2013 m. balandžio 18 d., ketvirtadienis

Džinsinė mada: kokius drabužius vilkėti? (foto)

Džinsas – neatsiejama ir visuomet madinga laisvalaikio aprangos dalis. Tačiau bėgant metams keičiasi kirpimai, formos, puošybos elementai. Pats metas žvilgtelėti į šio pavasario/ vasaros populiariausias džinsinių drabužių detales ir siluetus.
Stilingiausios sezono džinsinės kelnės kartais nė neprimena džinso, greičiau tampres: spalvingos, margintos gėlėmis bei kitokiomis aplikacijomis, raštais, pieštuko formos ar vyriško kirpimo. Tačiau tai nereiškia, jog standanrtinė džinso spalva nebemadinga – anaiptol! Klasika lieka klasika, tačiau paįvairinti džinsinį drabužinės skyrių visuomet į naudą. Privalu įsigyti: ombre stiliumi dažyti džinsai. Jeigu turi pabodusias džinsines kelnes ir balinančio skysčio, ombre įvaizdį galėsi padaryti savomis rankomis. Beje, hipiški platėjantys džinsai taip pat grįžo į madą.


Džinso dekoravimas ir puošyba atkartoja kitokio tipo drabužių detales: smeigės, papildomi užtrauktukai, kniedės, blizgučiai puošia tiek džinsinių švarkelių antpečius, netgi nugaros dalį, šortų bei džinsinių kelnių kišenes. Džinsinėje madoje šiemet susilieja pop ir rock stiliai: jei anksčiau džinsiniai drabužiai anksčiau buvo vilkimi prie neįpareigojančios avalynės, 2013 – ųjų šiltojo sezono metu prie džinsinio ansamblio taikomi smailianosiai aukštakulniai.



Neprašausi vilkėdama džinsinį švarką, kurio siluetas primins 80 – uosius ir 90 – uosius, džinsinius marškinėlius ar liemenę, taip pat trumpus šortus apdriskusiais kraštais, vyriško stiliaus į viršų paraitytus džinsus.

Paprasta, bet stilinga: vilkėdama trumpus džinsinius šortukus ar sijoną, derinamus prie militaristinio tipo aulinukų ir laisvų marškinėlių, taip pat pritaikant masyvius metalinius aksesuarus, visus praeivius išversi iš koto. Belieka sulaukti vasaros...

1 komentaras: