2012 m. liepos 14 d., šeštadienis

8 dalykai, kurių mane išmokė Gossip Girl


Gossip Girl – neabejotinai vienas labiausiai jaunimo žiūrimų serialų. Dažniausiai jame pasikartojančios pamokos – žemiau.
1. Niekur nepamiršk savo mobiliojo telefono
Foto
Pasirodo, kad be savo mobiliojo gali būti visiškai atskirtas nuo pasaulio. Negalėsi sužinoti naujausių skandalų Gossip Girl pasaulyje. Tad tavo mobilusis – svarbiausias daiktas tavo rankinėje. Visuomet turėk jį su savimi.
2. Melas yra gerai

Foto
Seriale ko gero nėra nei vieno veikėjo, kuris nebūtų bent kartą pamelavęs. Pasirodo, kad melas yra socialiai priimtinas dalykas. Meluok dėvėdama savo žaviuosius perlus ir pasaulis tave dėl to tik mylės – ir visai nesvarbu, ar netiesa išaiškės, ar ne.
3. Kurti aferą geriausia kartu su tavo didžiausiu priešu
Foto
Jeigu tau kada nors prireiks plano, kaip „pakišti“ savo geriausią draugę, pagalbos prašyk pas savo didžiausią priešą. Dėl kažkokios neaiškios priežasties, tavo priešai tiesiog dievina dramą, kuri galiausiai išeis į naudą būtent tau. Aš asmeniškai šito nesuprantu, bet keistajame jų pasaulyje tai kažkodėl veikia.
4. Merginos turi kalbėti greitai
Foto
Galbūt taip yra todėl, kad visa krūva informacijos turi būti pateikta per mažiau nei vieną valandą, bet Gossip Girl merginos kalba tiesiog neįtikėtinai greitai. Tai tegali reikšti tik tai, kad visos moterys turi kalbėti taip pat super greitai. Ir visai nesvarbu, ar tu laiminga, liūdna ar pikta – tiesiog kalbėk greitai.
5. Vaikinai turi šnabždėti
Foto
Jeigu tu vaikinas, tuomet turėtum kalbėti vien tik kažkaip panašiai į pažeminto balso šnabždėjimą. Atrodo, lyg vaikinų kalbėsenos būdu mėginama atsverti greitą merginų kalbėjimą. Faktas tik tas, kad tai sexy ir daugeliui merginų tai tikrai patinka, net jeigu neįmanoma suprasti, ką jie iš tiesų tik ką pasakė.
6. Išsiskirk ir susitaikyk
Foto
Aš savo gyvenime visada vadovaujuosi taisykle, kad ex yra ex ne be reikalo. Tačiau Gossip Girl šalyje buvę vaikinai yra tie žmonės, pas kuriuos tu visuomet grįžti susitaikymo bučiniui (ar kažkam daugiau) jau po kelių savaičių. Nežinau, galbūt šituo mums bandoma kažką pasakyti.
7. Visuomet atrodyk puikiai
Foto
Net kai šie žmonės serga ar guli beveik mirdami, jie vis tiek atrodo tobulai. Man kol kas iki galo nepavyko suprasti, kaip jiems tai pavyksta. Atrodo, kad jie turi tam tikrų stebuklingų galių, kurios padeda jiems nuolat atrodyti puikiai
8. Limuzinai yra greiti
Jeigu tau kada prireiks nusigauti iš Manheteno iki Bruklino per mažiau nei 5 minutes – sėsk į limuziną! Atrodo, kad limuzinai Niujorke važiuoja kažkokiais slaptais keliais, kuriais gali naudotis tik turtingieji.

Taigi, kaip jau galėjot suprasti, Gossip Girl seriale gausu informacijos, kuri neabejotinai gali pasaulį padaryti geresnį.
Ką dar turėtume pridėti prie šių 8 paminėtų dalykų?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą