2012 m. birželio 29 d., penktadienis

Išskirtinis dizainerio Karlo Lagerfeldo katytės gyvenimas


Visame pasaulyje garsus Chanel mados namų dizaineris Karlas Lagerfeldas naujienomis ir vėl drebina pasaulį – šį kartą pasakodamas apie savo katytę Choupette, kuri ne tik turi nuosavą “iPad`ą“, ėda sėdėdama prie stalo, tačiau gyvena prižiūrima dviejų tarnaičių.
Foto
Žymus dizaineris katytę gavo iš savo mūzos – modelio Baptiste'as Giabiconi. Jau pusmetį dizainerio auginama katytė būdama namuose be šeimininko neliūdi, ją prižiūri dvi, specialiai tam nusamdytos tarnaitės, kurios veda specialų dienoraštį, jame žymėdamos ką katytė ėdė, ko ne, kokia buvo jos nuotaika ir panašiai.
78-erių metų sulaukęs Karlas Lagerfeldas moko savo katytę ėsti prie stalo kartu su šeimininku, neliesti jo maisto. Naujausios technologijos katytei taip pat ne svetimos – dizainerio teigimu, jai labai patinka žaisti su „iPado“ lietimui jautriu ekranu.

8 būdai, kaip lengvai pakelti sau nuotaiką


Jeigu jūs esate įsitikinę, kad darbe turite daug sunkumų, susipykote su vaikinu, užsigavote kojos pirštą ar tiesiog jums itin reikia geros nuotaikos dozės, šie paprasti žingsniai kiekvieną jūsų gyvenimo valandą pavers laiminga valanda.
ĮGYKITE NAUJOS PATIRTIES
Foto
Tikriausiai jau žinote, kad įvairenybės bei pokyčiai mūsų gyvenime yra tarsi geri prieskoniai (įrodymas iš gyvenimo: didžiulė batų kolekcija). Nauji moksliniai tyrimai pagrindžia šią intuiciją. Po tris mėnesius vykusios apklausos, kurios metu buvo apklausti 500 žmonių, psichologai išsiaiškino, kad įvairi nauja patirtis daro apklausos dalyvius laimingus. Tačiau kai tik žmogus priprasdavo prie vieno ar kito pokyčio, jis nebeveikdavo jo nuotaikos taip teigiamai... Bet yra viena išimtis: tai tie žmonės, kurie ir toliau stengėsi savo gyvenime išbandyti kuo daugiau naujų dalykų. Taigi pagardinkite savo gyvenimą užsiregistruodami į suši gaminimo pamokas, kuriose taip senai norėjote sudalyvauti. Iš jų išeisite aukštai iškelta galva, mokėdami pasigaminti „žudikišką“ tuno suktinuką ir kas žino – galbūt susipažinusios su labai seksualiu vyruku.
PAŽIŪRĖKITE JAUSMINGĄ FILMĄ
Foto
Paaiškėjo labai įdomus dalykas, įsijautus į tragišką filmą jus per labai trumpą laiką tapsite laimingesnė. Tikriausiai pasakysite, kad taip negali būti. Remiantis naujausiais tyrimais liūdnas filmas padeda jums labiau branginti ir įvertinti santykius su artimais žmonėmis. Apklausoje dalyvavo 300 dalyvių ir jie teigė, kad kuo daugiau galvodavo apie filme pavaizduotus tragiškus likimus, tuo labiau pradėdavo branginti savo mylimuosius ir tuo geriau patys jausdavosi. Ankstesnės studijos paaiškino, kodėl taip yra: Negatyvūs jausmai daro mus labiau rūpestingais ir priverčia susimąstyti. Itin svarbus dalykas: Dabar jūs galite neiškoti pasiteisinimų ir pažiūrėti „Titaniką 3D“ ketvirtą kartą.
IŠMESKITE VISUS PLAČIUS DŽINSUS
Foto
Ar kada nors pastebėjote, kaip trokštate įlisti į plačius džinsus, kai jus kankina bloga nuotaika? Tai pastebėjo mokslininkai, kurie teigia, kad džinsai ir platūs drabužiai yra nusivylusios ir liūdnos moters pasirinkimas. Taip, iš tiesų egzistuoja „laimingi“ drabužiai – tai, ką jūs vilkite daro įtaką jūsų nuotaikai ir atvirkščiai. Kai jaučiatės liūdna, išsitraukite iš savo spintos pačią seksualiausią juodą mažytę suknutę (paverskite ją tikrai atsparią blogai nuotaikai priderinusios prie suknelės madingą megztuką ir šilkinį šaliką). Kai pasipils komplimentai iš aplinkinių ir išgersite skanų kokteilį, iš karto pamiršite, kodėl ši diena buvo tokia bloga.
STENKITĖS TURĖTI KIEK ĮMANOMA DAUGIAU LAISVO LAIKO
Foto
Nei vieno žmogaus akys nešvyti po 10 valandų darbo dienos (kas taip sako yra visiški melagiai). Taip pat psichologiniai tyrimai parodė, kad pinigai, kurie iš tiesų nėra reikalingi laimingam žmogaus egzsitavimui, kurie uždirbami laisvalaikio saskaita, daro mus įžūliais ir pasipūtusiais. Apklausus žmones iš 63 skirtingų šalių, kurie yra jaunesni nei 40 metų amžiaus, mokslininkai išsiaiškino, kad asmeninė laisvė daug labiau įtakoja gerą nuotaiką nei pinigai. Kai jums pasiūlo naują darbą ar tiesiog padirbėti ilgiau tame pačiame darbe stenkitės pamatyti šios galimybės atsisakymo privalumus (daugiau atostogų ir laisvo laiko), tuomet jūs tikrai nesijausite, kaip savo gyvenimo vergė. Patikėkite, persidirbimas niekam nepakelia nuotaikos.
NEGYVENKITE DĖL VISKO APGAILESTAUDAMI
Foto
Koks yra tas raktas nuo laimės? Susitikite su savo seneliais. Naujausi tyrimai parodė, kad seni žmonės yra laimingesni (ir tai yra užkrečiama). Kiti tyrimai parodė, kad žmonės, kurie vertina, kas vyko jų gyvenime, ilgą laiką išlieka laimingi ir geros nuotaikos. Vietoj to, kad lyginate save su bendradarbiu, kuris nuolat džiaugiasi savo sėkme, pasidžiaukite patys savimi. Pavyzdžiui, prieš einant miegoti suskaičiuokite visus gerus dalykus, kurie jums nutiko šią dieną.
IŠSIVERKITE
Foto
Jūs tikrai nenorite būti mergina su makiažu išteptomis, raudonomis akimis, tačiau psichologai teigia, kad išsiverkti ant mylimo vyro peties yra labai naudinga. Amerikos psichologų asociacija atliko tyrimą, kurio metu apklausė 156 poras ir išsiaiškino, kad moterys yra daug labiau patenkintos santykiais, kai jų vaikinai tinkamai supranta neigiamas emocijas. Nepavyksta? Nesitikėkite, kad jūsų vaikinas magiškai išsiaiškins, kas jums yra pažiūrėjęs į jūsų veidą, tiesiog pasakykite jam, kodėl jums liūdna. Tyrimai, kuriuos atliko Baylor universitetas paaiškina, kodėl tai teigiamai veikia jūsų nuotaiką: išreiškiant savo liūdesį, vietoj pykčio, kuris neturi aiškios priežasties, pora suartėja ir tai padeda išvengti nemalonių barnių. Kuo piktesnė jūs būsite, tuo mažiau šansų, kad jūsų vaikinas išsiaiškins, kas iš tiesų yra ne taip. Pasilaikykite savo pyktį „blogiukams“ iš romanų.
GIRKITĖS
Foto
Kalbėjimas apie save suaktyvina tas smegenų sritis, kurios yra atsakingos už motyvaciją. Kitais žodžiais tariant, kai giriamės jaučiamės nuostabiai. Taip nuostabiai, kad tas jausmas aktyvuoja tas smegenų sritis, kurios valdo seksualinį pasitenkinimą, bei pasitenkinimą pinigais bei maistu. Pradėkite pamažu, pasigirdamos savo nauju madingu nešiojamu kompiteriu, ar prabangiu restoranu, kuriame nesenai lankėtės.
LANKYKITE SPORTO KLUBĄ
Foto
Tai yra mokslas, kurio mes negalime paneigti: Tyrimai parodė, kad mankšta suteikia daugiau nei tik įprastus endorfinus, kurie išsiskiria sportuojant – tai gali privesti net prie „koregasmo“ (orgasmo, kuris patiriamas treniruojant tam tikrus raumenis). Debby Herbenick seksualinės sveikatos gerinimo centro generalinė direktorė teigia, kad tai įvyksta treniruojant pilvo raumenis, laipiojant įvairiais poliais ir lynais, važinėjant dviračiu, sukant lanką bei kilnojant sunkumus. Todėl, vyrukai, atleiskite bet mes einame užsirašyti vienam iš didžiausių malonumų, kad mūsų gyvenimo ratas suktųsi nepriekaištingai.

21-ojo gimtadienio proga ''Sarma'' įsuko dovanų karuselę


Ketvirtadienio vakarą vienas didžiausių kosmetikos ir parfumerijos tinklų Lietuvoje pažymėjo 21-ąjį savo gimtadienį. Šiemet kosmetikos ir parfumerijos parduotuvių tinklas svečius kvietė įsisukti į dovanų karuselę. Renginyje apsilankė ištikimi „Sarmos“ klientai, tarp kurių buvo ir būrys garsenybių.
Foto
Pasveikinti „Sarmos“ su gimtadieniu užsuko dainininkas Vilius Alesius, olimpietė Daina Gudzinevičiūtė, dizaineris Giedrius Paulauskas su žmona Aiste, dainininkė Asta Pilvelytė, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė, aktorė Kristina Savickytė-Damanskienė su vaikais, dainininkė Liepa Mondeikaitė, iliuzionistas Mantas Wizard su drauge Ieva, grupės „Pin-upgirls“ narės Viktorija Suktutė ir IevaAmbrazaitė bei daugelis kitų lojalių parduotuvės klientų.
„Džiaugiamės kad galime dalintis grožio paslaptimis ir džiuginti savo klientus jau 21 metus. Per šį laiką įgijome 150 tūkst. lojalių klientų, augome kartu su ištikimais pirkėjais, visuomet stengėmės pasiūlyti jiems tai, kas geriausia – tai darysime ir ateityje. Nuolat sekame grožio naujienas ir žengiame koja kojon su naujausiomis grožio pasaulio tendencijomis“, – pasakojo kosmetikos ir parfumerijos tinklo „Sarma“ rinkodaros projektų vadovė Jurga Kulickaitė.
Pirmoji „Sarma“ duris atvėrė 1991 m. Tuo metu tai buvo nedidelis kosmetikos prekių skyrius Gedimino prospekte. Nors savo veiklos pradžioje „Sarma“ siūlė vos vieno prekės ženklo produktus, ilgainiui prekių gausa ir savo grožiu besirūpinančių klientų ratas augo. Šiandien visoje Lietuvoje veikia 28 „Sarma“ parduotuvės, kuriose per metus apsiperka daugiau nei 700 tūkst. pirkėjų, galinčių pasirinkti iš daugiau nei 250 prekės ženklų. Paklausta, kokias grožio priemones labiausiai mėgsta lietuvės, J. Kulickaitė pasakojo, jog per daugiau nei 20 veiklos metų nepakeičiamų makiažo priemonių sąraše pirmauja blakstienų tušas.
21-ąjį gimtadienį „Sarma“ nusprendė paminėti išties saldžiai – šventės proga susirinkusius svečius džiugino čia pat parduotuvėje gaminamais cukraus vatos debesėliais ir didžiuliu tortu. Smaližiams skirti saldumynai ir atrakcionų parko žaidimai renginio dalyvius nukėlė į vaikystę, primindami dienas, kai diena atrakcionų parke buvo didžiausia šventė.
Gimtadienio svečiai įsisuko į tikrą dovanų karuselę, kuri pažėrė gausybę gimtadienio staigmenų. „Sarmos“ grožio specialistės žymias šalies moteris ir lojalias klientes kvietė nepraleisti progos pasigražinti ir daugiau sužinoti apie naujausias vakarinio makiažo tendencijas 2012-jų vasarą, o „Mimų teatro“ artistai renginio dalyvius kvietė išbandyti jėgas kamuoliukų mėtymo ir mini golfo rungtyse.
Foto
Foto
Foto

Lietuvoje naujausias plaukų šukuosenų tendencijas pristatė D. Vinokurovas


Birželio 14 – 18 d. “Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos” kvietimu Lietuvoje lankėsi visame pasaulyje garsus top stilistas, kirpėjas – modeliuotojas Dmitrijus Vinokurovas su savo komanda. Garsusis svečias – vienas iš renginio “Alternative Hair Show” globėjų, kompanijos “Wella Professionals” naujų tendencijų ir kolekcijų kūrėjas, savo vardo grožio centrų ir mokyklos Maskvoje įkūrėjas bei savininkas, begales apdovanojimų ir ordinų už meno, mados ir grožio populiarinimą ir skleidimą pelnęs meistras.
Kartu su stilistu į Vilnių atvyko ir jo komanda: Dmitrijaus Vinokurovo grožio studijos kūrybos direktorius Aleksei Ladnov, meno direktorius Mikhail Mozgovoi, ir kirpėjas – stilistas Sergei Zhilinski. Užsienio stilistai, padedami mūsų šalies meistrų, birželio 15 d. laisvalaikio ir pramogų centre „Forum Palace“ pristatė naujausias plaukų kirpimų, dažymų ir šukuosenų tendencijas bei neįtikėtiną šou programą. Buvo pristatytos keturios mados kryptys: urbanistinė „Celest“, glamūrinė “Roxy”, etninė “Blaze” ir romantinė “Grace”. Dmitrijus į mūsų šalį atvyko ne tik su visa savo kūrybine komanda, bet ir kelis šimtus kilogramų sveriančiu garderobu modeliams papuošti.
Vilniuje surengtas pristatymas – vienintelis toks meistro paisrodymas Baltijos šalyse, taigi į sostinę pasigrožėti nuostabiais darbais bei pasimokyti naujovių atvyko ir nemenkas būrys grožio meistrų iš kaimynių šalių - Latvijos bei Estijos, taip pat garbingi svečiai iš Vokietijos, Italijos ir kitų šalių. Birželio 16 – 17 d. Vilniuje taip pat vyko ir praktiniai meistriškumo seminarai, kurių metu mūsų bei kaimyninių šalių meistrai patys išbandė top stilisto ir jo komandos rodomas kirpimų bei dažymų technikas.
 “Kirpėjų ir grožio specialistų asociacija” džiaugiasi, jog kartu su svečiais aptarė tolimesnio bendradarbiavimo galimybes ir pažada, jog tai nebuvo paskutinis bendras KIGSA ir Dmitrijaus Vinokurovo projektas.
“Kirpėjų ir grožio specialistų asociacija” taip pat pažymi, jog šis pasaulinio garso meistrų vizitas tikrai nebūtų įvykęs be rėmėjų pagalbos. Taigi KIGSA labai dėkoja pagrindiniam renginio rėmėjui “Wella Professionals” kosmetikos oficialiam atstovui Lietuvoje UAB “Sirowa Vilnius”, UAB „Krinona“ ir grožio prekių profesionalams tinklui „Cascada“, dekoratyvinei kosmetikai „Max Factor“, informaciniam rėmėjui „Diena Media News“ bei visiems vienaip ar kitaip prisidėjusiems.

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Christian Dior 2013

Naujausioji, žymaus dizainerio Bill Gaytten Christian Dior mados namams sukurta, kolekcija pateikia daugybę įdomių, originalių bei elegantiškų derinių. Spalvinė gama, moteriški, elegantiški siluetai, prašmatnūs audiniai bei didelis dėmesys skirtas smulkiausioms detalėms išskiria kolekciją iš daugybės kitų garsių dizainerių naujajam sezonui kurtų kolekcijų.
“Peplum” stiliaus odinės palaidinės, klasikiniai pieštuko formos sijonai, stilingi sijonų dizainai, pūstos suknelės – nekintantis Christinian Dior stilius. Kolekciją pagyvina naujos romantiško stliaus modernios detalės : žemę siekiantys sijonai, raštuotos kelnės, vidutinio ilgio balerinų tipo sijonėliai.
Foto
Foto

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

2012 metų vasaros akių makiažo tendencijos pagal R. B. Rouge


Aptariant įvairius požiūrius į grožį šią vasarą, kosmetikos priemones gaminanti įmonė „Rouge Bunny Rouge“ pasirinko vaivorykštinių ir šaltų matinių atspalvių „Nest of plenty“ akių makiažo priemonių kolekciją. Peržvelkite šią naują kolekciją ir atraskite jaudinantį mados pasaulį bei aukščiausios kokybės kosmetiką!
Naujasis vasaros sezonas atskleidžia įspūdingiausias makiažo priemonių kolekcijas, kurių tikslas išryškinti natūralų grožį iki tobulumo. Kalbant apie skirtingus būdus atskleisti grožiui, kuriuos šį sezoną pasirinko makiažo priemonių dizaineriai, „Rouge Bunny Rouge“ akcentuoja blyškius alyvinius ir melsvai pilkus atspalvius savo 2012 vasaros „Nest of plenty“ akių makiažo priemonių kolekcijoje. Atspalviai, kurių dėka galima išgauti šiltą padūmavusių akių makiažo efektą tinka tiek dieniniam tiek vakariniam makiažui ir yra labai madingi.
Kad užtikrintų, jog jūs visuomet atrodytumėte pritrenkiamai, „Rouge Bunny Rouge“ atskleidė didžiausią savo naujovę, pakartotinai papildomą dviejų ar trijų atspalvių akių šešėlių paletę. Tad susipažinkite su šia kolekcija ir leiskite sau pakeliauti po stebuklingą aukštos kokybės kosmetikos pasaulį.
Nest of plenty dvigubi/trigubi akių šešėliai su pakartotinai naudojamu laikikliu
Laikykite savo mėgstamus Nest of plenty akių šešėlių atspalvius saugiai ir paruoštus naudojimui naujoje itin madingoje juodoje „Rouge Bunny Rouge“ paletėje su nuostabiais gėlių motyvų įspaudais viršuje. Kelioninio dydžio kompaktiškos paletės yra dviejų dydžių: viena iš jų talpina du jūsų mėgstamiausių akių šešėlių atspalvius, o kita tris. Abi šios paletės pažymėtos RBR ženklu, t.y. paletės gali būti naudojamos pakartotinam papildymui. Šešėlių laikikliuose taip pat rasite dvigubus aplikatorius, todėl kiekvieną kartą galėsite keisti akių makiažą be jokios sumaišties.
Foto

Nest of plenty akių šešėlių palečių užpildai
Šie atskiri akių šešėliai yra paruošti akimirksniu patenkinti jūsų poreikius. Blyškūs alyviniai ir melsvai pilki matiniai ar chameleoniniai atspalviai dominuoja naujoje kolekcijoje, tad išsirinkite sau labiausiai tinkančius atspalvius ir sukombinuokite juos madinguose „Rouge Bunny Rouge“ laikikliuose. Naujoje Nest of plenty kolekcijoje galite rasti šių atspalvių palečių užpildus:
  • Alyviniai violetiniai – padūmavę alyviniai atspalviai su aksominiu užbaigimu
  • Saulėgrąžų su melsvu atspalviu – pusiau matiniai pilkšvai rožiniai arba gelsvai rudi smėliniai atspalviai
  • Ryškūs pilki – tamsūs grafito spalvos chameleoniniai atspalviai, sumaišyti su melsva alyvine spalva
  • Tamsiai rudi, raudoni – chameleoniniai tamsaus šokolado atspalviai
  • Nepamirštami gelsvi – švelnūs metališki šviesaus aukso atspalviai
  • Seksualūs pilkšvi – metalinės bronzos su auksiniu paryškinimu atspalviai
  • Bohemiški pasteliniai – chamaleoniniai šampaniniai bronzos atspalviai
  • Auksiniai rudi – chameleoniniai blyškūs auksiniai atspalviai
  • Pilkšvi alyviniai – chameleoniniai blyškūs alyviniai atspalviai

Foto
Foto