2013 m. sausio 5 d., šeštadienis

5 TOP žvaigždžių šukuosenos šių metų šventėms 

5 TOP žvaigždžių šukuosenos šių metų šventėms  Šventinis šurmulys vis didėja ir į mūsų širdis belste beldžiasi Kalėdinė nuotaika. Neabejoju, jog daugumai mūsų, merginų ir moterų, šventinis periodas be daugelio kitų priežasčių, patinka dar ir dėl to, jog tai yra proga pasipuošti. Mes leidžiame sau daugiau makiažo, seksualesnius drabužius, šventiškesnius aksesuarus. Tad naudokimės tuo, jog tas šventinis periodas jau beveik čia pat! Puoškimės ir atrodykime gražiau nei įprastai. 
Gal pradėkime nuo šukuosenos? Įprastą palaidų plaukų šukuoseną per šias šventes pakeiskime į kai ką puošnesnio. Gal nukopijuokime ką nors nuo raudonojo kilimo? Juk būtent ten demonstruojami puošniausi rūbai, tobuliausi makiažai ir elegantiškiausios šukuosenos. Tad štai jums penkios TOP žvaigždžių šukuosenos, kurias nėra sudėtinga pasidaryti pačiai. 

Nina Dobrev undinės kasa

Šukuosena, labiausiai tinkanti ilgus ir storus plaukus turinčioms panelėms. Kadangi šios žavios aktorės plaukai būtent tokie ir yra, ji atrodo žavingai su šiek tiek pavelta stambia undinės kasa.
Norėdamos nukopijuoti šią elegantišką šukuoseną, visų pirma plaukus gerai iššukuokite ir pavelkite šukomis viršugalvį, kad plaukai nebūtų prilipę prie pakaušio. Ausų aukštyje plaukus suimkite į arklio uodegą ir surišę plaukų gumyte ją paslėpkite apvyniodamos surišimo vietą plaukų sruoga, kurią galiausiai prisekite nepastebimoje vietoje, geriausia - po arklio uodega. Tada imkitės undinės kasos pynimo iki pat galiukų. Kai baigsite, visą kasą patampykite ir papešiokite, kad atrodytų stambesnė. Vuola! 
Naujametinės šukuosenos pagal žvaigždes

Amanda Seyfried retro garbanos

Jei norite itin elegantiškos ir šventiškos šukuosenos, rinkitės retro garbanas kaip Amandos. Esminis šukuosenos akcentas - sklastymas ant šono ir stambios tvarkingos garbanos.
Jei norite šios šukuosenos, prieš garbanodama plaukus sutepkite juos glotninačiu aliejuku ar serumu. Sklastymą darykite šone ir plaukus imdamos dalimis stambiomis žnyplėmis formuokite garbanas. Kiekvieną jų supurkškite laku. 
Efektingai atrodysite, jei lūpas paryškinsite raudonais lūpai dažais.  
Naujametinės šukuosenos pagal žvaigždes

Diane Kruger kuodukas

Jei nieko įmantraus nesugalvojate ir turite nedaug laiko, rinkitės patį paprasčiausią variantą, kuris niekada nepaves- kuoduką. Paprastas balerinos kuodukas visada atrodo žavingai, tad tinka tiek kasdienai, tiek black tie renginiams. 
Norėdamos pasidaryti Diane kuoduką, tiesiog susukite plaukus ant viršugalvio ir nepastebimose vietose pritvirtinkite segtukais. Keletą sruogelių palikite kyboti palei veidą. 
Naujametinės šukuosenos pagal žvaigždes

Milos Jovovich veltinukas

Trumpaplaukėms siūlome išmėginti žavią Milos Jovovich šukuoseną, pagražintą spindinčiu segtuku, kuris įvaizdžiui suteikia puošnumo.
Jei jūsų plaukai tiesūs, sugarbanokite juos žnyplėmis arba karštais suktukais ir supurkškite laku. Atskirkite plaukus ant šono ir imdamos po nedidelę sruogą raitykite ją ant piršto ir pritvirtinkite segtuku. Tą patį darykite su visomis sruogomis, šone formuodamos žavingą garbanų veltinuką. Galite palikti keletą laisvai palei veidą krintančių sruogų. Papuoškite šukuoseną blizgiu segtuku.
Naujametinės šukuosenos pagal žvaigždes

Kate Hudson banguota arklio uodega

Arklio uodegėlių šalininkėms siūlome išmėginti simpatišką banguotą Kate Hudson šukuoseną. 
Plaukus sugarbanokite stambesnėmis žyplėmis ar didesniais suktukais. Iš pradžių plaukai gali būti per daug garbanoti, tad leiskite jiems šiek tiek išsileisti. Viršugalvį kiek pavelkite ir pakelkite. Paimkite keletą sruogų iš abiejų šonų ir prisekite jas už nugaros ausų aukštyje. Likusius plaukus (be prisegtų sruogų) suimkite į arklio uogegą ir suriškite plaukų gumyte. Tuomet prisegtų sruogų galiukais apvyniokite plaukų gumytę taip ją paslėpdamos. Galiukus pritvirtinkite nepastebimoje vietoje segtuku. Kai garbanos šiek tiek apsileis, supurkškite jas plaukų laku. 
Naujametinės šukuosenos pagal žvaigždes 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą