2013 m. sausio 5 d., šeštadienis

Pasidaryk pati: Blair Waldorf iš Gossip Girl šukuosena per 5 minutes! 

Pasidaryk pati: Blair Waldorf iš Gossip Girl šukuosena per 5 minutes! 

Liežuvautoja (angl. Gossip Girl) - puikus serialas, tačiau ne todėl, kad galime pasimokyti regzti pinkles ir intrigų sūkurius, o todėl, kad galime sužinoti apie naujausias mados tendencijas, grožėtis gražiausiais drabužiais ir jų deriniais, tobulomis šukuosenos ir, žinoma, galiausiai jas kopijuoti. Taip ir padarykime dabar, išmėgindamos simpatišką ir elegantišką Blair Waldorf uodegėlę.  
Visų pirma labai gerai iššukuokite plaukus, jie turi būti glotnūs ir tvarkingi. Tada abiejuose šonuose atskirkite po maždaug 5 cm sruogą, o likusius plaukus suimkite į uodegą ir suriškite plona plaukų gumyte maždaug ties plaukų augimo linija. 
Atskirtą sruogą viename šone (pavyzdžiui, kairėje) padalinkite į dvi dalis ir paėmusi viršutinę dalį segtuku prisekite ją kiek aukščiau plaukų gumytės. Tą patį pakartokite su sruoga iš kito šono, tačiau svarbiausia - ja uždenkite anksčiau prisegtos sruogos segtuką. Dabar paimkite likusią kairiojo šono sruogą ir ja apsukusi plaukų gumytę prisekite sruogą po ja. Tą patį pakartokite su likusia sruoga dešiniajame šone. Štai ir viskas! Jūsų Blair Waldorf šukuosenos variantas baigtas!  
Kadangi aprašyti, kaip tiksliai pasidaryti šią šukuoseną iš tiesų sunku, būtinai pažiūrėkite šį video, kuriame viskas aiškiai parodyta. Video patarčiau žiūrėti nuo 1:25 min, kadangi tik tada pradedami rodyti visi šukuosenos gamybos žingsniai. Sėkmės!
 http://www.youtube.com/watch?v=17NCHN4VPCw&feature=player_embedded

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą