2013 m. balandžio 18 d., ketvirtadienis

Kaip išsibalinti nagus? 4 lengvi būdai

Nagų geltimo priežasčių begalė: ilgalaikis antibiotikų vartojimas, lakavimas skirtingomis, ypač tamsiomis spalvomis, rūkymas, grybelis ir t.t... Tam, kad nagučiai atrodytų kur kas baltesni ir sveikesni, nebūtina kosmetikos parduotuvėje išleisti pusės algos. COSMO rekomenduoja laisvu laiku balinančias priemones pasigaminti pačiai.
Pirmas būdas
Tris nepilnus arbatinius šaukštelius sodos sumaišyk su šaukšteliu 3 procentų vandenilio peroksido – gausi košės konsistencijos masę. Ją tepk ant vatos tamponų ir jį dėk ant kiekvieno nago galiuko, palaikydama po keletą minučių. Nuo nago nuėmusi vatą su košele, kaipmat jį nuplauk.
Antras būdas
Nieko nėra paprasčiau ir greičiau, nei balinimas citrinos riekele: ja tiesiog švelniai patrink nagus ir aplink esančias odeles. Tai stenkis daryti kone kiekvieną dieną, tačiau trinant nereikėtų persistengti. Jei aplink nagą yra žaizdelių, akivaizdu, šio balinimo būdo reikėtų atsisakyti iki kol jos užgis.

Beje, braškės taip pat turi balinamąjį poveikį, tereikia nagus palaikyti trintų braškių masėje. Idealus variantas vasaros sezonui!
Trečias būdas
Į dubenį įpilk šilto vandens ir jame ištirpink 3 šaukštus jūros druskos. Tokiame vandenyje nagus mirkyti reikėtų bent 15 – 20 minučių, kelis kartus per savaitę.
Ketvirtas būdas
Pasiruošusi eksperimentams? Dantų pasta su cinku taip pat galima balinti ir nagus. Skamba iš tiesų keistokai, bet, pasirodo, veiksminga! Norint atgaivinti itin dėmėtus, pageltusius nagus, tereikia su šepetėliu lengvai dantų pasta masažuoti nagus ir, be abejonės, gerai juos po procedūros nuplauti šiltu muiluotu vandeniu.
Kaip <span style="color: #ff007f;">išsibalinti nagus<span style="color: #111111;">? 4 lengvi būdai</span></span>

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą