktūs, drąsūs. Kita vertus, subtilūs vėriniai iš permatomo plastiko taip pat madingi. Kaip ir karoliai iki juosmens.
Rankinės. Koketiškos, lakoniškos, telpančios į delną. Spalvos: rožinė, raudona, aristokratiška mėlyna, smėlio, elnio, neoninės.
Galvos  apdangalai. Populiariausi - plačiabrylės skrybėlės, taip pat turbanai, kepės, beretės, panamos ir skarelės.
Avalynė. Ryški, efektinga, ekscentriška. Bateliai zomšiniai, blizgiai lakuoti, iš audinio, puošti smulkiais karoliukais. Madingi tiek be kulno, teik su platforma, tiek su itin aukštais kulnais...
Scanpix


Scanpix

ScanpixValentino
Scanpix
Celine

Celine

Prada
ScanpixScanpixScanpix
Prada
Scanpix
Hermes
Scanpix
Marc Jacobs
Scanpix
Marc Jacobs
Scanpix
Yuki Torii
Scanpix
Moschino
Scanpix
Moschino
Scanpix
Prada
Scanpix
Prada
Scanpix
Prada
Scanpix
Prada
Scanpix
Valentino
Scanpix
Givenchy
Scanpix
Givenchy
Scanpix
Christian Dior
Scanpix
Christian Dior
Scanpix
Christian Dior
Scanpix
Christian Dior
Scanpix
Hermes
Scanpix
Elie Saab
Scanpix
Elie Saab
Scanpix
Elie Saab
Scanpix





Madingiausi 2012 m. akiniai: trys modeliai favoritai


Madingiausi 2012 m. akiniai: trys modeliai favoritai nuotrauka, foto
Scanpixe
Praėjusį pavasarį ir vasarą populiariausi buvo Johno Lennono ir kietų vyrukų iš "Matricos" akiniai, o šį sezona klasika patyrė esminių pokyčių.  Kelią į populiariumo viršūnę skinasi "Verkiančios akys" ir "Katės akys".
"Verkiančios akys"
Naują populiarų šio sezono modelį pasiūlė Dries Van Noten. Iš esmės tai "aviatoriai", tik tarsi išversti į kitą pusę. Atrodo, lyg būtų kiek nuslydę nuo veido.

Dries Van Noten, 2012 pavasaris/vasara Scanpix nuotr.

"Aviatoriai"
Kiekvienam naujam sezonui dizaineriai sugalvoja vis kitokią "aviatorių" versiją.  Šis pavasaris - ne išimtis. Dizaineriai varijuoja nuo "aviatorių" plastikiniais arba metalo rėmeliais iki dekoruotų oda. Didžiausias šios formos pranašumas - universalumas: jie tinka ir apskritaveidžiams, ir kitų veido formų žmonėms.

Garsenybės bene labiausiai mėgsta "aviatorius"; tarp didžiausių jų mėgėjų - Bradas Pittas, Victoria Beckham ir t. t.  Victoria Beckham

"Katės akys"
Šios formos akinius išgarsino aktorė Audrey Hepburn. Per liemenį įimtas švarkelis, pūstas sijonas, skarelė ant galvos ir akiniai "Katės akys" - populiariausias jos įvaizdis. Taip norėjo atrodyti kiekviena 6-ojo dešimtmečio mergina. Tačiau tada tokie akiniai kainavo beprotiškus pinigus.
Šiais laikais tokios formos akinių galima rasti kone kiekvienoje kolekcijoje: ir labiau klasikiniais raginiais rėmeliais, ir ekstravagantiškesnių - pavyzdžiui, pitono odos.

Dita Von Teese Kim Kardashian

Vilkėk savo vaikino marškinius ir būk stilinga

#
Mes netoleruojame vagiliavimo, tačiau yra tiek daug originalių ir madingų, vyriškų marškinių dėvėjimo būdų, kad negalime nepaklausti tavęs ar vis dar turi marškinius, kuriuos buvai pasiskolinusi iš brolio, vaikino ar draugo? Susagstomi vyriški marškiniai – tai vienas iš madingiausių kasdieninių drabužių, kuris tavo vasarišką įvaizdį pavers nepriekaištingu. Pats laikas tuo įsitikinti!

Avangardiškas stilius darbe - vyriškus marškinius gali derinti prie neįprasto ir įdomaus kirpimo kostiumėlio. Marškiniai padės sukurti netvarkingą, aukštosios mados įvaizdį. Ir net negalvok susikišti marškinius į kelnes!

Vasariškai žavinga- atsagstytų marškinių galus ant liemens surišk į mazgą, taip netvarkingi marškiniai taps tavo privalumus išryškinančiu drabužiu.

Pusiau sukišti marškiniai- prie savo mėgstamų šortų vilkėk užsagstytus bei pusiau į šortus sukištus marškinius. Toks tavo įvaizdis nereikalaus daug pastangų bei išryškins stilingus šortukus!

Lengvas švarkelis- vėsesniems vasaros vakarams vietoj švarkelio vilkėk atsegtus marškinius. Šia idėja gali pasinaudoti jei dirbi stipriai oro kondicionieriumi vėdinamuose ofisuose.

Netvarkinga kitaip- jei mėgsti dėvėti trumpus šortus, per liemenį užrištas megztinis atrodys ne tik stilingai, bet ir padės per daug neapsinuoginti. Vyriški, didelio dyžio marškiniai sukurs netvarkingą ir nerūpestingą įvaizdį.

Sluoksniuok! Apsivilk marškinius po vasarišku megztuku ar sportiniu džemperiu. Tokia apranga puikiai tiks tavo laisvalaikiui.
Puošnūs aksesuarai dienos metu. Jeigu kada esi pagalvojusi kaip tinkamai galėtum dėvėti blizgias basutes, siaurą sijoną ar kelnių petnešas dienos metu... Tai gali padaryti būtent dabar! Prie vyriškų marškinių visi šie aksesuarai atrodo itin žaviai ir kasdieniškai.

Džinsų mados 2012


#
Turbūt nerastume moters, kurios spintoje nebūtų bent vienos džinsų poros. O ką jau kalbėti apie džinsinius švarkus, liemenes ar šortukus karštai vasaros dienai. Kokie džinsai bus madingi kitamet?
Kitame ypač stilingai atrodys ypač aptempti džinsai iki kauliukų. Prie jų derink masyvius aukštakulnius, o viršutinei daliai pasirink hipišką palaidinę, marškinėlius ar liemenę.

Būk drąsi ir nebijok kaubojiško stiliaus. 2012 metais atgims kaunojų stilius – nutrinti šviesiai mėlyni džinsai, suriški marškinėliai ir kaubojiški ilgi batai.

Moteriškumas valdo. Visi stilingiausi dizaineriai, kaip susitarę kartoja šią frazę, kalbėdami apie 2012 madas. Kitais metais būtinai rinkis aptemptus džinsiukus (nors daugelyje parduotuvių vitrinų rasi ir itin plačių džinsų), kurie pabrėš tavo liemenį. Juk tu nori, kad visi pastebėtų liekną tavo liemenį ir grakščias kojytes.

Džinsams labai svarbu spalva. Kitamet mėgaukis klasika! Ypač stilingi bus juodi, pilki, šviesiai mėlyni ir tamsiai mėlyni džinsai.

Išbalinimai bus madingi tik tiek, kiek tu juos derinsi su kaubojišku stiliumi. Vietoj jų geriau rinkis siuvinėtus džinsus, puoštus akmenėliais, sagelėmis, raišteliais. Į madą atžygiuoja ir džinsai, derinti su zomša, šilku ir net... medvilne!