2013 m. balandžio 18 d., ketvirtadienis

Kostiumas: kaip darbe atrodyti stilingai?

Suki galvą, kaip paįvairinti savo oficialų įvaizdį? COSMO siūlo darbo dienomis virsti į stilingą ir, be abejonės, seksualią biuro moterį. Kaip tai padaryti? Tereikia klasikiniams drabužių deriniams pritaikyti mados tendencijas.
Jei anksčiau ofiso aprangos kodas buvo ypač įpareigojantis, dabar galime pasidžiaugti – savo skoniui ir stiliui pademonstruoti turime kur kas daugiau laisvės. Taigi, kodėl „neišsinėrus“ iš nuobodžios uniformos?
Spalvos

Pavasaris yra pats geriausias metas paskelbti karą niūrioms spalvoms. Pavyzdžiui, vilkėdama mėlyną, raudoną, oranžinį ar pastelinės spalvos kostiumą atrodysi itin madingai. Žinoma, gali rinktis spalvingą tik vieną kostiumo dalį – švarką arba kelnes. Vilkėdama kostiumą nepamiršk aksesuarų – dabar ypač madingosi masyvūs aukso ir sidabro spalvos kaklo papuošalai bei derinamos skirtingų formų apyrankės, o greta jų ir laikrodžiai. Ttaip, daugiskaita! Nes nuo šiol gali riešą papuošti net keliais laikrodžiais ir nesijaudinti, kad atrodysi kvailai.


Jei be klasikinių negatyvo spalvų niekaip neapsieisi, tuomet ryškios spalvos suknelę gali derinti prie juodų aukštakulnių, lakinės juodos rankinės ir švarko 70 – ųjų stiliaus smailėjančiais pečiais arba ilgesnio, vyriško tipo švarko. Beje, patogią avalynę teks iškeisti į smailianosius aukštakulnius.
Stilius

Jokiu būdu neprašausi pasirinkusi vyriško stiliaus įvaizdį.
Formulė: tiesios laisvos kelnės + lygiapadžiai batai + vos įliemenuotas švarkas + marškiniai + varlytė/ kaklaraištis/ fantazija švarko kišenėje.
Šelmiško įvaizdžio ir moteriškumo pridės natūraliai suvelti palaidi plaukai, tačiau, jei esi stileiva, rekomenduotina imituoti vyrišką šukuoseną susirišus kuodelį greta kaklo arba paslėpk plaukus po skrybėle.
Raštai
Margas ar aplikacijomis dekoruotas kostiumėlis – paskutinis mados klyksmas. Tačiau geometrinėmis figūromis, spalvingomis gėlėmis ar kitokiais raštais marginti kostiumėliai, deja, tiks tik toms, kurių darbo vietoje aprangos kodas beveik neegzistuoja.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą