2013 m. vasario 23 d., šeštadienis

Ką apie jus sako jūsų aprangos stilius?



Klasikinis aprangos stilius. Tanios Rex iliustracijaKLASIKINIS STILIUS
Charakteris. Žmogus, priklausantis šiam tipui, - profesionalas, estetas. Jam būdingas pasitikėjimas savimi, disciplinuotumas, ambicingumas, atkaklumas siekiant tikslo, autoritariškumas, praktiškumas. Moterims ypač būdingas tobulybės siekimas, jos stengiasi pranokti pačios save, paprastai daro sėkmingą karjerą. Klasikinio įvaizdžio žmonės bet kokioje situacijoje stengiasi išlikti taktiški ir korektiški, sudaro respektabilaus, sveiko žmogaus įspūdį.
Stiliaus trūkumai ir pavojai. Nors saikinga klasika visuomet dera, išlieka tam tikras pavojus atrodyti pernelyg „teisingai", idealiai, griežtai. Tai dažnai suvokiama kaip išdidumas, netenkama natūralumo, artistiškumo.
Tradicinis aprangos stilius. Tanios Rex iliustracijaTRADICINIS STILIUS
Charakteris. Šio tipo atstovas - kuklus ir konservatyvus žmogus, ištikimas principams, tradicijoms, tvirtai stovintis ant kojų, gerbiantis šeimos tradicijas ir savo šaknis. „Tradicinis" vyras yra ištikimas, dėmesingas draugas ir bendražygis. Moterims svarbiausia - šeima, vaikai. Tokia moteris mėgsta namų jaukumą, yra svetinga, pavyzdinga mama, nepriekaištinga žmona. Ją tenka priversti atnaujinti savo garderobą, nes jai niekuomet nieko nereikia. Net ir pirkdama naujus daiktus, šio stiliaus atstovė rinksis analogiškus tiems, kuriuos jau turi. Aksesuarų nedaug - dažniausiai tie, kurie gauti dovanų, ar šeimos relikvijos.
Stiliaus trūkumai ir pavojai. Šis stilius pabrėžia asmens užtikrintumą ir stabilumą, labai tinka vyresnio amžiaus žmonėms. Bet yra ir kita stiliaus pusė: taip rengdamasis žmogus rizikuoja atrodyti senamadiškas ,nuoboda, nepriimantis nieko naujo.
Natūralus aprangos stilius. Tanios Rex iliustracijaNATŪRALUS (SPORTINIS) STILIUS
Charakteris. Tai - sportiškas, energingas, aktyviai bendraujantis, savarankiškas žmogus. Šio stiliaus vyrai dažnai vadinami „savais bičais". Jie atstovauja tradicionalizmui, yra savotiškai konservatyvūs. Tokie vyrai negali pakęsti oficialumo, kaklaraiščių. Natūralaus įvaizdžio gerbėjų reikalavimai drabužiams: patogumas, praktiškumas, komfortiškumas, funkcionalumas. Vakarinė apranga - visuomet problema. Šio stiliaus moteris - visur suspėjanti, greitai priimanti sprendimus. Sportas - jos gyvenimo dalis. Tokia moteris rūpinasi sveika mityba, daug laiko praleidžia gryname ore, geria vitaminus. Jos sudaromas įspūdis: pasitempusi, jaunatviška, atsipalaidavusi, demokratiška.
Stiliaus trūkumai ir pavojai. Pagrindinis pavojus - nerūpestingo, aplaidaus žmogaus įspūdis. Turint tokį neišraiškingą stilių, galima lengvai ištirpti minioje, būti palaikytam žmogumi „be fantazijos".
Romantinis aprangos stilius. Tanios Rex iliustracijaROMANTINIS STILIUS
Charakteris. Prieš mus - jausmingas ir žavus žmogus. Tokio stiliaus moteris - romantiška ir ypač moteriška, nori gundyti, mylėti ir būti mylima. Ji jausminga ir nepastovaus būdo. Vakarinė apranga jai suteikia galimybę pasirodyti visu gražumu: permatomi audiniai, dekoltė, dirbtinės gėlės, korsetai, raukiniai. Romantiško tipo vyras yra švelnus, paslaugus, maloniai bendraujantis. Tai - riteris, kurio ketinimai taurūs ir kuris svajoja atlikti žygdarbį dėl meilės damai.
Stiliaus trūkumai ir pavojai. Labai nesunku perlenkti lazdą ir atrodyti pernelyg saldžiam ir pamaivai.
Ryškus aprangos stilius. Tanios Rex iliustracijaRYŠKUS STILIUS
Charakteris. „Ryškus" vyras atrodo seksualiai, provokuojančiai,. Jis - gražuolis širdžių ėdikas, ambicingas, dažnai savimyla, cinikas. Rengiasi išskirtinai skoningai ir brangiai, mėgsta tai demonstruoti. Ypatingą dėmesį skiria aksesuarams. Moteris - besididžiuojanti savimi, demonstruojanti savo figūrą gundytoja. Ji turi daugybę įvairiausių apdarų - persikūnijimo priemonių, kurių niekaip nebūtų galima pavadinti kukliomis. Tokia moteris pavergia temperamentu, atvirumu. Ji įeina į kambarį taip, kaip žvaigždės išeina į sceną. Stengiasi atkreipti į save dėmesį visa kuo: kalbos maniera, judesiais, drabužiais.
Stiliaus trūkumai ir pavojai. „Ryškus" vyras ar moteris dažnai nepastebi, kad atrodo pernelyg iššaukiančiai ir ekscentriškai, o tai ne visuomet pritinka. Pavyzdžiui, darbe tokiu aprangos stiliumi galima šokiruoti ne tik klientus, bet ir bendradarbius.
„Laisvo menininko“ aprangos stilius. Tanios Rex iliustracija„LAISVO MENININKO“ STILIUS
Charakteris: Ši kūrybinga asmenybė trokšta nuotykių ir yra nenuspėjama. Ji drąsi, atvira ir paslaptinga vienu metu. Moteris intelektuali, ekstravagantiška, į nieką nepanaši. Ji pasinėrusi į save, į metafizinius apmąstymus ir ne visada rengiasi atitinkamai aplinkai, nors nori patikti, būti patraukli. Renkasi autorinės arba savos gamybos papuošalus, visuomet su mistine simbolika, ,,su reikšme".„Laisvas menininkas" vyras yra nenuspėjamas, niekada nežinai, ko iš jo laukti:kartais jis mažai rūpinasi savo išvaizda ir vaikšto nutįsusiu megztiniu, basomis kojomis, bet gali būti ir kostiumu išreikšti savo kūrybinį potencialą. Dažnai atsiaugina plaukus ir barzdą, o kartais skuta galvą plikai.
Stiliaus pavojai ir trūkumai. „Laisvas menininkas" tiek susirūpinęs savimi ir pasinėręs į savo pasaulį, kad ne visada tinkamai reaguoja į aplinką. Vilkint tokius drabužius labai sudėtinga atrodyti rimtu, atsakingu žmogumi.
Tau prireiks:
* Batelių, žinoma! Suapvalintu priekiu ar smailianosių;
* Izoliacinės juostos;
* Teptuko;
* Baltos ir neoninės spalvos akrilinių dažų, tinkančių prie batelių atspalvio.
Visų pirma, izoliacine juostele užklijuok aukštakulnių priekį, greta pėdos tam, kad neišsiteptų dažant noseles. Izoliacine juostą tvirtai prispausk, kad po šia nepatektų dažų. Klijuodama atkreipk dėmesį į tai, ar abu batelius užklijavai vienodai. Priešingu atveju, baigus darbą bateliai akivaizdžiai skirsis.

Tuomet ant neužklijuotų aukštakulnių noselių tepk du sluoksnius baltos spalvos akrilinių dažų ir leisk kelias valandas džiūti.
Vėliau keliais sluoksniais batelių priekius padenk geltonos spalvos dažais. Norėdama sulyginti pagal teptuko brūkšnius pasiskirsčiusius dažus, šlapiu pirštu perbrauk pusiau sausus aukštakulnių priekius, atsargiai pataisydama kiekvieną nelygumą.
Izoliacinę juostą reikėtų nulupti dar iki dažams pilnai išsausėjus – kitaip šie gali įtrūkti. Galiausiai, batelius palik džiūti per naktį.

Įdomus patarimas, kaip galima panaudoti nereikalingą kaklaraištį moteriškoje aprangoje.


Jums prireiks:
  1. Nebenaudojamo kaklaraiščio;
  2. Adatėlių;
  3. Siūlų;
  4. Adatos;
  5. Žirklių;
  6. Sagos.
Pirmas žingsnis – pasidėjus kaklaraištį ant stalo, klostuojame jį jums patinkančiu tankumu. Klostės fiksuojamos adatėlėmis.
Taip suklostuojamas visas kaklaraištis
Toliau suklostuotas kaklaraištis pridedamas prie kaklo ir pamatuojama ar gauta detalė jums tinkamo ilgio. Jei detalė per trumpa nuimamos kelios klostės, jei per ilga – pridedamos.
Kitas žingsnis – susiuvamos visos klostės. Toliau įsiuvama saga ir išsiuvama kilpa. Arba galimas kitas variantas – kaklaraiščio du galai sujungiami (susiuvami) ir saga prisiuvama kaip dekoracija.
Štai ir viskas, galite šį aksesuarą pritvirtinti prie palaidinės arba tiesiog nešioti kaip kaklo papuošalą.
Sėkmės!!!!!


Auskaras virš lūpos už ar prieš?Gal kas turit ar labai skausminga ši procedūra???

2013 m. vasario 22 d., penktadienis

Kaip prižiūrėti suskeldėjusias lūpas Lūpų balzamai ir blizgesiai ne visada išsprendžia sausų lūpų problemas.
Šie suskilusioms lūpoms skirti naminiai receptai padės nuraminti, pamaitinti ir apsaugoti lūpas nuo žalingo aplinkos poveikio ir priešų. Lūpos dažnai išsausėja dėl vėjo ar nepakankamos lūpų priežiūros. Tie, kurie nori išvengti šios nemalonios lūpoms situacijos, turėtų griebtis poros papildomų grožio procedūrų. Kita abejonių nekelianti lūpų sausėjimo priežastis - dehidratacija. Žmonės, kurie netenka savo organizmo grožio skysčių, taip pat susiduria su panašiomis problemomis. Šie suskilusioms lūpoms skirti naminiai receptai išmokys keletą naudingų būdų, kaip apsaugoti savo lūpas naudingais vitaminais, kad šios būtų atsparios aplinkos poveikiui. Perskaitykite šiuos grožio patarimus ir apsirinkite labiausiai jums ir jūsų piniginei tinkamus. Iš tikrųjų faktas, kad natūralios procedūros yra pigesnės, o pagrindinius ingredientus galima rasti kiekvienuose namuose. Medus Palepinkite savo lūpas raminančia ir maitinančia grožio procedūra. Naudokite medų tam, kad aprūpintumėte savo odą būtiniausiais vitaminais, kurie kovotų su įvairiomis odos problemomis. Užtepkite keletą medaus lašų ant savo lūpų ir palikite, kol sudžius. Nėra jokio poreikio nuplauti medų - leiskite lūpoms palaipsniui jį sugerti. Kokosų aliejus Kasdienis natūralių ingredientų naudojimas sumažins alergijų tikimybę. Gydykite savo sausas lūpas šiuo skaniu ir ypač lyginančiu losjonu. Patepkite keletu lašelių porąkart per dieną. Ši kaukė išlaikys lūpas sudrėkintas ir ypač minkštas. Įtraukite šią procedūrą į kasdienę savo grožio rutiną. Agurkų sultys Esame tikri, jog žinote stebuklingą agurkų poveikį mūsų organizmui ir odai. Šįkart išspauskite sultis iš vidutinio dydžio agurko ir įmasažuokite keletą lašelių į odą. Sausos lūpos šį natūralų losjoną iškart sugers. Leiskite savo odai sugerti geriausią žaliojo grožio produkto dalį. Naudokite šį grožio receptą daugiau kartų per savaitę pajausti papildomą rezultatą po pirmosios procedūros. Alyvų aliejus ir cukrus Pasinaudokite šio antitoksiškai veikiančio, sausas lūpas lyginančio recepto magišku efektu. Sumaišykite šaukštelį alyvų aliejaus ir žiupsneliu cukraus gauti trokštamą produktą. Įtrinkite ja lūpas ir palikite 15 - ai minučių. Po to nuplaukite vasarošilčiu vandeniu. Kakavos sviestas Išlaikykite savo lūpas sveikas naudodami šį magišką ingredientą. Užtepkite jo ant lūpų ir palikite bent 5 - 10 minučių. Toks laikas yra būtinas tam, kad susigertų natūralūs aliejai. Kakavos sviestas drėkins ir atnaujins lygių lūpų būklę. Naudokite šį sveiką produktą apie savaitę išvysti teigiamiems ir stebinantiems rezultatams.


 Lūpos (blogspot.com) (nuotr. Balsas.lt)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LdVuSvZOq


 Grožio pamoka pareikalavusi aukų :D
Grožio pamoka, pareikalavusi aukų: susigarbanoti plaukus panorusi mergina juos nudegino 2013.02.22 16:38
Visą straipsnį galite rasti http://www.balsas.lt/naujiena/718525/grozio-pamoka-pareikalavusi-auku-susigarbanoti-plaukus-panorusi-mergina-juos-nudegino?utm_source=kitiRubrikosStr&utm_medium=susijeStilius-ir-grozis&utm_campaign=naujiena
Grožio pamoka, pareikalavusi aukų: susigarbanoti plaukus panorusi mergina juos nudegino 2013.02.22 16:38
Visą straipsnį galite rasti http://www.balsas.lt/naujiena/718525/grozio-pamoka-pareikalavusi-auku-susigarbanoti-plaukus-panorusi-mergina-juos-nudegino?utm_source=kitiRubrikosStr&utm_medium=susijeStilius-ir-grozis&utm_campaign=naujiena
Taigi, tegu
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LdVuSvZOqXM

Štai kas nutinka kai neatsargiai garbanojasi plaukus ☻

 Kaip jums šie bateliai? Koks batų stilius jums mieliausias?

Kokia jūsų nuomonė apie šiuos auskarus? Like ar dislike?
Birtų portalas menkind.co.uk atliko apklausą ir išrinko neseksualiausias Holivudo aktores. Pirmąją vietą užėmė "Saulėlydžio" žvaigždė Kristen Stewart.
1. Kristen Stewart
2. Sarah Jessica Parker
3. Lindsay Lohan
4. Denise Richards
5. Kirsten Dunst
6. Mischa Barton
7. Hilary Swank
8. Lucy Liu
9. Tilda Swinton
Ar jūsų skonis sutampa su britų? :)

Ką rankinės nešimas byloja apie jūsų asmenybę?

Ar kada susimąstėte, kokios rankinės jus traukia, kaip jas nešate? Pasirodo, tokia ženklų kalba taip pat sako šį bei tą apie jūsų asmenybę.
 
Stilinga rankinė pakabinta ties alkūne
Kone visos paparacų medžiojamos žvaigždės būtent taip nešioja rankines. Toks nešimo stilius spinduliuoja pasitikėjimu savimi ir jėga. Šioms moterims kliūčių, rodos, nėra, tad jei jaučiatės nejaukiai, pabandykite rankinę pakabinti ties alkūne, galbūt tapsite drąsesnė.

Olivia Palermo
Olivia Palermo

Po pažastimi nešama rankinė, prilaikoma ranka
Taip rankines laiko tos, kurios yra praktiškos. Joms svarbiausia pasiekti tikslą, ne itin rūpi, kaip atrodo rankinė – įdomesnis jos turinys.
Kristen Dunst
Kristen Dunst

Didesnė rankinė laikoma už trumpų rankenų
Tos, kurios rankines neša už trumpesnių rankenų, kartais ilgąjį diržą palikdamos tiesiog kabėti, paprastai kažkur skuba, turi aiškų tikslą. Dažniausiai tai moterys iš verslo pasaulio, kurių rankinės sveria nemažai, joms svarbu nukakti į reikiamą vietą, reikiamu laiku. Taip pat toks rankinės nešimas sufleruoja apie tvirtą charakterį, asmenybę.
Victoria Beckham
Victoria Beckham
Rankinė ilgu dirželiu pakabinta skersai kūno
Dažnai tokios rankinės nešamos šiek tiek pasuktos į priekį lyg norint prisidengti. Iš vienos pusės tai patogu, nes rankos lieka laisvos, o iš kitos – byloja apie drovumą, pasitikėjimo savimi trūkumą. Dažniausiai taip rankines nešioja jaunos merginos.
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow

Delninė laikoma priekyje
Turbūt ne kartą matėte pozuojančia garsenybę ar draugę, kuri stovi sukryžiavusi kojas, delninę laiko abejomis rankomis priekyje ir mergaitiškai šypsosi. Nors tokia stovėsena yra žavi, ji siejama su susivaržymu, taip stovinti moteris vakarėlyje ar prieš fotografų objektyvus jaučiasi ne itin jaukiai. Jei taip stovima bendraujant su vyru – moteris nežino, kur pakryps bendravimas, gal tai flirtas, kuris tęsis ilgiau, o galbūt pokalbis baigsis čia ir dabar.
Stacy Keibler
Stacy Keibler

Nedidelė per petį kabanti rankinė
Jei dažniausiai rankinę kabinate ant peties (paprastai tai būna rankinės ilgu dirželiu), vertėtų susirūpinti – galbūt jūsų gyvenimui stiprią įtaką daro kiti? Teigiama, kad tokioms moterims stinga ryžto ir valdingumo, jos nelinkusios ginti savo nuomonės, yra veikiamos aplinkinių emocijų.
Ant peties pakabinta rankinė prilaikoma ranka
Taip rankines dažnai nešasi didesniuose, ypač kosmopolitiškuose miestuose gyvenančios moterys. Nevalingai ranka prilaikoma rankinė byloja apie savisaugą. Tai gatvės gudruolės, kurios pamena mamų mokymus, kad rankinę reikia saugoti it akis.
Karolina Kurkova
Karolina Kurkova

Daugiau nei viena rankinė
Tos, kurios dažniausiai nešasi daugiau nei vieną rankinę, greičiausiai yra šiek tiek atitrūkusios nuo realybės. Jos paskendusios savuose reikaluose ir darbuose, kažin ar svarbu, kokios rankinės bei krepšiai. Šioms moterims reikėtų daugiau dėmesio skirti sau ir sulėtinti tempą, pernelyg skubėdamos jos nė nepastebės, kaip praskries žavingos gyvenimo akimirkos.
Heidi Klum
Heidi Klum

2013 m. vasario 21 d., ketvirtadienis

Zig Zag Nail Art Tutorial

Karamelinė vasara



Odinė striukė ir karamelinės spalvos basutės puikiai tinka prie madingų trumpų kelnių ir būtinai baltos spalvos bliuskutės – patogu ir tuo pačiu stilinga.

Diržas – šio sezono hitas

Dideli diržai puikiai tinka prie kailinės liemenės, šilto madingo švarko arba prie vienspalvės aprangos. Papildyti tokį aprangos stilių galite madingu rankinuku, kaip parodyta nuotraukoje.

Testas: Ar mylite save?



armylisavemazPasitikėjimas savimi daro stebuklus. Tie patys dalykai vienai yra sunkiai pasiekiami, o kitai – tai vienas juokas. Daug kas priklauso nuo to, kaip save mylite. Taigi ar pasitiki ir žaviesi savimi, ar manai, kad esi visiška nevykėlė? Išspręsk šį testuką ir sužinosi, kaip save vertini.
1. Į sporto klubą labiausiai mėgsti vaikščioti, kai…
  • ten kuo daugiau žmonių – ne tik pasportuosi, bet ir save parodysi. +1
  • kartu eina “faina” kompanija – taip linksmiau! +2
  • ten nieko nėra – nespoksos visokie…+3
  • turi laisvo laiko ir prie treniruoklių minios nesigrūda+4.
2. Jei vyrukas gatveje nuo tavęs jau bent 10 minučių neatitraukia akių ir vis mirksi kažkaip labai jau reikšmingai, nė neabejoji, kad…
  • atrodai pritrenkiamai!
  • jis žiūri į kažką už tavo nugaros.
  • nori įsitempti tave į lovą.
  • “nubėgo” tavo pėdkelnių “akis”, atsisegė suknelės saga ant pilvo arba atsirišo batų raišteliai…
3. Manai, kad dalykiniuose pasitarimuose tavo nuomonė…
  • niekam nerūpi.
  • labai aukštai vertinama.
  • kartais būna kažkam naudinga.
  • yra lemiama!
4. Parodoje jau 15 minučių žiūri į kažkokį labai avangardinį meno kūrinį ir mėgini suvokti, ką gi čia tas menininkas norėjo pavaizduoti. Staiga prieina jo autorius ir su įkvėpimu pradeda aiškinti gilią paveikslo simboliką ir prasmę. Tu:
  • pareiški, kad “paveiksliukas – ne šedevras”…
  • linksi galvą nutaisiusi kuo protingesnę veido išraišką
  • užverti jį krūva klausimų – tiesiog šiaip, juk įdomu.
  • pradedi panikuoti, grauždama nagus mėgini bėgti ar bent jau kuo skubiau pakeisti temą…
5. Su savo mieliausiuoju susitarei susitikti kavinėje, o jo kaip nėra, taip nėra. Palaukusi pusvalandį tu…
  • pradedi flirtuoti su simpatišku “berniuku” prie baro ir visiškai ignoruoji pagaliau pasirodžiusį ir burbantį kažkokius atsiprašymus “brangiausiąjį”…
  • užsisakai pavalgyti – juk nesėdėsi dabar alkana.
  • susigraudini ir pradedi balsu raudoti, sparčiai naikindama ant stalo sudėtas servetėles ir savo makiažo liekanas. Pagaliau pasirodęs vaikinas tavęs nepažįsta…
  • pradedi gailėtis, kad vardan šito kiaulės atšaukei susitikimą su mieliausia drauge.
6. Vakarėlio metu susiginčijai su vienu iš svečių dėl… politikos (ir pasitaiko gi kartais…) Užvirė aistros, aplink pradėjo rinktis kiti šventės dalyviai. Tada tu:
  • sutrikusi atsiprašai ir pasitrauki kuo toliau į tamsiausią kampą (gerai, gerai, aš – komunistė).
  • nusileidi oponentui – tegul vyrukas ataušta…
  • pakeli balsą ir rėki dar garsiau – lai visi girdi, kokias nesąmones tas žmogus kliedi!
  • pasiūlai oponentui paėjėti ten, kur niekas netrukdys. (Ėėė, ne į miegamąjį…)
7. Draugė susižavėjusi pasakoja apie savo naująją kažkokio žymaus dizainerio sukurtą rankinę. Deja, jo vardas tau nieko nesako. Tu:
  • palauki, kol kiti paklaus, kas jis toks, o jau tada pradedi domėtis smulkmenomis.
  • prisipažįsti, kad nežinai, kas jis toks, ir paprašai parodyti rankinę.
  • pareiškusi, kad “nesąmonė – kas gi tai per įžymybė, jei niekas jo nepažįsta?”, pradedi girtis savo pirkiniais.
  • tyli sau kamputyje, bijodama, kad tik kiti nepalaikytų tavęs visiška neišmanėle.
8. Pasirodo, kol tu nieko neįtardama maudaisi jūroje, tavo palydovas be jokio sąžinės graužimo plepa su kažkokia pusnuoge paplūdimio gražuole! Išvydusi tai…
  • nuplauki kuo toliau į jūrą – tu svetima šioje gyvenimo šventėje (jei dabar paskęsiu, taip jam ir reikia…).
  • kuo greičiau prisijungi prie porelės pašnekesio – tegul žino, kad jis čia su tavim!
  • ramiai lauki, kol ji pasitrauks – negi dabar trukdysi žmonėms kalbėtis?
  • pradedi kaip įgelta mataruoti rankomis, vizginti uodegą ir kraipydama klubais laigyti po paplūdimį – tegul bjaurybė mato, jog čia visi tik tacimi grožisi!
9. Greičiau Lietuva vėl bus iki Juodosios jūros, negu tu įsivelsi į atvirą konfliktą?
  • Tiesa.+1
  • Netiesa.+1
10. Kad aš pirma prieičiau prie vaikino?! Niekada!!!
  • Tiesa.+4
  • Netiesa.+2
11. Tiesiog nekenti karaokės.
  • Tiesa+1
  • Netiesa.+3
12. Kartą jau prašei viršininko, kad padidintų atlyginimą.
  • Tiesa.+4
  • Netiesa.+2

40 – 60 taškų – „Nevykėlė?“
Tavyje lyg koks plieninis strypas stirkso vienintelis įsitikinimas – visi aplinkui žino, jog esi nevykėlė! Bet juk nuo to labiausiai pati ir kenti! Privalai įgyti daugiau pasitikėjimo – pamėgink pagirti save kiekviena tinkama proga: ar pervedei senutę per gatvę (štai, kokia aš gera), ar atsisuko praeinantis vaikinas (jam tikrai patikau), ar išsprendei loginį uždavinį (kokia esu protinga) ir t.t. Patikėjusi, kad esi ir protinga, ir graži, drąsiai ženk antrą žingsnį link meilės sau – padaryk ką nors tokio neįtikėtino, ko tikrai niekas iš tavęs nelaukia, kad sukrėstų net pačią. Svarbiausia žinok – visi turi kompleksų ir išgyvena momentus, kai nepasitiki savo jėgomis. Išmok su tuo susidoroti, ir gyvenimas atrodys daug šviesesnis!
60 – 90 taškų – „Neryžtingoji“
Kažkodėl nuolat bijai padaryti ką nors ne taip, o prieš pasiryždama rimtam poelgiui klaikiai nerviniesi ir visą naktį nemiegi. Gal tėvai iš tavęs nuolat reikalauja pernelyg daug, tad ligi šiol neriesi iš kailio, kad tik gautum dešimt su pliusu. Bet juk gyvenimas daug sudėtingesnis negu matematikos uždaviniai – čia reikia lankstumo, iniciatyvos, kūrybingumo. Kita vertus, visai įmanoma, jog pati sau keli neįvykdomus reikalavimus. Apsiramink, per Gedimino pilį neperšoksi! Pats laikas pradėti gyventi savo galva, intuicija, pasitikėti savo jausmais ir baigti nerimauti dėl to, „ką žmonės pagalvos“. Prisimink savo sėkmes – juk teisingus sprendimus visada priimdavai pati. Tad pasistenk net smulkmenose siekti tik realių tikslų. Būk sau draugė, o ne įniršęs moralės inspektorius.
90 – 130 taškų – „Sveiko proto įsikūnijimas!“
Tau negėda pripažinti, kad kažko neišmanai, ir visai nesunku pirmai prieiti prie patikusio vaikino. O tai reiškia, kad sugebi puikiai valdytis ir niekada neabejoji, jog viskas, ko besiimsi – tavo jėgoms. Gal taip esi išauklėta nuo pat mažens, nes tėvai tave ne tik mylėjo, bet buvo ir geri draugai. O gal pati pajutai, jog tvirti įsitikinimai padeda daug labiau pasitikėti savimi. Kaip ten bebūtų, priimi ir myli save tokią, kokia esi, pripažįsti tik prasmingą kritiką, o visos apkalbos ir šmeižtas tau pro vieną ausį įeina, pro kitą išeina. Todėl, jei geriausia draugė pareikš, jog tavo mylimiausias kostiumėlis nebemadingas, nepulsi plėšyti jo į gabalus – juk dėvėdama jį puikiai jautiesi, o tai yra svarbiausia!
130 – 160 taškų – „Beveik dievaitė?“
Esi absoliučiai ir šventai įsitikinusi, kad draugai išsižioję gaudo kiekvieną tavo žodį, gerbėjai pasiruošę laižyti smėlį, jei ten įsispaudė tavo pėdos, o pati jau seniai turėtum viršininko vietoje (jeigu pasaulį valdytų protingieji)…nesiginčykite, geras savęs vertinimas ir pasitikėjimas – puiku, tačiau taip mylėdama save, rizikuoji likti vienintelė, kuri tave myli! Kitaip sakant, gresia vienatvė, o tai tikriausiai nėra geidžiamiausias tavo tikslas. Juo labiau, kad psichologai, atidžiau patyrinėję tuos „neklystančius ir idealiuosius“ nustatė, jog tokia poza dažnokai slepia elementarų nepasitikėjimą savimi! Gal bijai kam nors nepatikti? Siūlytume po truputį atsikratyti šių baimių. Juk amžino savo teisumo demonstravimas kitus daug dažniau atstumia negu traukia…

2013 metų sezono madingi batai



madingi_bataiMoteriškumas, aukšti kulniukai ir spalvų įvairovė – tai pagrindinės šio sezono tendencijos.
Mados banga – aukšti kulniukai
Kuo aukštesni kulniukai, tuo madingiau! Kulniukas gali būti tiek labai siauras, tiek platus, tačiau būtinai aukštas. Madingi batai tiek apvaliais, tiek smailias galais. Batų spalvą derink ne tik prie rankinuko, bet ir prie drabužių stiliaus.
Kokie turi būti verslo avalynė?
Vis dar populiarūs batai – puikus variantas darbo ir verslo susitikimams. Kulniukas turi būt aukštesnis, nei ankstesniuose sezonuose. Spalva gali būti įvairi, tačiau juoda spalva – populiariausia šį sezoną. Atkreipk dėmesį: verslo batai nebūtinai turi būti griežtos formos. Populiarūs zomšiniai batai.
Didmiesčio elegancija
Populiarumo viršūnėje – moteriškumas ir individualumas. Madinga šio sezono moteriška avalynė turėtų stebinti jeigu ne spalvomis ir modeliais, tai įvairiais papildymais: blizgučiais, didelėmis sagtimis, užtrauktukais, audiniu, metaliniais ornamentais, grandinėlėmis, kniedėmis ir kita.
Madingos mados kolekcijos: Donna Karan, Gucci, Manolo Blahnik, Anna Sui, Missoni, Versace.

Kaip sumažinti plaukų slinkimą?



Kai ant pagalvės randate šiek daugiau, nei iki šiol būdavo, plaukų, didžiulis kuokštas lieka šukose ir dar visa sauja vonioje po galvos trinkimo, galima ne juokais išsigąsti. Plaukų slinkimas – problema, kurią reikia spręsti nedelsiant. Nors iškritusius plaukus suskaičiuoti sunku, specialistų teigimu, normalu, jei kasdien netenkate apie 30-40 plaukų – tai natūralus plaukų kaitos procesas. Bet jeigu per dieną iškrinta apie 100-150 plaukų, verta susirūpinti. Plaukų slinkimui įtakos gali turėti įvairūs veiksniai: genetika, stresas, hormonų sutrikimai. Tačiau kartais priežastis gali būti kur kas paprastesnė – netinkama plaukų priežiūra.
Tam, kad plaukai neslinktų
  • Verta daugiau dėmesio skirti galvos trinkimui. Ištrynus galvą šampūnu, kruopščiai kelias minutes ją pamasažuokite: taip suaktyvinsite kraujotaką ir sustiprinsite plaukų šaknis.
  • Atsisakykite metalinių plaukų segtukų – jie pažeidžia plauką, todėl plaukai skilinėja ir ima slinkti.
  • Kuo labiau plaukai įtempti, tuo daugiau jie slenka. Todėl čia tiks paprasta taisyklė – jokių kietai suveržiančių balerinos kuodelių ar pernelyg įtemptai surištų „arklio uodegos“ šukuosenų. Leiskite plaukams jaustis laisviau.
  • Jei galite, atsisakykite plaukų tiesinimo žnyplių. Jos išdžiovina plaukus, todėl šie ne tik tampa šiurkštūs, bet ir ima gausiau slinkti. Verčiau plaukus tiesinkite naudodama didelį apvalų šepetį ir paprastą plaukų džiovintuvą.
  • Būtina stiprinti plaukus ir iš vidaus. Praturtinkite mitybą produktais, kuriuose yra daug cinko ir geležies – raudona mėsa, ankštinėmis daržovėmis.
  • Nenumokite į šią bėdą ranka. Jei plaukai slenka gausiai ir nenustoja slinkti ilgiau nei tris mėnesius, kreipkitės į dermatologą, kad jis nustatytų priežastį ir rekomenduotų specialias priemones.

5 makiažo klaidos



42-22957637_250Geriau  jau visai nesidažyti, nei pasidažyti netinkamai. Deja, šios taisyklės paiso toli gražu ne visos. Kad ir tu netaptum viena iš jų, perskaityk penkias pagrindines makiažo klaidas ir išmok jų vengti.
1 klaida – ruožais nutepta kreminė pudra
Dažnai gatvėje tenka matyti rusvų atspalvių ruožais mirgančius veidus. Prasto vaizdelio priežastis labai paprasta: netinkamai pasirinkta kreminės pudros spalva ir netolygiai priemone nuteptas veidas. Taigi kreminę pudrą rinkis pagal savo veido odos spalvą. Tepk specialia kempinėle. Jei oda sausa, prieš tepdama kreminę pudrą veidą padenk plonu tavo odai tinkamu dieninio kremo sluoksniu. Be to, nepamiršk kaklo. Pasistenk, kad veido spalva nesiskirtų nuo kaklo spalvos.
2 klaida – per daug pajuodintos akys
Nors šiuo metu juodai apvestos akys – madingas makiažo akcentas, dienai šis grožio triukas tikrai netinka. Taip padažytos akys atrodo labai grėsmingai. Be to, tikrai ne kiekvienai tinka. Todėl dieną akis tik paryškink rusvais ar pilkšvais šešėliais. Jei pieštukas netinka, jo geriau iš viso atsisakyk.
3 klaida – ryškus lūpų kontūras
Išties negražiai atrodysi lūpas apvedusi keliais tonais tamsesniu pieštuku nei lūpų dažai. Tai prasto skonio ženklas. Dieną lūpas geriausia tik paryškink pastelinės spalvos blizgesiu. Atrodysi gaiviai ir viliojamai. Jei visgi nuspęsi lūpas dažytis lūpų dažais, pieštuką rinkis tokio paties atspalvio kaip lūpų dažai. Lūpų ir kontūro spalvą gali suvienodinti ir bespalviu blizgesiu.
4 klaida – labai ryškūs antakiai
Juodas antakių pieštukas tinka tik juodaplaukėms! O joms antakių dažniausiai nė nereikia dažytis, nes jie ir taip juodi bei tankūs, jei tavo plaukai ne juodi, šios spalvos antakiai tave labai sendins. Antakius padažyk plaukų spalvos arba šiek tiek tamsesniu pieštuku. Itin natūraliai jie atrodys padažyti šešėliais.
5 klaida – tarsi nušalę skruostai
Raudoniu plieskiantis veidas nepuoš nė vienos merginos. Ryškios dėmės ant veido gali sugadinti net tobuliausią makiažą. Todėl tiek rinkdamasi skaistalus, tiek ir dažydamasi būk ypač atidi. Veidas turi atrodyti taip, tarsi iš viso nebūtų padažytas. Turi atrodyti tiesiog tobulai graži!

Nepavyko makiažas



42-21828035_250Paskubomis darydama makiažą tik vėliau pamatai, jog gerokai persistengei: akys padažytos per juodai, šešėliai „rėkiai“ iš tolo, skaistalai per ryškūs. Gal viską nusivalyti ir makiažą darytis iš naujo? Neskubėk!
Patarimas
Makiažą nesunku pataisyti. Paimk vatos gabalėlį ir švelniai pavalyk vokus, o sudrėkinusi jį pieneliu, pavalyk paakius. Tik jokiu būdu netrink odos. Pavalytus akių vokus padažyk šviesesnių spalvų šešėliais. Skruostus taip pat švelniai perbrauk sausu vatos gabalėliu ir tada visą veidą tolygiai papudruok šviesesne pudra. Sugaiši nedaug laiko, o rezultatas bus toks, kokio ir tikėjaisi.

5 grožio paslaptys



42-21797511_250Norite pasikeisti, pakeisti šukuoseną, makiažą ir parodyti save nauju įvaizdžiu? Pats geriausias būdas – pasižiūrėti į save profesionalo akimis. Galite kreiptis pas stilistus ar grožio specialistus – rezultatas jus tikrai nustebins.
1 Nauja šukuosena – kirpimas
Kiek galima vaikščioti su ta pačia šukuosena? Susigarbanokite plaukus, nusikirpkite plaukus trumpai arba atvirkščiai plaukus prisiauginkite. Plaukų stilistas tikrai išrinks jums tinkamą šukuoseną ir plaukų spalvą. Tiesiog maži, bet profesionalūs pasikeitimai padarys iš jūsų tikrą gražuolę.
2 Plaukai
Būtinai pakeiskite plaukų spalvą. Pasirinkite madingą plaukų spalvą – pats laikas tapti ryškesne.
Visiems žinoma, kad išoriniai pokyčiai, taip keičia ir vidų, pakeitusios įvaizdį – mes atskleidžiame kažką naujo. Kokia aš būsiu nusidažius plaukus nauja spalva? Dažniausios priežastys dėl ko mes dažomės plaukus yra aiškios: plaukų spalva dera su jūsų išvaizda, plaukai prarado spindesį, matyti žili plaukai ar tiesiog pasikeitė nuotaika.
Profesionalai tokiu atveju siūlo plaukų dažymą ir laminavimą.
3 Storos blakstienos
Visi žino, kad akys – sielos veidrodis. Aišku, kiekvienai merginai norisi turėti dideles išraiškingas akis ir paslaptingą žvilgsnį. Ir svarbų vaidmenį čia vaidina blakstienos. Kaip gražu, kai jos ilgos ir storos. Bet ką daryti, jeigu jūsų blakstienos ne tokios? Dabar toks laikas, kad purias, ilgas ir storas blakstienas gali turėti kiekviena. Profesionaliai priklijuotos ir padažytos blakstienos jūsų žvilgsnį padarys romantišką, paslaptingą ir seksualų.
4 Madingas makiažas
Gražus makiažas – tai jūsų vizitinė kortelė. Makiažas atspindi jūsų požiūrį į madą ir jus pristato. Kai makiažas atspindi jūsų vidų ir nuotaiką, jis daro jus patrauklią: tuomet ne tik puikiai atrodote, bet ir nuostabiai jaučiatės.
Šiuolaikinis makiažas turi pabrėžti kiekvieną jūsų veido detalę. Makiažas gražus bus tik tada, kai jis visiškai bus užbaigtas. Netgi, jeigu norite, kad ant veido nesimatytų kosmetikos, norite taip vadinamo „švaraus veido“ makiažo, vis tiek  veidą padengiame plonu sluoksniu toninio kremo, akis švelniai padažome  šešėliais, apvedame kontūru, blakstienas taip pat padažome, o lūpas bent šiek tiek patepame lūpų blizgiu.
5 Manikiūras, nagų priauginimas
Neįmanoma įsivaizduoti save prisižiūrinčios merginos be tvarkingų nagų. Ne paslaptis, kad dailioji lytis, norėdama būti žavia ir gražia ir negalėdama turėti natūraliai ilgų nagų, darosi nagų priauginimo procedūrą. Tai leidžia ne tik ištaisyti trūkumus, koreguoti ir pailginti nagus, bet ir sukurti tvarkingos ir prisižiūrinčios moters įvaizdį.

Kaip dažytis skystais akių kontūrų dažais?



Jeigu norite, kad jūsų žvilgsnis būtų įspūdingas, įsigykite skystus akių kontūrų dažus. Jie ne tik žvaigždžių visažistų mėgstamiausi, bet taip pat ir madingi.
Nepriekaištingai paryškinti akių kontūrus skystais dažais gana nelengva, tačiau to išmokti tikrai galima. Iš pradžių akių kontūrų dažais pasitreniruokite brėžti lygią liniją ant delno – pajusite, kaip stipriai reikia spausti plunksnelę, kad linija išeitų norimo pločio. Paskui mėginkite skystais dažais brėžti lygią liniją kuo arčiau viršutinių blakstienų šaknų. Bus paprasčiau, jeigu rodomuoju kairės rankos pirštu išorinį akies kamputį patempsite smilkinio link.
Jei lygią liniją nubrėžti nepavyksta, nenuleiskite rankų – brėžkite punktyrinę liniją, paskui brūkšnelius plunksnele atsargiai sujunkite.
Atsiminkite: nors išoriniai jūsų akių kampučiai nenusvirę, linija ties jais turi šiek tiek kilti į viršų. Jeigu norite vadinamųjų „katės akių“, ties išoriniais akių kampučiais liniją paplatinkite kiek labiau paspausdama plunksnelę. Skystais dažais akių kontūrus geriau ryškinti padažius vokus norimos spalvos šešėliais.

Spalvingos aprangos idėjos: kuo pagyvinti įvaizdį?


Žaismingi akcentai suteiks šarmo pilkam žiemos įvaizdžiui. Nuo rankinių, batelių, iki spalvingų paltų – kuo ryškiau, tuo geriau.
Jei norite atsinaujinti, nebūtina keisti viso garderobo, pakaks vieno kito ryškesnio akcento ir jūsų drabužinę atgaivins mados gūsis.

"Lanvin"
Šįmet madingi mažyčiai sodrių spalvų rankinukai, paprastai keturkampio formos, septintojo dešimtmečio stilistikos. Madingos ir didelės talpios rankinės iš vienspalvės odos arba durtinių.
"Giorgio Armani"


9 moterų mėgiami madingi dalykai, kurių vyrai tiesiog nekenčia


Kiekvienas sezonas atneša ypač madingą daiktą, kurį mados besivaikančios merginos ir moterys skuba įsigyti. Tačiau neskubėti aklai pirkti to, ką siūlo dizaineriai: kartais madingi dalykėliai jums gali iškrėsti piktą pokštą ir vietoj geidaujamo efekto jus paversti net pajuokos objektu. Sužinokite, kokių devynių moterų itin mėgiamų neva madingų daiktų vyrai tiesiog negali pakęsti.
1. Plaukų puošmenos
Pasirodo, vyrams visiškai nepatinka nei kaspinai, nei segtukai, nei kitos puošmenos, kurių pilna mylimosios plaukuose. Priežastis labai paprasta – vyrams patinka kada panorėjus panardinti pirštus į švarius, gražius plaukus - be jokių trukdžių.

Katy Perry, Diane Kruger
Katy Perry, Diane Kruger

2. „Aladino “ kelnėsJas dar vadina „ali babos“ ar afganiškomis kelnėmis. Ant podiumo jas prieš trejus metus parodė „Yves Saint Laurent“ mados namai, ir nuo to laiko modistės negali jų nusimauti... O štai vyrai jums pasakys, kad tai yra visiškai neseksualu. Ir dar pridurs, jog jomis apsimovusi moteris atrodo lyg būtų užsisegusi sauskelnes.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

3. Kombinezonai
Ir apie juos vyrai atsiliepia nepalankiai. Kaip pasakė vienas apklausos dalyvių, kombinezonu vilkinti moteris geriausiu atveju panaši į didžiulį kūdikį, kuris tik ką pradėjo vaikščioti, o blogiausiu – į jo mamą 1970-aisiais. Tačiau nepaisant vyrų nuomonės moterys juos dėvi ir nejaučia jokio nepatogumo.

S.J.Parker, F.Janssen, J.Lopez, J.Morrison
S.J.Parker, F.Janssen, J.Lopez, J.Morrison


4. Ugsai
„Šiuos baisius australiškus batus moterys aunasi eidamos ir į karą, ir į dvarą,“ - skundžiasi vyrai. Nesvarbu – karšta lauke ar šalta, švaru ar purvina – jos visada apsiavusios ugsais. Pliuso neprideda ir tai, kad jie – visiškai beformiai, neatskleidžiantys gražių kojos linkių. O kai kurie vyria net juos pauostė ir konstatvo, kad „kvepia“ ne itin maloniai.


5. Gladiatoriaus basutės
Reikia gerokai pavargti, norint jas apsiauti, o galiausiai jas nusiėmus ant kojų lieka negražūs dryžiai. Dar blogiau – tokia galybė blauzdą juosiančių dirželių vizuliai trumpina kojas.

"Versace"


Mary-Kate Olsen, Lindsay Olsen
Mary-Kate Olsen, Lindsay Olsen



6. Tamprės
Jos nepalieka jokios paslapties – štai koks jų trukūmas. Akivaizdžiai matomi visi kūno kontūrai. Dar vyrai skundžiasi, kad jas užsitempia moterys, kurių figūra tikrai ne iš dailiausių.

E.R.Wood, E.Lozada, W.Port, P.Ecclestone 7. Smokingai
Mes moterys dažnai manome, kad vilkėdamos šį vyrišką drabužį atrodome stilingai. Tačiau vyrai – būtybės paprastos, kurios norėtų matyti mūsų kojas, rankas ir šiek tiek dekoltė, o ne griežtas smokingo linijas. 
Alexa Chung
Alexa Chung
8. Kombinezonas-šortai
Paprastai jie pagaminti iš džinsinio audinio, taigi puikiai sugeba paslėpti tai, ką vyrai mumyse taip mėgsta – taliją ir krūtinę. „Šitaip apsirengusi moteris primena statybininkę. O kam tai patinka?“ - stebisi vyrai. 

9. Didžiuliai saulės akiniai
„Gražiausia moteryje – jos akys, - nebejoja vienas apklausos dalyvių. - Tai kodėl jas reikia slėpti?“ „Iškart kyla įtarimas, kad po jais moteris slepia mėlynes arba raukšles“, - pastebi kitas. O be to, kai moteris juos nešioja, labai nepatogu bučiuotis – tai vyrus itin glumina.
Rachel Zoe ir Rodgeris Bermanas
Rachel Zoe ir Rodgeris Bermanas